Novinky
Dnes som bol u znameho menit rozvody na A4 2.0 tdi a mozem kvalitu VW popisat jednym slovom - sklamanie. Po otvoreni vicka na dolievanie oleja pri nastartovanom motore vicko vyleti a z motora stupa dym. Opotrebeny motor pri 120tis. km to by som na Audi nikdy nepovedal. Z Mégane 1.5dci 100k / 231tis km/ ziaden dym nejde a vicko drzi na mieste. Schvalne vyskusaj si na Outlanderi som zvedavy na vysledok.
Jen jestli to nebude tím, že Outlander je prehistorický kousek, o který už nikdo nestojí, zejména ne po "úžasném" faceliftu (při kterém také dostal lepší motory).
Vsak se take podivej, jak spadly prodeje Outlanderu potom, co opustili motory TDI. Zakaznici dobre vedi, proc nekupovat francouzske motory :no:
Toto som uz tu niekedy pocul. A teraz tu rozpravku o spolahlivosti 2.0TDI - PD. Vsimol si si ze uz Mitsubishi nema pri Outlanderi v ponuke motorizaciu od VW ale od PSA a stale viac sa zblizuje s Nissanom? Suzuki o techniku VW nema zaujem, len o ich peniaze.
Stejny problem muze nastat, pokud nekdo koupi Audinu se stocenym tachometrem o par stovek tisic km...
Faktem ovsem je, ze kazdy motor se muze pokazit, u 2.0TDI okolo 150tis odchazeji turba, ktera nejsou nemeckym vyrobkem, ale piskani turba kazdy zkuseny ridic slysi dostatecne dlouho, aby ho nechal zrepasovat drive, nez se poskodi. U prvnich serii 2.0TDI PD praskaly hlavy, ale pocinaje rokem 2006 je tenhle problem uz odstraneny. Obecne jsou tyhle motory mnohem spolehlivejsi, nez rehtacky od rendliku a Fiatu a nepraskaji mu vacky, jako u motoru HDI od PSA, ci neodchazeji vstriky jako u TDCi...
Ale samozrejme vzdy se da najit jednotlivy pripad, ktery je vyjimkou z pravidla. Podobne jako u operatoru mobilnich telefonu - vzdy najdes misto, kde ta konkretni sit, kterou nemas rad, nefunguje... :-!
BTW: ten rendlik je opravdu zruda!