Srovnávací testy
V tabulce máte uvedeno, že po dorovnání výbav vychází Jaguar na 1.649 milionu. To je ale dost zavádějící.
Aktuálně stojí 177 kW varianta s výbavou Portfolio (ve které nechybí vůbec nic vč. audia od B&W) 1.488 milionu. Téměř o 200 tisíc méně než Infinity. 202 kW verze 1.579 milionu a to už jsme výkonově o půl třídy nad Infinity. Myslím, že pokud někdo bude chtít plně vybaveného Jaguara, asi těžko sáhne po základní verzi a pak jednotlivě přidávat příplatky.
Aktuálně stojí 177 kW varianta s výbavou Portfolio (ve které nechybí vůbec nic vč. audia od B&W) 1.488 milionu. Téměř o 200 tisíc méně než Infinity. 202 kW verze 1.579 milionu a to už jsme výkonově o půl třídy nad Infinity. Myslím, že pokud někdo bude chtít plně vybaveného Jaguara, asi těžko sáhne po základní verzi a pak jednotlivě přidávat příplatky.
když budeš chvilku smlouvat,tak dostaneš infiniti taky výrazně levněji 😉 a to stojí za to.pro mě lepší volba :yes:
infinity nabízí lepší komfort, lepší motor, ale je hnusné
jaguar nabízí hezčí auto a lepší převodovku, ale je malé
u obou jsou negativa k nepřekousnutí
jaguar nabízí hezčí auto a lepší převodovku, ale je malé
u obou jsou negativa k nepřekousnutí
tento test, to nie je ako vyberat medzi golfom, astrou a focusom. tu je vyber od zaciatku uplne jasny a nediskutovatelny:
XF, Jaguar XF!! :yes: :yes: :yes:
a najlepsie s fl. a silnejsou vykonovou variantou >😁
XF, Jaguar XF!! :yes: :yes: :yes:
a najlepsie s fl. a silnejsou vykonovou variantou >😁
Pár poznámok k testu😒br />
XF je možno vzadu menej priestranný ako M, ale v rámci triedy je to štandard a pri zohľadnení prudko klesajúcej línie strechy je to až prekvapivo slušné. A XJ nič viac vzadu neponúkne, žiadny rozdiel triedy sa tu nekoná.
Je faktickým víťazstvom Jagu, ak s najslabšou variantou motora 3,0d dokáže subjektívne konkurovať značne výkonnejšiemu Mku; a to sú ešte v ponuke 2 silnejšie verzie.
Interiér Mka pôsobí dosť ponuro, subjektívny dojem "prémiovosti" za Jagom i D3 zaostáva. Na druhej strane v XF nie je všetko zlato, čo sa blyští: v tom, v ktorom som sedel, bolo značne rozdielne veľkosti spár medzi dvierkami odkladacej skrinky a palubovkou, od cca. 2 mm na jednej strane po centimeter na druhej; takéto kvalitatívne prešľapy sa v prémii nenosia.
A na záver subjektívny poznatok: XF v reále vyzerá popri Mku ako Miss vedľa susedy v záhrade, je to kus krásneho auta, zatiaľ čo pri Mku človek musí tie kvality hľadať inde.
Je faktickým víťazstvom Jagu, ak s najslabšou variantou motora 3,0d dokáže subjektívne konkurovať značne výkonnejšiemu Mku; a to sú ešte v ponuke 2 silnejšie verzie.
Interiér Mka pôsobí dosť ponuro, subjektívny dojem "prémiovosti" za Jagom i D3 zaostáva. Na druhej strane v XF nie je všetko zlato, čo sa blyští: v tom, v ktorom som sedel, bolo značne rozdielne veľkosti spár medzi dvierkami odkladacej skrinky a palubovkou, od cca. 2 mm na jednej strane po centimeter na druhej; takéto kvalitatívne prešľapy sa v prémii nenosia.
A na záver subjektívny poznatok: XF v reále vyzerá popri Mku ako Miss vedľa susedy v záhrade, je to kus krásneho auta, zatiaľ čo pri Mku človek musí tie kvality hľadať inde.
jasná volba-INFINITI 😉
nechtěl bych ted řešit dilema co si z vyšší střední třídy koupit...A6 jde z kola ven hned...protože je to prostě audi... 😄
a z němců tedy zbývá 5ka a Ečko...pak volba individuality XF nebo M...popřípadně švédské 9-5 to bych si vzal asi já
ovšem XF vedle ifnititi vypadá opticky jako o třídu menší vůz...respektive infiniti jako o třídu větší...pro Jaguar zase mluví vznešený původ a značka...zatímco infiniti jakou luxusní odnož nissan-renault koncernu pro některé nebude dostatečně premiová...
ale já bych si ho vzal asi jen proto, že ho na silnicích budeme vídat ještě méně než ten jaguar... 😄
a z němců tedy zbývá 5ka a Ečko...pak volba individuality XF nebo M...popřípadně švédské 9-5 to bych si vzal asi já
ovšem XF vedle ifnititi vypadá opticky jako o třídu menší vůz...respektive infiniti jako o třídu větší...pro Jaguar zase mluví vznešený původ a značka...zatímco infiniti jakou luxusní odnož nissan-renault koncernu pro některé nebude dostatečně premiová...
ale já bych si ho vzal asi jen proto, že ho na silnicích budeme vídat ještě méně než ten jaguar... 😄
Volbu auta může rozhodnou i např.toto😒br />
Návštěva obou prodejen 2.6.2011 mezi 14-15hod.
Infiniti-solidní,profesionální přístup,objektivní předání informací (pan Junek)
Jaguar-po prohlídce aut na salonu a prohlídce modelu XF venku ( pak návrat do prodejny pro prospekt) se ani jeden ze dvou zřejmě prodejců neobtěžoval zvednout zadní část od prodejního pultu. Věnovali se přátelskému rozhovoru a telefonování.
Infiniti-solidní,profesionální přístup,objektivní předání informací (pan Junek)
Jaguar-po prohlídce aut na salonu a prohlídce modelu XF venku ( pak návrat do prodejny pro prospekt) se ani jeden ze dvou zřejmě prodejců neobtěžoval zvednout zadní část od prodejního pultu. Věnovali se přátelskému rozhovoru a telefonování.
Jag je podle mě nesrovnatelně lepší. Infiniti vypadá jak nepovedenej Renault Latitude, i když určitě nejde o špatné auto. Ale Coventry je Coventry. :-! :-!
Exteriér je těžko posouditelný, M je prostě masivní a svalnatý, ale interiér je přecejen, přete se co chcete, lepší v Infiniti. Je sice fajn, že je v Jaguaru pěkně vybrané dřevo a kov, na oko to vypadá pěkně, ale když se člověk zaměří na slícování dílů, které je horší než u mainstreamu o dvě třídy níže, tak to moc dojmu nezanechá. 😐
Osobní zkušenost? já v něm seděl a nezdálo se mi že by nějak zaostávalo za Japonci a Němci. Jinak co se materiálů týče Infiniti na Jag nestačí.
Osobní zkušenost s oběma. Daný vzorek XF, jak píše výše iudex, měl mezery mezí díly palubní desky tak rozbíhavé a nesouměrné, až mě ten prvotní pocit nadšení z interiéru přešel. Nějaký detail by se našel na i na Infiniti M, ale tohle bylo do očí bijící 😐 😒 Osobně bych volil M v benzínu.
Proc se u nekolik tydnu stareho testu objevi pridano vcera?
Vokurky 😉
protože na infiniti se můžeš (nejen)dívat stále :yes: :-!
Mě nesedí třeba ta přední maska ve tvaru svírajících se půlek...to je to co mě vždy při pohledu na Infi napadne 😉
Za mňa :yes: že tento test vôbec vznikol a ďalšie :yes: za hlavnú myšlienku článku - existujú alternatívy k nemeckej produkcii a stoja za zváženie! 😉
Můžu chápat, že redakce testuje, co dostane k dispozici, pak by ale neměla dělat test formou srovnávání. 😉
Pre mňa to bol zaujímavý článok minimálne z pohľadu, že som doteraz v žiadnom Infiniti nesedel, neviem prečo, ale táto značka ma neoslovuje. Prvý červíček začal vo mne hlodať po tom, ako si práve Ty napísal pár riadkov o jazde s Infi, ale nestačilo to na návštevu ich salónu 😄 Oproti Jagu majú pre mňa ako technofila japonci čaro v lepších asistentoch, všetko ostatné je ale na strane JAGa a to nespomínam jeho relatívnu "dostupnosť pre masy" s uvedením dieselového dvojlitra.