Videa

Zpět na článek

Nejslavnější filmové honičky: The Dukes of Hazzard (2005)

9 komentářů

pelikoš
mistři hazardu.tenhle film mám taky velmi rád.dobrá komedie... >😁 :yes:
Anonym
Charger jako General Lee. Klasika i když už děsně profláklá...
GTI
Bullitt se obrací v hrobě... Ovšem jak známo, svět je tvořen ze sedmdesáti pěti procenty z magorů, takže já věřím, že o návštěvnost nebyla nouze. Velmi v této souvislosti oceňuji doprovodný text článku 😄

Kdo má i mozek, nejenom voči, ať si večer pustí toho Bullitta, Francouzskou spojku, případně Ronina, a i když film třeba nepochopíš, aspoň se můžeš kojit nadějí, že už víš, jak se to má dělat...

BRAVO BULLITT
amadeus
:yes:
Slavek-TDM
Fancouzskou spojku jsem dlouho povazoval za nejlepsi film vsech dob a presto jsem se na Dukes of Hazzard rad podival. Je to sice megapicovina, ale jelikoz to byl zamer, bavilo me to.
dakilla
dobre filmy si pripomenul.
Asi si dam toho Ronina. :yes:
aldenson
Myslim, ze tento film nikdo nepovazuje za nejake veledilo. I herecke obsazeni ala prci pci prcicky tomu napovida. a honicky sou taky relativne umele. ale celkove zvuk hemi a v drtive vetsinu pripadu dobra klasicku muzika cloveka navnadi. a o tom to je.... nevic jeste kdyz ma clovek to stesti se v takovem aute opravdu projet.....
super7
Bullitt je opravdu klasika největší a to nejen kvůli té honičce, samozřejmě. Musel jsem si koupit stejné sako, i s Frankovou jmenovkou uvnitř 😄 ale o to víc mě mrzí některé zrychlené pasáže.
Jinak - trochu OT - včera jsem se ze záznamu opět dojal u Čínské čtvrti..
aldenson
OT: znate hru driver san francisco? je to celkem povedene a je tam i moznost zahrat si tu honicku. taky i spoustu jinych. a krome toho celkem realisticky udelane fyzikalni modely aut a jejich zvuk. uz mam challengera, tak sem spokojeny. jo a nektere mista san francisca opravdu poznavam...