Novinky
Anonym
0
Tak tak, downsizing je na dvěvěci. Nemusím psát na které >😁
Přejít do diskuze
Má to nápravy z AMG, převodovku MB.
Zrychlení 4,3 s a najdi si americký videa uvidíš jak to jezdí na okruhu, jak to brzdí atd.
Za cenovku 1,4 míče žádný JINÝ petimetrový sedan s V8 atmosférou s se STEJNÝMI nebo lepšími PARAMETRY nekoupíš, tak nechápu co řešíš...
Zrychlení 4,3 s a najdi si americký videa uvidíš jak to jezdí na okruhu, jak to brzdí atd.
Za cenovku 1,4 míče žádný JINÝ petimetrový sedan s V8 atmosférou s se STEJNÝMI nebo lepšími PARAMETRY nekoupíš, tak nechápu co řešíš...
Mě se to auto prostě líbí. Těmhle "nesmyslům" říkám automobilová arogance v nejlepším slova smyslu. V USA to asi tak nevynikne, ale z evropského pohledu vztyčený prostředník do Bruselu. Stejnou radost mám z basurdních AMG, ale také z V12 v Aventadoru. Kecy o neschopnosti zatáčet jsou o ničem. Každé z kategorie "nesmyslných" aut je určitým způsobem výborné, ale hrozné zároveň. Každopádně buďme rádi za cokoliv co "má koule".
To je pravda, záleží na sladění dílů. Ale tak jako tak se mi toto auto líbí. Mám pro Muscle car slabost.
Ztrapnujes se i ty.
Mozna ma nejake dily podvozku prevzate z MB a mozna i z MB AMG, ale o naladeni auta to nevypovida zhola nic.
Aby bylo jasno: Netvrdim, ze to bude/nebude zatacet dobre, jen chci rict, ze samotny fakt, ze nekdo neco prevzal z MB z toho auta nedela MB s jeho puvodnimi vlastnostmi.
Mozna ma nejake dily podvozku prevzate z MB a mozna i z MB AMG, ale o naladeni auta to nevypovida zhola nic.
Aby bylo jasno: Netvrdim, ze to bude/nebude zatacet dobre, jen chci rict, ze samotny fakt, ze nekdo neco prevzal z MB z toho auta nedela MB s jeho puvodnimi vlastnostmi.
von Mercedes AMG neuměl zatáčet? Odkdy?
Nic proti, ale tohle má právě podovozek z MB AMG, sice ze starýho (samozřejmě u upraven) ale má.....
A jaksi AMG Mercedesy pokud je mi známo zatáčí dobře, takže prosil bych vynechat obvyklé cinty kde není špetka pravdy a soustředit se na fakta a pokud o tom nic nevíš, radši být zticha....
zbytečně se ztrapnuješ.
Nic proti, ale tohle má právě podovozek z MB AMG, sice ze starýho (samozřejmě u upraven) ale má.....
A jaksi AMG Mercedesy pokud je mi známo zatáčí dobře, takže prosil bych vynechat obvyklé cinty kde není špetka pravdy a soustředit se na fakta a pokud o tom nic nevíš, radši být zticha....
zbytečně se ztrapnuješ.
V SRT verzi se jedná o designově naprosto dotaženou ameriku, a to se vším, co k tomu patří... Takhle to má vypadat! :yes:
To auto si svým vzhledem zahrává o to, aby hrál v dalších transformerech deceptikona.Drsný a jde z něj strach :yes: .