Profi
Prekvapilo me na fotkach, kolik vedeni, trubicek a dratu a plastovych krytu vcetne nekryte casti prevodovky je v prostoru mezi budkou a korbou. Neni to nijak kryte z vrchni strany a dokazu si predstavit situaci, kdy v kamenolomu velkej nakladac presype korbu a napada kameni to teto mezery.... Je toto i u normalni soucasne Tatry takto hloupe resene? Prijde mi to jako slabe misto.
P.
P.
Já si myslím, že pokud to nastartuje novou éru, tak to bude dobré. Poku to však povede k zničení identity Tatry, pak byl krok spojeni s DAFem zavrženíhodný. To bych byl raději, kdyby odešla tato značka ze světa se ctí a zůstala věrná své technice a hlavně designu. Jamal je skvělý model, tak proč ho jen neinovovali a nedali do něj motor DAF? To bych považoval za krok, který by byl ideální. Takže... po pár letech uvidíme. Bude tu naše ČESKÁ Tatra, nebo se budeme dále dívat na přestrojené DAFy?
Náklaďák není plastová hračka. Nějaké přebírání identity budky jsem u Tatry viděl naposled mezi T138 a T148. Tatra staví na podvozku, tam najdeš identity ažaž. Dávat na nový podvozek budku se základem starým přes 30 let je nesmysl. Nikdo se dneska nepouští do nějakých extravagancí, ostatní budky se od DAFácké neliší vzhledem moc více než tato pseudotarovácká. Při současné prodejní potenci Tatry nemá ekonomický smysl uvažovat o nějakém budování identity (co se budky týče), natožpak ještě vyvíjet jakýsi Jamal 2 (ten první se žádným obchodním trhákem nestal). Mně tedy bude ke štěstí stačit, když ty přestrojené DAFy budu jakžtakž vídat.
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Co by měla taková varianta obsahovat?
Pozn. Nabídka už obsahuje😒br /> - konfigurace až do 8x8 (uzávěrky diferenciálů jsou samozřejmostí)
- možnost dodatečné redukce převodů v kolech
- různé druhy pérování a pneumatik
- možnost centrální regulace tlaku pneumatik
Už mne napadá jen černé oplastování nárazníků a blatníků. 😄
Pozn. Nabídka už obsahuje😒br /> - konfigurace až do 8x8 (uzávěrky diferenciálů jsou samozřejmostí)
- možnost dodatečné redukce převodů v kolech
- různé druhy pérování a pneumatik
- možnost centrální regulace tlaku pneumatik
Už mne napadá jen černé oplastování nárazníků a blatníků. 😄
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Taky nejsem 3 x nadšenej z toho ze je to na 1/2 DAF,ale to je to co tatře po vzhledové stránce chybělo a co trh žádá.Jaké jsou šance že si zahraniční zákazník koupí tatru s kabinou původem ze 80 let a neví co je tatra skutečně zač, protože je to jenom kancelářská krysa a radší koupí Man,Mercedes .
My Tatrováci nemusíme ztrácet hlavu , řada ternno končí v 2012 a podle mého názoru je jenom otázkou času než 815/7 dostane korbu a tlustého řidiče stavební firmy k tomu >😁
Forum😒br /> [odkaz]
A ještě taková zajimavost.Jedna Ruská naftařská společnost na sibiři má vozový park z počtem sklápěču okolo 750 z nichž 550 Tater.
[odkaz] nebo viz film Trasa
Australani a Rusáci si si sedmu kupují a předělávají na např. hasičský žebřík nebo cisternu 10x10 pro důlni stroje.
My Tatrováci nemusíme ztrácet hlavu , řada ternno končí v 2012 a podle mého názoru je jenom otázkou času než 815/7 dostane korbu a tlustého řidiče stavební firmy k tomu >😁
Forum😒br /> [odkaz]
A ještě taková zajimavost.Jedna Ruská naftařská společnost na sibiři má vozový park z počtem sklápěču okolo 750 z nichž 550 Tater.
[odkaz] nebo viz film Trasa
Australani a Rusáci si si sedmu kupují a předělávají na např. hasičský žebřík nebo cisternu 10x10 pro důlni stroje.
Dnešní trh je neúprosný a pokud Tatra momentálně nemá na vývoj vlastní kabiny, tak ji koupila no a co? Nikde není psáno, že pokud by začala prosperovat, tak časem nevivine svou vlastní...
K motoru se vyjadřovat nebudu, jedná se jednotku Paccar MX používanou i v jiných autech než Daf a Tatra, např. Kenworth a Peterbilt. Patří mezi špičku na trhu a pokud chce Tatra proniknout na nové trhy prostřednictvím prodejní sítě Daf, tak je jasné, že použití shodného motoru tomu napomůže jak z hlediska prodeje, tak i servisu. Osobně jsem rád, že Tatra tímto motorem konečně prolomila hranici 500k 😉 Apropo Tatra vývoj svých motoru nezastavila... 😄
Takže za mě patří Tatře :yes: :yes: :yes:
S DAFem může Tatra vylétnout o stovky, možná tisíce procent. Zaplaťpánbu i díky PARIS-DAKKAR -není Tatra neznámým pojmem - nebyly to vyhozené peníze.
Tatra - GO !
Každý tady vzpomíná pouze to, co Tatra ztratila, ale to, že se díky Dafu dostala k husté prodejní a servisní síti takřka po celém světě, kterou by si nevybudovala tímto tempem ani za 50 let, to každý drží hubu... klasické čecháčkovství... :no: