Videa
0
Za plného provozu v Chicagu!! Jedno vozidlo zničené - produkce uhradila v plné výši. Je to jedna z Top auto scén ve filmové historii. Pokud nevěříš můžeš se přesvědčit na nejedné stránce o fimech, je to i popsané v zajímavostech u tohoto filmu na csfd.cz >😁
Přejít do diskuze
úpravy pro kaskády tenkrát spíš spočívaly ve vyztužení některých částí...popř. špéra pro jízdu po dvou kolech...tenkrát byly ještě chladiče na normálních místech...ne v deformační zóně...dneska stačí ťukanec a auto je nepojízdné (viz. trubky od chlazení...veškeré spoje v křehkém plastu atd.)
Tehdy se při menším nárazu dalo ještě po ose odjet...dnes se auto při čenichovce "počůrá" a čeká na odtah
A hlavně...tehdy to nebylo spotřební zboží jako dnes....třeba na Barrandově se auta z kaskád několikrát opravovala....
Tehdy se při menším nárazu dalo ještě po ose odjet...dnes se auto při čenichovce "počůrá" a čeká na odtah
A hlavně...tehdy to nebylo spotřební zboží jako dnes....třeba na Barrandově se auta z kaskád několikrát opravovala....
Dovolím si reagovat,že všechny honičky jsou iluze...
viz [odkaz]
Francouzská spojka....Gene Hackman pronásleduje za plného provozu bez komparzu a uzavřených silnic...tahle honička je opravdu reálná....naboruaná auta ten den obíhali produkční a platili škody....
viz [odkaz]
Francouzská spojka....Gene Hackman pronásleduje za plného provozu bez komparzu a uzavřených silnic...tahle honička je opravdu reálná....naboruaná auta ten den obíhali produkční a platili škody....
Filmové honičky aut jsou všechny, opravdu všechny, jen iluze.
Jde jen o to, jak vytvořit scénu co nejatraktivnější, ale alespoň trošku blížící realitě. Stáří resp. stáří typu či modelu auta nehraje většinou významnou roli, mnohé vozy, hrající v takových scénách jsou více či méně upravovány (spíše více), každý z několika totožných i jinak podle příslušného záběru. Některé z nich bývají někdy i jen nejezdící makety (po střihu létají, vybuchují a pod.)
Záleží hlavně na penězích a potom jestli je ve štábu mezi samými kumštýři a umělci i nějaký se smyslem pro realitu a automobilovou problematiku obecně. Nebo lépe jestli si filmová produkce objedná a zaplatí pro takové scény patřičné profíky.
Samozřejmě záleží na vkusu každého diváka, ale já mám raději scény co jsou, pokud možno, blíž k realitě.
Jde jen o to, jak vytvořit scénu co nejatraktivnější, ale alespoň trošku blížící realitě. Stáří resp. stáří typu či modelu auta nehraje většinou významnou roli, mnohé vozy, hrající v takových scénách jsou více či méně upravovány (spíše více), každý z několika totožných i jinak podle příslušného záběru. Některé z nich bývají někdy i jen nejezdící makety (po střihu létají, vybuchují a pod.)
Záleží hlavně na penězích a potom jestli je ve štábu mezi samými kumštýři a umělci i nějaký se smyslem pro realitu a automobilovou problematiku obecně. Nebo lépe jestli si filmová produkce objedná a zaplatí pro takové scény patřičné profíky.
Samozřejmě záleží na vkusu každého diváka, ale já mám raději scény co jsou, pokud možno, blíž k realitě.
Ty auta nevydrží ani tak. Viděl jsem kdysi nějaký dokument o natáčení obdobné honičky a pro natočení scén spotřebovali 18 stejných aut.
Ve filmu to sice vypadá na jedno, ale když člověk ví...tak ví...
Ve filmu to sice vypadá na jedno, ale když člověk ví...tak ví...
Pre krista, riešiť v belmondovskej naháňačke emisie..bruselský debilizmus musí byť prudko nákazlivý ;-\
Nepindajte a užite si krásnu scénu bez špeciálnych efektov.
Nepindajte a užite si krásnu scénu bez špeciálnych efektov.
Ano, hlavne to bolo vidno pri tom naraze do stlpu v rychlosti 50kmh - jeden mrtvy a a druhy s zobitou hlavou. Nehovoriac o smrade z vyfuku a podvozku ako z leninovych sani.
rendlik alebo uno to je jedno tie auta proste vydrzali viac, dnesne auta by hned strelili airbagy pri co len najmensom tukesi a bolo by po nahanacke, belmondo mal stastie ze vtedy tie auta neboli skazene tehchnikou :yes: inak by si tolko neuzil