Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

BMW řady 6 v Mission: Impossible

7 komentářů

saldy
mě zajímalo, jestli BMW vozy jen zdarma zapůjčí, a nebo musí ještě zaplatit ranec za reklamu. V jednom filmu, taky s Cruisem, dodával Apple štábu počítače a jinou techniku a chtěl za to aby jeho logo na laptopu bylo v záběru vidět, což bláznivej Cruise odmítal, no nakonec musel ustoupit a to logo tam je.
ridlley
V tomto pripade si BMW urcite muselo reklamu pekne zaplatit 😄
_MT_
Záleží, kdo za kým přijde. Výrobce může chtít reklamu pro svůj produkt, produkce může chtít dokreslit image postavy, firmě to může a nemusí vadit. Od toho se odvíjí, kdo komu platí a kolik. Apple patří mezi odpůrce "product placementu". Takže se logo Applu maskuje, aby nemuseli platit. To ale v celovečerním filmu moc dobře nejde. Proto mi to, co popisuješ ty, přijde trochu zvláštní.
armanyk
V kdejakém přihlouplém argentinském nebo bůhvíjakém seriálu jsou výrobky Apple bezostyšně dávány na odiv včetně ukouslého jablka a evidentně to nikomu nevadí.

Mimochodem, ten bavoráček je opravdu parádní, ať už jako kupé nebo kabrio. Klidně bych se v něm dovedl představit. 😄
saldy
Tak takovejch nás tu bude asi víc >😁
_MT_
V Austrálii taky. V USA to dříve bylo celkem běžné, ale v poslední době jablko zmizelo. Počítače jsou to jednoznačně Apple, ale logo je více či méně maskované. Já to tolik nesleduji, ale vím, že Apple je dlouhodobě proti product placementu. Také jde o to, že s malou produkcí navíc třeba v pochybnější zemi se těžko budou soudit. Ale v USA na úspěšném titulu by se mohli pěkně zahojit. V nějakém českém seriálu jsem viděl zamaskované Apply a zamaskovaná loga na autech. Ale už nevím, kde to bylo. Je jen otázka, kdo koho chce, nebo nechce.

Auto je to pěkné, ale předchozí generace mě uhranula víc, ač byla designově kontroverzní. Počkám si ještě na M6. Když dojde na kupé, tak dám nejspíš přednost 911. Ještě jsem ji neměl v rukou, ale dávám v ní velké naděje.
_MT_
Tak nic. Očividně Apple product placement prakticky vymyslel (minimálně ve svém odvětví). Za něco platí, za něco platí jim a někdy jedou protislužby. Asi jsem četl nějaký špatný překlad, protože to bylo určitě v českém článku. Jak říkám, nesleduji to 😄