Novinky
Ještě by se hodilo připomenout, že pokud vystoupíte z auta a budete chtít jako chodci použít přechod pro chodce, musíte se rozhlídnout hlavně na opačnou stranu než v čechách.
Tak tohle je nejdulezitejsi pravidlo a hlavne chodec na prechodu nema prednost a v Londyne je spise lovnou zveri! >😁
ale do anglie me fakt nikdo nedostane 😄
Máš recht ! Zrovna nedávno jsem jednomu řidiči "poseroutkovi" říkal, že bych nejel jen do Anglie, to kvůli sobě a pak na Ukrajinu, to kvůli autu. Samozřejmě, že pro toho, kdo se na ostrovy nebojí jet, jsem poseroutka i já.
To nerikej, britanie je uzasna zeme! A skotsko je naprosto famozni zalezitost. A kdybysi nedejboze zacal jezdit na dalnici typicky ceskym zpusobem tak neboj, minimalne dva kamionaci si te ve 130 vezmou mezi sebe a tak te vyskolej, ze v zivote uz nenajedes nikomu na kufr nebo nedejboze ze na nekoho zacnes blikat aby ti uvolnil cestu! Ne opravdu, britanie je naprosto uzasna! 😉
6 rokov zivota v UK a ciest tam aj spat ma dost naucili, takze prispejem do mlyna 😄
Cesta😒br />
Ak sa da, treba pouzit Eurotunnel – pri bookovani dopredu dokaze byt lacnejsi ako trajekt na mieste.
Samotna preprava trva 25 minut (plavba 2.5 hodiny), check in je rovnaky ako pri trajekte, a z vlaku vas to vypluje rychlejsie. Navyse je terminal Eurotunelu Folkstone pad kilometrov od brehu a ma vyjazd priamo na dialnicu.
Cena: Jednosmerny listok (auto + 5 osob) sa da kupit v predstihu na nete uz za 74 eur.
Navyse, a to malokto vie, ak si kupite najlacnejsi listok na najnemoznejsiu hodinu, a pridete o 3-4 hodiny skor, na 99% vas vezmu bez poplatku na najblizsi vlak ak je miesto. Za posledne 2 roky som siel Eurotunnelom 5x a vzdy to fungovalo.
Upozornenie: auta na LPG do tunela nesmu.
Co sa trajektov tyka, tiez je lepsie kupovat listky cez net vopred. Spiatocne listky na pardnove vylety sa daju kupit aj za 30-40 libier v akcii. Takisto sa oplati kupit si lacnejsi listok na polnoc a prist skor – v najhorsom pripade doplatite.
A ak sa da, podla miesta bydliska, oplati sa prejazd cez Luxembursko: Je tam najlacnejsi benzin v Europe. Pred mesiacom som tam tankoval V-Power 98 za 1.28 eura. Obycajna 95 na pumpe v Belgicku stala 1.60+.
Svetla😒br />
Mazda 6 na obrazku by mala mat user-friendly prepinac svetiel na lavostrannu premavku. Prva generacia to mala.
Nalepky zakon vyzaduje aj pri vypnutych svetlach, ale pravdepodobnost, ze vas v UK zastavi policajt konverguje k nule.
Jazdenie😒br />
Neduhom britskych dialnic su majitelia stredneho pruhu. Spoplatneny usek M6 je sukromna dialnica a je vynimkou, Dartford Crossing (most aj tunel) je pred 6AM zadarmo.
Hustota “Services”, slovo oznacuje benzinky a Rast-stations 😄 je uboha, ich vybavenost biedna a su beznadejne prepachate. Oproti Cesku, Slovensku, Rakusku, Nemecku, bieda a katastrofa.
Este som v UK netankoval na stojane, ktory by umoznoval pistol zaseknut a nechat masinu tankovat automaticky.
Pozor na dodavky: tailgating, lepenie sa na kufor je norma, a celkovo su ich vodici este vacsie prasce nez u nas 😄
Parkovanie😒br />
V Britanii je prisne kontrolovane, hoci vymahanie pokuty od zahranicnych motoristov je prakticky nulove, ak vam nedaju papucu. Problem su skor “parking cowboys”, sukromne parkovacie sluzby, ktore vyberaju pokuty za parkovanie na sukromnom pozemku – legalne. Pokuty sa pohybuju v stovkach libier, rovnako ako vaha vymahacov. Operuju na niektorych supermarketoch (parkovanie je vacsinou limitovane na 2 hodiny) a na benzinkach – jednou z nich je ESSO na M20 z Folkstone do Londyna – je to jedina pumpa na tej trase a nema dobru povest.
Ak ma niekto konkretne otazky, rad odpoviem 😄
Cesta😒br />
Ak sa da, treba pouzit Eurotunnel – pri bookovani dopredu dokaze byt lacnejsi ako trajekt na mieste.
Samotna preprava trva 25 minut (plavba 2.5 hodiny), check in je rovnaky ako pri trajekte, a z vlaku vas to vypluje rychlejsie. Navyse je terminal Eurotunelu Folkstone pad kilometrov od brehu a ma vyjazd priamo na dialnicu.
Cena: Jednosmerny listok (auto + 5 osob) sa da kupit v predstihu na nete uz za 74 eur.
Navyse, a to malokto vie, ak si kupite najlacnejsi listok na najnemoznejsiu hodinu, a pridete o 3-4 hodiny skor, na 99% vas vezmu bez poplatku na najblizsi vlak ak je miesto. Za posledne 2 roky som siel Eurotunnelom 5x a vzdy to fungovalo.
Upozornenie: auta na LPG do tunela nesmu.
Co sa trajektov tyka, tiez je lepsie kupovat listky cez net vopred. Spiatocne listky na pardnove vylety sa daju kupit aj za 30-40 libier v akcii. Takisto sa oplati kupit si lacnejsi listok na polnoc a prist skor – v najhorsom pripade doplatite.
A ak sa da, podla miesta bydliska, oplati sa prejazd cez Luxembursko: Je tam najlacnejsi benzin v Europe. Pred mesiacom som tam tankoval V-Power 98 za 1.28 eura. Obycajna 95 na pumpe v Belgicku stala 1.60+.
Svetla😒br />
Mazda 6 na obrazku by mala mat user-friendly prepinac svetiel na lavostrannu premavku. Prva generacia to mala.
Nalepky zakon vyzaduje aj pri vypnutych svetlach, ale pravdepodobnost, ze vas v UK zastavi policajt konverguje k nule.
Jazdenie😒br />
Neduhom britskych dialnic su majitelia stredneho pruhu. Spoplatneny usek M6 je sukromna dialnica a je vynimkou, Dartford Crossing (most aj tunel) je pred 6AM zadarmo.
Hustota “Services”, slovo oznacuje benzinky a Rast-stations 😄 je uboha, ich vybavenost biedna a su beznadejne prepachate. Oproti Cesku, Slovensku, Rakusku, Nemecku, bieda a katastrofa.
Este som v UK netankoval na stojane, ktory by umoznoval pistol zaseknut a nechat masinu tankovat automaticky.
Pozor na dodavky: tailgating, lepenie sa na kufor je norma, a celkovo su ich vodici este vacsie prasce nez u nas 😄
Parkovanie😒br />
V Britanii je prisne kontrolovane, hoci vymahanie pokuty od zahranicnych motoristov je prakticky nulove, ak vam nedaju papucu. Problem su skor “parking cowboys”, sukromne parkovacie sluzby, ktore vyberaju pokuty za parkovanie na sukromnom pozemku – legalne. Pokuty sa pohybuju v stovkach libier, rovnako ako vaha vymahacov. Operuju na niektorych supermarketoch (parkovanie je vacsinou limitovane na 2 hodiny) a na benzinkach – jednou z nich je ESSO na M20 z Folkstone do Londyna – je to jedina pumpa na tej trase a nema dobru povest.
Ak ma niekto konkretne otazky, rad odpoviem 😄
Jezdím do Anglie jen občas, procestoval jsem už snad všechny zajímavosti, hrady, zámky, zahrady, přírodní parky na jih od Lake District, vždycky Eurotunnelem (rychlejší a pohodlnější než trajekt) a taky se mi nikdy nestalo, že by mě nevzali dřív, jak bylo řečeno, bookuji na levné hodiny po půlnoci a přijedu dřív. Jinak se vším, včetně chování na silnici, parkování, službách na dálnici naprostý souhlas.
Ta mazda žádné LHD přepínání nemá (mám tu samou, jen ve 185k verzi).
Ta mazda žádné LHD přepínání nemá (mám tu samou, jen ve 185k verzi).
Tie deflektorove nalepky vyzeraju takto
[odkaz]
Eurolite Headlight Beam Converters For Driving In The UK
(for LHD cars - left hand driven - s volantom vlavo)
Balenie obsahuje 2 nalepky, jednu na kazde svetlo, blbovzdorny graficky navod na prakticky kazde auto vyrobene za poslednych 15 rokov.
A pozor, existuje aj verzia pre britske auta na jazdenie v Europe, tak sa uistite, ze mate tu spravnu.
Daju sa bez tazkosti odlepit s pomocou vody do ostrekovacov a jemnej handricky.
[odkaz]
Eurolite Headlight Beam Converters For Driving In The UK
(for LHD cars - left hand driven - s volantom vlavo)
Balenie obsahuje 2 nalepky, jednu na kazde svetlo, blbovzdorny graficky navod na prakticky kazde auto vyrobene za poslednych 15 rokov.
A pozor, existuje aj verzia pre britske auta na jazdenie v Europe, tak sa uistite, ze mate tu spravnu.
Daju sa bez tazkosti odlepit s pomocou vody do ostrekovacov a jemnej handricky.
Kedze zijem tu uz nejaky piatok, rad by som vas upozornil na par detailov. Ako tu uz niekto spominal, trajekt a tunel sa da objednat cez internet, je to omnoho pohodlnejsie a lacnejsie. Este som za spiatocnu cestu nezaplatil viac ako 90 lybier a to uz aj s 30 lybrovym poplatkom za psa. A hlavne si davajte pozor pri ceste do UK, ak nemate psa, ktory bol vo svojej krajine pol roka v karantene s negativnym vysledkom, a spravne zaockovany, do UK ho nedostanete. A predstava ze ho v Calais nechate priviazaneho o neonku nie je asi najlepsi.
Parkovne sa oplati platit, je to lacnejsie ako pokuty. Vzdy sa riadte podla tabul pri parkovacich miestach. Do centra Londyna sa plati poplatok, okrem vikendu. Neoplati sa prekacovat rychlost o viac ako 5 mph. Pokuta od 60 lybier.
A ak sa chystate viacej po krajine, netankovat na dialnici. Je to aj o 20 drobasov drahsie ako mimo dialnice.
Na zaver len detail. Na dialniciach, cesty znacene modrymi tabulami ako M ( motorway) sa jazdi 112 km/h, 70 mph, aby ste si nepomylili 2, 3, a 4viac prudove cesty znacene ako A, napr. A34, atd. , jazdi sa tam len 60 mph a poslednu dobu je tu dost civilnych hliadok
Parkovne sa oplati platit, je to lacnejsie ako pokuty. Vzdy sa riadte podla tabul pri parkovacich miestach. Do centra Londyna sa plati poplatok, okrem vikendu. Neoplati sa prekacovat rychlost o viac ako 5 mph. Pokuta od 60 lybier.
A ak sa chystate viacej po krajine, netankovat na dialnici. Je to aj o 20 drobasov drahsie ako mimo dialnice.
Na zaver len detail. Na dialniciach, cesty znacene modrymi tabulami ako M ( motorway) sa jazdi 112 km/h, 70 mph, aby ste si nepomylili 2, 3, a 4viac prudove cesty znacene ako A, napr. A34, atd. , jazdi sa tam len 60 mph a poslednu dobu je tu dost civilnych hliadok
Ještě k parkování v garážích, u marketů, ale i kdekoliv jinde, kde je kolmý stání, doporučuji parkovat na kraji, nebo nějak šikovně, parkovací místa jsou většinou úzká, zvláště právě v garážích, a nikdo nehledí na to, že máte volant na druhý straně, takže to strčí na centimetry vedle vás. Několikrát jsem přelézal přes spolujezdce.
Zdravim všechny zkušené anglofily 😄 Mám takovej dotaz, hádame se v práci, zda platí v GB přednost z prava či z leva?!
Take jsem mel to stěstí se tam podivat jednou v Britanii bez auta. A pak do Irska s tamějším pujceným Seatem s volantem napravo. To byl teprve ulet! Irsko jsme projeli v pohode, muj hlavni postreh - NEPOUZIVAJI SE BLINKRY! Tezko se levou rukou radi a zaroven ovlada packa, ktera je stejne jako u nas nalevo!
Ale kdo ma dle práva prednost treba u marketu jsem nevypozoroval, nebo již zapoměl... Poradíte?!
Take jsem mel to stěstí se tam podivat jednou v Britanii bez auta. A pak do Irska s tamějším pujceným Seatem s volantem napravo. To byl teprve ulet! Irsko jsme projeli v pohode, muj hlavni postreh - NEPOUZIVAJI SE BLINKRY! Tezko se levou rukou radi a zaroven ovlada packa, ktera je stejne jako u nas nalevo!
Ale kdo ma dle práva prednost treba u marketu jsem nevypozoroval, nebo již zapoměl... Poradíte?!
Tak toto mi spravilo poranu naladu. Fakt trefna poznamka! >😁
Jinak bych ještě podotknul, že v UK mají asi vůbec nejlepší silniční značení, včetně vodorovného, v Evropě. Škoda že se tam málokdo dostane, včetně našich politiků (autem). Britové platí šílené daně, ale v jejich případě je to alespoň na dálnicích a silnicích znát.
Už to vidím, až bude mistrovství ve fotbale - v Polsku a na Ukrajině - tranzitní průjezd ČR je prakticky nezbytný pro polovinu Evropy - jak si cizozemci u nás v pravém pruhu D1 užijí a jak si z nás potom všichni budou dělat blázny. :no:
Ale ten maly nenapadny kruhac v obci je zaujimavy aj z toho pohladu, ze je velmi nenapadny a vyzera skoro, ako by tam nebol, ale pravidla sa tam menia radikalne. Napriklad ja v lavom pruhu chcem ist rovno, akoby po hlavnej, ale oprotiiduce auto chce odbocit doprava (z jeho strany), teda cez moj pruh. Na kruhaci mu musim dat prednost, ale keby tam bola iba hlavna cesta, tak mam prednost ja.
odchadzal som z Dunkerque, bolo to lacnejsie ako Calais ale plavba trva dlhsie, objednane vopred cez net, v pristave treba byt vcas pred odjazdom trajektu...
na trajekte sa da zdriemnut, najest, platit kartou atd
kto ma naponahlo, da sa ist aj vlakom/tunelom, ale je to o dost drahsie ako trajektom
colnici nas nekontrolovali
jazdenie v UK: treba povedat ze maju kvalitne cesty, dobre znacene, clovek si po par km zvykne na opacne riadenie...
vyhoda je hned prve kruhace v dovery, kde cesta pekne navedie ako a kade ist
vrelo odporucam navigaciu ktora sa da prepnut na mile (a ukazuje max rychlost) a spolujazdca ktory pomoze (pozeranie do krizovatky ci nejde auto atd.)
uzke okresne cesty su specialita, casto ich lemuju natensto kriky a stromy (miestami ako by ste sli tunelom) anglicania na nich jazdia pomerne rychlo a vyhybaju sa len na par cm - tak ako je v clanku spomenute, ak nie ste dobry sofer radsej po dialnici alebo inou cestou
krizovatky - jazdili sme aj po anglickom vidieku, vodici su tolerantny, ked vidia cudzinca, radsej vas pustia aj ked ste na vedlajsej 😄
celkovo by som zhodnotil jazdenie po UK ako bezproblemove
neviem ako tento rok, ale minuly bolo palivo na ostrove vyrazne drahsie
Cena trajektu je na místě opravdu kolem 90-100 euro pro 2 osoby s autem, jel jsem z Dunkerque. To je navíc levnější varianta, cena mě trochu překvapila, problém taky může nastat při hledání přístavu v Dunkerque, není totiž přímo u města, ale až pár km za ním, navíc já na navi nejezdím a razím heslo, že nejlepší navi je autoatlas Evropy, takže když jsme tam dorazili v sobotu v 8 ráno, tak jsme navíc v celým městečku nepotkali nikoho, koho by bylo možný se zeptat, naštestí se pak jeden našel a navíc nás i navedl se svým autem. Jinak při cestě zpět doporučuji si trajekt zarezervovet, dá se totiž celkem dobře odhadnout, kdy se do přístavu dostanete, nás vzali i o loď napřed, cena byla 25 liber, takže vzhledem k předchozím 93 euro značný nepoměr. Jinak se mi po Anglii jezdilo dobře a levý řízení má ve městě i výhody, je totiž hezky vidět na chodník, když je na co koukat >😁
Jediná věc, co je potřeba udělat, přenastavit si pravý zrcátko...
za 93 kupis cez net vlak
na druhu stranu musis prist vcas, kolko stoji prebookovanie, netusim
este doplnim - trajekt z UK do EU je vzdy lacnejsi ako z EU do UK
Kdo nezvladne britanii od Doweru po Edinburg a zase zpatky at vrati ridicak a nejezdi autem! >😁
Jinak k tem jizdenkam na trajekt, lze koupit otevrenou zpatecni jizdenku, takze se clovek nemusi bat kdy prijede. Jinak za prebookovani listku jsme vzdycky platili nejaky 4 libry.