Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alpina B6 Bi-Turbo Coupé (397 kW, 700 Nm): Předskokan M6

18 komentářů

eniel lorien
neviem ako jazdí nová M /6/...Ale ta doterajšia bola s môjho pohľadu dosť..ehmmm..no..blbo využiteľná.. ..Alpinu som mal tú česť len pár km ale oproti M5 sa mi páčila viac... Výkonovo takmer na nerozoznamie ale o to poddajnejší podvozok.. Na okruhu by M ko alpinu asi porazilo...Na okreskách by to bolo asi za jedno...Ale alpina na kazdodenné jazdenie je určite lepšia voľba ako M-ko...Tažko povedať ako to bude s aktuálnou generáciou..Ale aj tak by som bral alpinu..aj keď..... Asi skor alpinu D5 a za zvyšok BMW k 1600GT >😁 >😁 .... >😁
eniel lorien
to je možné..osobne davam ale prednosť originálu :-!
Hammunasakra
Děkuji za optání, docela ANO 😄
ad PS:: Promiňte "překlep", mělo tam být "jen" MB ML a SL 6.3 AMG 😉
Hammunasakra
No, musím SOUHLASIT že většinu toho výkonu běžně člověk NEvyužívá, ale "je příjemné" ho tam mít a tu a tam "se to opravdu hodí" - a navíc Alpina je známá tím jak to s podáním vysokého výkonu "umí"..
PS: Já sice na jednu stranu SOUHLASím s "nesmyslností" ultravýkonných vozů, ale neb mám maličko praxe s pár vozy cca podobného (no maličko menšího 😄 ) výkonu, tak mi to zas TAK NEsmyslné NEpříjde..
PPS: Jaký výkon by se vám pro takovýto vůz zdál optimálně maximální? 😉
Grand Turismo
Nac mas hlavu, kdys nemyslis? Cvoku.
esenbe
Jo jasně všechno by se mělo zakázat a omezit a všichni bysme měli chodit v bublinách, neš*kat, nechlastat a nekouřit a pak by umíralo méně lidí že... super názor fakt :yes:
Grand Turismo
Je to tak. Takovou silou nedisponuje lecktery nakladak. Zadny ridic neni schopen bezpecne prenest takovou silu pres kola na asfalt. 3/4 vykonu, ne-li vic, je naprosto zbytecna sila. Takove hruzy by meli zakazat zakonem.
Grand Turismo
Porad te drzi detske sny?
Hammunasakra
??? cožeto ??? 8-s
Hammunasakra
To je fakt ;-\
PS: Asi to bude zase "jen" MB SL 6.3 AMG 😉
Grand Turismo
Mozna ho Bburago zaradi do jedne ze svych serii.
Grand Turismo
Ve svych ruzovych snech co se nikdy nesplni.
Grand Turismo
Klidek, pak se to neda vyprat.
Grand Turismo
Polozit takovy vykon na 4 kola muze jen totalni magor.
Hammunasakra
(VELMi pravděpodobně) i já :yes: 😄
eniel lorien
bral by som ho skor ako m6
salatos
uz len citat to a predstavovat si kazdu z vymenovanych vlastnosti bolo malym orgazmom :yes: Alpina to proste vzdy vedela...
Hammunasakra
.. si tedy myslím já, a ode mne :yes: 😄 :yes: