Ekonomika
WinDiesel
0
Nadpis článku je "B a M" takže vedle nesřílí a naopak trochu střílíš vedle Ty. "Výrazné" - to je velmi milé označení pro obludu. Pamatuji si, když přišel Ssangyong s Actyonem - to bylo řečí o tom jak je to ošklivé auto, následně BMW X6 vypadá jako o trochu lepší a hlavně větší kopie Actyonu - a oni to pomalu nestíhají vyrábět. A rozdíl je přitom snad jen v logu.
Přejít do diskuze
Lepší časy pro Mercedes. MLko, Béčko, potom Áčko, v mezičase nové GL a GLK (které bohužel ztratí hrany), potom obluda? která půjde po krku X6 a nakonec malý crossover GLC - jsem na to všechno zvědavý.
U aut jako ML či X5 na terénních schopnostech nezáleží. Většinu života ty auta stráví na silnicích velkoměst nebo na dálnici. Znáte někoho, kdo by je používal jako auto do terénu ?
To je pravda. B je rodinné auto a proti první generaci vypadá povedeně. Představení v Česku (B i ML) bude 19. v pražské Troji. Jsem celkem zvědavý.
švagr pracuje v Mnichově ve vývoji v BMW a o X5 a X6 se vždy vyjadřoval jako o hračkách pro bohaté. Ale zase proč ne. Když někdo má 2,5 mega na auto a chce něco výrazného, pak nevidím nic špatného na X6. Jsi ale trochu mimo, když podobný příspěvek vložíš do diskuze nad B třídou. To porovnáváš neporovnatelné. Uvědom si, na koho obě tato auta míří. B třída je lidovka a X6 je vysoký nadstandard...
😄 pre mna su to gycove auta ktore sa mi nielen ze nepacia ale nemaju tie auta vobec ani zmysel ale co uz aj take treba vyrabat aby sa exoti mali v com vozit.
Mko sa mi paci a vzdy pacilo uz od roku 1998 ked prislo prve Mko, BMW mu nesiaha ani po tlmic vyfuku
Mko sa mi paci a vzdy pacilo uz od roku 1998 ked prislo prve Mko, BMW mu nesiaha ani po tlmic vyfuku
medak je ovela krajsi a v terene schopnejsi ako gycove X5 a X6 dohromady, navyse medak ma v tejto triede potrebny smrnc a eleganciu a nepotrebuje sa presadzovat nasilnym agresivnym a gycovym dizajnom ako BMW a o X6 uz ani nehovorim to je kral vsetkych gycov oproti nej je aj nissan juke pekne auto.
nie je nic gycovejsie ako zbadat bielu X6 s nosicom na streche z ktorej vystupuje blondina a samozrejme pri parkovani tieto monstra vacsinou zaberu aj tri miesta kedze ludia s tymto autom stracaju zmysel pre parkovanie a citia sa nadradeni.
medak jssna volba a nepochybujem ze aj v predajoch celosvetovo rozprasi tie gyce od BMW
nie je nic gycovejsie ako zbadat bielu X6 s nosicom na streche z ktorej vystupuje blondina a samozrejme pri parkovani tieto monstra vacsinou zaberu aj tri miesta kedze ludia s tymto autom stracaju zmysel pre parkovanie a citia sa nadradeni.
medak jssna volba a nepochybujem ze aj v predajoch celosvetovo rozprasi tie gyce od BMW