Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Londýnské mýto zaplatí i Obama, diplomaté dluží miliony liber

Poplatky za vjezd do centra Londýna bude muset zaplatit i americký prezident Barrack Obama a jeho kolona.
Zpět na článek
10. 2. 2012 17:51
6. 6. 2011 08:27
Tak to teda nevim...
Clanek je to starsi ale presto zajimavy ... jenze zda vubec dojde k zaplaceni zminovaneho mita silne pochybuju...
Rozbalit vlákno
0
Avatar - WinDiesel
6. 6. 2011 10:23
Redakce papouškuje.....
....... všechny nesmysly, které oficiální místa prezentují.
Každý, kdo má mozek v hlavě, přece ví, že ta akce s londýnským mýtem měla za svůj cíl pouze a pouze vytáhnout z kapes Angličanů peníze.
No a teď, když se ví, že ovzduši se nijak nezlepšilo, se bude tvrdit že cílem bylo snížení hustoty dopravy = rozuměj Londýňanům se jen znesnadnilo cestování po Londýně (ten kdo v Londýně použil hromadnou dopravu ví, že to není žádné řešení).
Diplomaté pouze říkají pravdu na plnou hubu - je to prostě daň - a podívejme se na to, jaké výše dosáhla POUZE u diplomatických služem !!!
Rudého Kena vystřídal konzervativní Boris - a světe div se - nic se nezměnilo, jen snad ustoupili od plošného zavádění max. omezení rychlosti na 30 km v hodině.
PROTOŽE JDE O VELKÉ PRACHY. A TENHLE BYZNYS UŽ NIKDO NEZASTAVÍ.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - Flash666
6. 6. 2011 14:48
Re: Redakce papouškuje.....
cekam kdy to bude i u nas a hlavne tu 30 v obci. stejne si na tu uz brousi zuby i u nas. jeste ze ty cisla na znackach jsou doporucene rychlosti. Zasadne jezdim podle provozu a stavu vozovky a deni kolem vozovky >:D nejlepsi jsou znacky 60 na dalnicich ve 3 rano a nikde ani noha.
10. 2. 2012 17:51
válka?
myslim, že snad z toho (diplomatická) válka nebude mezi US a UK. kdyby se to stalo u nás, byli bysme všichni hysterický, co jsme to spáchali za faux pas... normálka.
Rozbalit vlákno
0