Ekonomika
tak toto je správa ako na prvého apríla. Podľa mňa nie je možné aby VW kúpil aj Opel. To by sa v Európe stal monopolom >😁
Samozrejme, že sú tu aj Francúzi a Ford, ale tých by rýchlo zadupali do zeme
Samozrejme, že sú tu aj Francúzi a Ford, ale tých by rýchlo zadupali do zeme
Mne je Opel sympatická znacka, po MB asi najviac zo vsetkych nemeckych. VW by sa monopolom urcite nestal a nikdy sa nestane, bude musiet riesit problem s vecne stratovym Seatom lebo konkurenti sa tesia ako zalepia miesto po nom a len preto ho VW drzi nad vodou. Namiesto investicii do technologii a do lepsieho designera kupuje dalsie znacky ktore sa navzajom budu kanibalizovat. Mna osobne prekvapuje neuspech Insignie, zasluzila si ovela viac.
Já bych přímo nepoužil slovo neúspěch. Ono by stačilo aby vnitřní prostor o kousek víc odpovídal vějším rozměrům, mírně jinačí přístrojovku a vše by bylo lepší... Astra v podstatě totéž...
Praveze interier je najlepsia vec v tom aute. Najma v svetlom prevedeni. To auto je nepochopene. Z celej strednej triedy, nepremiovej, je najkomfortnejsie a idealne na prekonavanie dlhych vzdialenosti. Vnutorne priestory su v pohode, akurat maju design ktorym posobia mensie, ale v praxi je tam miesta dost.
To auto posobi o pol triedy lepsie voci konkurentom - passat, mondeo, superb.
Akurat ma ine priority trosku. Cize kufor je priemerny, zato komfort (podvozok, sedadla a to aj vzadu) nadpriemer.
Jediny vazny nedostatok je prehnane vysoka hmotnost.
To auto posobi o pol triedy lepsie voci konkurentom - passat, mondeo, superb.
Akurat ma ine priority trosku. Cize kufor je priemerny, zato komfort (podvozok, sedadla a to aj vzadu) nadpriemer.
Jediny vazny nedostatok je prehnane vysoka hmotnost.
mě nepřijde insignia jako neuspěšná...pokud vím tak opel rejžuje právě na ni a na nové astře 😄 dyt v tomto roce dosáhla největší čistý zisk...
Jenom ať to koupí! Bylo by to oživení diskusních stojatých vod. Hned by byl Opel supermainstream se světovou technikou. A Touran by měl zadní dveře otevírací v protisměru jízdy. 😄
hlavně ne VW!!! Opel s motory TDi a TSi...a insignie s čumákem passatu a zadkem superbu...fuj hnus...nechte opel opelem...dyt dodává techniku všem ostatním divizím GM viz cadillac, a buick a donedávna saab...to at ho radší koupi čina a stane se nezávislým výrobcem jako volvo...nebo jaguar...a jak jim to prospělo...jestli pujde opel k VW a stane se z něj přicmrndávač typu seat nebo škoda tak u mě končí...už to je dost hnusný že pod kapotou porschaků máme 3.0TDI a že vyrábí hnusy typu panamera...to je jakoby jaguár začal vyrábět traktory... 8-s :no:
Proč uvažují nad prodejem teď, když má Opel omlazenou klíčovou modelovou řadu (Insignia, Astra), má slušný potenciál a podle všeho je už i GM z nejhoršího venku(?), Pokud je tahle informace pravdivá, tak vedení General Motors opravdu nechápu... K případnému prodeji do rukou automobilového satana (VW) netřeba se vyjadřovat. :-!
Nejak nechapu, proc by mel VW chtit koupit Opel. Co by melo byt tim, co Opel ma a VW ne? Objem 1.178 prodanych jednotek za lonsky rok je pekny, ale nevim, jestli investice, co by pomohla VW se zbavit lokalniho konkurenta, by se nakonec vyplatila. Kdyby teziste vyrobni zakladny Opelu bylo v regionu se zajimavou cenou prace a ne v Nemecku (OK, lokalizace, produktivita, stabilita etc. se taky pocitaji), fabrika v Gliwicich je urcite trumfem, ale bolehlavu ze spanelskych vin tentokrat z regionu Zaragoza, ma VW dost v podani Seatu. Takze VW zajem je podle meho takovou kourovou clonou, co ma ztizit navigaci a zbystrit pozornost krouzich selem, ktere bych skrz ten kour neodhadoval ani tak na grizlyho s sibirskym tygrem v zadech, jako spis draka. Koneckoncu drak by mohl zalibeni ve vauxhallovskem gryfovi snadno najit...
Clovece, dnes je uz mozne vsetko. "Money talks", a cinania ich maju tolko, ze si mozu kupit vsetko co budu chciet. Akukolvek konkurencnu ponuku mozu polahky prebit...