Ekonomika
Kde je zdroj?
Minule jste se ztrapnili (Šéf Renaultu by chtěl dosáhnout kvality VW), neopakujte to prosím. 😉
Minule jste se ztrapnili (Šéf Renaultu by chtěl dosáhnout kvality VW), neopakujte to prosím. 😉
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pri všetkej úcte ku všetkým automobilkám, odkedy je počet predaných kusov jediným reálnym ukazovateľom kvality?!!! Výpovedná hodnota jedného milióna predaných kusov predpokladá vyššiu ziskovosť, to je fakt, ale kvalita je o niečom inom. Chce tu niekto tvrdiť, že VW vyrába spoľahlivejšie, krajšie, prípadne vyspelejšie autá ako Opel, prípadne akákoľvek iná automobilka? Asi nie. Pri predaji áut účinkuje aj magické slovíčko marketing a ten má VW skutočne ukážkový. Fakt, že Vám niekto dokáže predať rovnaký a častokrát horší výrobok ako konkurencia za výrazne vyššiu cenu, tvorí z aspektov predaja možno 20%. Je obuv Puma horšia ako Adidas, prípadne Nike? VW za posledných 30 rokov ani raz nee😜erimentoval, drží sa zabehnutých koľají, neriskuje, tvrdo pracuje na image značky, ponúka veľké množstvo modelov naprieč všetkými triedami, ponúka luxusné príplatkové možnosti a čo je najdôležitejšie, vyrába a predáva. To ale nakoniec robí aj Lady Gaga a mám ju za to považovať za umelca? Rozhodne nie.
Svatý Pavle, třeba podle mých zkušeností je obuv značky Puma (v průměru) méně kvalitní, než adidas/nike, stejně tak produkty VW považuju (opět pouze v průměru) za celkově "kvalitnější", než třeba (nejen) Opelu. Pokud má někdo jiný názor, rozhodně mu ho neberu, ale prodeje sportovní obuvi i aut dávají za pravdu spíš mým osobním zkušenostem... Schopnost marketingu bych samozřejmě vůbec nepodceňoval, na druhou stranu ani přehnaně nepřeceňoval (zlatá střední cesta).
"VW za posledných 30 rokov ani raz nee😜erimentoval"???
To má být projev neznalosti, zaujatosti, nebo jen ztráty paměti?
Kdo např. (zejména v meinstreamu) prosadil přímovstřikové turba (dieselové i benzínové), jako běžně a široce nabízené motorizace, kdo přišel jako první se sériovou! dvojspokou?
"VW za posledných 30 rokov ani raz nee😜erimentoval"???
To má být projev neznalosti, zaujatosti, nebo jen ztráty paměti?
Kdo např. (zejména v meinstreamu) prosadil přímovstřikové turba (dieselové i benzínové), jako běžně a široce nabízené motorizace, kdo přišel jako první se sériovou! dvojspokou?
Asi je zbytečný si tu takhle poměřovat přirození.
Koncern je právě ta zlatá střední cesta, někdy vpředu (DSG, TFSI), někdy pozadu (PD, elektronika, ergonomie).
Jinak pro zajímavost, přimovstřikové (přeplňované) motory se běžně používaly už za druhé světové války, a to všemi válčícími stranami. 😄
A u Pumy záleží na ceně, teď mám do fitka Complete Eutopia a na volný čas 1198 HC a nemůžu si je vynachválit. Je ale pravda, že jsou to boty okolo 100 EUR.
Koncern je právě ta zlatá střední cesta, někdy vpředu (DSG, TFSI), někdy pozadu (PD, elektronika, ergonomie).
Jinak pro zajímavost, přimovstřikové (přeplňované) motory se běžně používaly už za druhé světové války, a to všemi válčícími stranami. 😄
A u Pumy záleží na ceně, teď mám do fitka Complete Eutopia a na volný čas 1198 HC a nemůžu si je vynachválit. Je ale pravda, že jsou to boty okolo 100 EUR.
Tady ovšem nejde o poměřování přirození, nýbrž o nejednostrannou soudnost. Tvrdit, že úspěch VW (adidasu, niku apod.) je ryze dílem marketingu je dětinské (dřív měl VW jen horší marketing?), stejně jako srovnávat nákup hudby s nákupem sportovní obuvi, nebo aut.
Bavíme se tu o sériových osobních vozech. Mimochodem i to pozdější méně úspěšné PD, je také důkazem, že VW za posledních 30 roků rozhodně i e😜erimentoval a nedržel se pouze zaběhnutých kolejí. 😉
Bavíme se tu o sériových osobních vozech. Mimochodem i to pozdější méně úspěšné PD, je také důkazem, že VW za posledních 30 roků rozhodně i e😜erimentoval a nedržel se pouze zaběhnutých kolejí. 😉
Válka vždycky všechno urychlí, protože se přestane škudlit na vývoji. Jinak pokud si pamatuji, je to přesně jak píšeš, Motor JUMO používaný nemckým letectvem pochází z roku 1936.....
Jinak mám takový dojem, že VW je někde vepředu, někde pozadu, ale jeho "půvab" je v tom, že má minimum kiksů (i když se taky najdou) a hlavně dostatečně široké značkové a typové portfolio, aby případné kpance vyeliminoval bez drastických ekonomických dopadů. A ještě jedna věc, VW je sice leckdy vpředu, ale nikdy není s ničím úplně první, zato ve druhé generaci toho, s čím jiní přijdou jako první bývá nejlepší. Okrajový, ale zajímavý příklad tohodle je Eos a jeho konkrenti a to i po designové stránce.
Opel je celkově sympatická značka, ale kopance v předchozích letech jí "přizabily". Corsa vyvíjená společně s Fiatem nedosáhla úrovně a obliby svého předchůdce, totéž lze říct o předchozí Astře (tohle auto jsme měl možnost důkladně otestovat během návštěvy Portugalska a skutečně nic moc...), ale zejména nová Astra vypadá dobře, Insignia taky....uvidíme. Oplu bych litoval mnohem víc, kdyby měl skončit, ale snad to na to nevypadá. Nicméně bláboly top managerů z článku nahoře mu rozhodně nepomůžou.....
Jinak mám takový dojem, že VW je někde vepředu, někde pozadu, ale jeho "půvab" je v tom, že má minimum kiksů (i když se taky najdou) a hlavně dostatečně široké značkové a typové portfolio, aby případné kpance vyeliminoval bez drastických ekonomických dopadů. A ještě jedna věc, VW je sice leckdy vpředu, ale nikdy není s ničím úplně první, zato ve druhé generaci toho, s čím jiní přijdou jako první bývá nejlepší. Okrajový, ale zajímavý příklad tohodle je Eos a jeho konkrenti a to i po designové stránce.
Opel je celkově sympatická značka, ale kopance v předchozích letech jí "přizabily". Corsa vyvíjená společně s Fiatem nedosáhla úrovně a obliby svého předchůdce, totéž lze říct o předchozí Astře (tohle auto jsme měl možnost důkladně otestovat během návštěvy Portugalska a skutečně nic moc...), ale zejména nová Astra vypadá dobře, Insignia taky....uvidíme. Oplu bych litoval mnohem víc, kdyby měl skončit, ale snad to na to nevypadá. Nicméně bláboly top managerů z článku nahoře mu rozhodně nepomůžou.....
:yes😒br />
Já nedám dopustit na Corsu C. Jeden čas jsem ji měl v úplně nejsociálnější výbavě s 1.0 Ecotecem a bylo to super auto. Sice bez posilovače, ale legrace spousta a spolehlivost úžasná.
Je mi pořád záhadou, jak VW dokáže vyžehlit kiksy v podobě 2.0 TDI PD apod. Ty měly spolehlivost snad menší než Twinsparky a přesto jsou všeobecně považovány za držák a německou kvalitu.
Já nedám dopustit na Corsu C. Jeden čas jsem ji měl v úplně nejsociálnější výbavě s 1.0 Ecotecem a bylo to super auto. Sice bez posilovače, ale legrace spousta a spolehlivost úžasná.
Je mi pořád záhadou, jak VW dokáže vyžehlit kiksy v podobě 2.0 TDI PD apod. Ty měly spolehlivost snad menší než Twinsparky a přesto jsou všeobecně považovány za držák a německou kvalitu.
Na tu záhadu najdeš odpověď v příspěvku, na který jsi reagoval - přesvědčení ( skálopevné ), že motyky nedělají chyby,kiksy ( a když už, tak jen nezbytné statistické minimum, neb nikdo není dokonalý >😒] ) - v tom je vidět náskok marketingu vw, tam je zakopaný ten pejsek.
Plus pro veřejnost podvědomně zafixovaný "náskok díky technice", důraz na respektovaný konzervativní styl ( s rozměrem až tradicionalistickým ) ,...
Plus pro veřejnost podvědomně zafixovaný "náskok díky technice", důraz na respektovaný konzervativní styl ( s rozměrem až tradicionalistickým ) ,...
Máš nějaké statistiky kolik %! PDéček a kolik %! Twinsparků "kikslo", nebo vycházíš z dojmu z internetových diskusí, případně svého blízkého okolí?
U TS je to 30-35% motorschade, statistiky k PD nemám...zkušenosti s firemní flotilou stačí. 3 ze 4 Passatů šly na výměnu polomotoru nebo jiné podstatné součásti. Telefonica taky vyměnila celou svou flotilu OII za 1.9TDI (to už je reprezentativní vzorek, ne?)...
Neodbíhejme ale od meritu věci a to problémů, s kterými se 2.0 TDI PD bezpochyby potýkají. To samé platí pro 2.5 TDI V6, které před faceliftem byly doslova zoufalé. Nebo ARL, kde váha vzduchu dá tak 25 tisíc? Nebo HTP s přeskakujícími řetězy? Nebo 1.4TSI všeobecně? Problémy má každá značka, netřeba to bagatelizovat a schovávat za statistickou chybu.
Místo TS jsem mohl dosadit jakýkoli motor, napsal jsem tam TS (16V, osmiventily byly naopak úžasně spolehlivé), protože se v AR celkem vyznám. Mimochodem, problematika Twinsparků je docela složitá, programově se kazily totiž jen dvoulitry jen v AR 156 (a občas AR155) vyrobených do 07/2000, v ostatních autech byly OK.
Víš, v čem je problém? Že já jsem ochoten kiks mé oblíbené značky přiznat, ty ne. 😉
Neodbíhejme ale od meritu věci a to problémů, s kterými se 2.0 TDI PD bezpochyby potýkají. To samé platí pro 2.5 TDI V6, které před faceliftem byly doslova zoufalé. Nebo ARL, kde váha vzduchu dá tak 25 tisíc? Nebo HTP s přeskakujícími řetězy? Nebo 1.4TSI všeobecně? Problémy má každá značka, netřeba to bagatelizovat a schovávat za statistickou chybu.
Místo TS jsem mohl dosadit jakýkoli motor, napsal jsem tam TS (16V, osmiventily byly naopak úžasně spolehlivé), protože se v AR celkem vyznám. Mimochodem, problematika Twinsparků je docela složitá, programově se kazily totiž jen dvoulitry jen v AR 156 (a občas AR155) vyrobených do 07/2000, v ostatních autech byly OK.
Víš, v čem je problém? Že já jsem ochoten kiks mé oblíbené značky přiznat, ty ne. 😉
Takže u TS máš "objektivní" statistiku a u PD ti stačí "soukromá" statistika... Já znám zase víc těch spokojených a méně nespokojených majitelů PDéček, ale žádné obecnější závěry z toho nedělám, příliš malý statistický vzorek.
Zeptal jsem se úplně stejně jak na PD, tak na TS, ale tvá odpověď je taková, jako bych se ptal úplně jinak na PD, a jinak na TS, ... ale myslím si, že aspoň tušíš proč. 😉
Ty máš zřejmě oblíbené/neoblíbené značky, já mám spíš oblíbené konkrétní modely konkrétních značek, včetně konkrétní motorizace a (určité) výbavy...
P.S. Třeba o té Jettě (Ventu/Boře) bych nikdy ani neuvažoval (stejně jako třeba o Golfu Variant), a to ani kdyby byla naopak "echt Deutsch"...
Zeptal jsem se úplně stejně jak na PD, tak na TS, ale tvá odpověď je taková, jako bych se ptal úplně jinak na PD, a jinak na TS, ... ale myslím si, že aspoň tušíš proč. 😉
Ty máš zřejmě oblíbené/neoblíbené značky, já mám spíš oblíbené konkrétní modely konkrétních značek, včetně konkrétní motorizace a (určité) výbavy...
P.S. Třeba o té Jettě (Ventu/Boře) bych nikdy ani neuvažoval (stejně jako třeba o Golfu Variant), a to ani kdyby byla naopak "echt Deutsch"...
Statistika u TS je neoficiální, k oficiální se není možno dostat proto, že většina motorschade už končí na šrotišti. Analyzovat poruchovost na základě nájezdu je také nemožné, protože to je všechno stočený.
To samé platí pro PD. Bohužel nemám nikoho známého ve VW, tak tu statistiku sehnat nemůžu.
Když se 3 ze 4 motorů podělá okolo 50 tkm, ve člověku to zanechá pochyby.
Exaktní čísla tu nehrají roli, prostě tyhle PD i TS 16v jsou rizikové motory, kterým je lépe se v bazaru vyhnout.
Ano, mám oblíbené značky. Na druhou stranu manželka jezdí Golfem šestkou...i když hlavně proto, že jsme sháněli ekvivalent pračky nebo ledničky. Žádné emoce, hlavně ať to je něco, co zná a co snad bude fungovat. A zatím až na pár much super.
A ani ta zmiňovaná Jetta nevypadá za ty peníze tak špatně...1.6TDI s dovybavenou Trendline výbavou za 380? Docela fajn. Ale Oktávku bych bral raději.
To samé platí pro PD. Bohužel nemám nikoho známého ve VW, tak tu statistiku sehnat nemůžu.
Když se 3 ze 4 motorů podělá okolo 50 tkm, ve člověku to zanechá pochyby.
Exaktní čísla tu nehrají roli, prostě tyhle PD i TS 16v jsou rizikové motory, kterým je lépe se v bazaru vyhnout.
Ano, mám oblíbené značky. Na druhou stranu manželka jezdí Golfem šestkou...i když hlavně proto, že jsme sháněli ekvivalent pračky nebo ledničky. Žádné emoce, hlavně ať to je něco, co zná a co snad bude fungovat. A zatím až na pár much super.
A ani ta zmiňovaná Jetta nevypadá za ty peníze tak špatně...1.6TDI s dovybavenou Trendline výbavou za 380? Docela fajn. Ale Oktávku bych bral raději.
A proč sis teda myslel, že zrovna produkt VW bude něco, co bude (poměrně spolehlivě) fungovat?
Dobrá zkušenost s GIV AHF (osm let, 200 tisíc bez vážnější závady), servis na každém rohu, velmi velmi výhodná nabídka a možnost kvalitního automatu. Navíc manželka to auto znala z tehdejšího zaměstnání a to pro konzervativního člověka znamená moc.
Původně jsme chtěli AR159 a Deltu, dopadlo to jinak. Teď si říkám, že bohudík.
Jen abych nenapadal, já mám ke koncernu trochu schizofrenický vztah. Nemám rád SEAT a Škodu mimo Octy, naopak mám rád Audi mimo Qx a A1 a A3. U VW je to model od modelu, nebere mě UP!, nový Passat + CC, Tiguan a Jetta, jinak je to paráda. Vadí mi pouze nesmyslná glorifikace a jednání některých lidí v servisu.
Stejě to mám u každé jiné značky, i u AR a Renaultu.
Původně jsme chtěli AR159 a Deltu, dopadlo to jinak. Teď si říkám, že bohudík.
Jen abych nenapadal, já mám ke koncernu trochu schizofrenický vztah. Nemám rád SEAT a Škodu mimo Octy, naopak mám rád Audi mimo Qx a A1 a A3. U VW je to model od modelu, nebere mě UP!, nový Passat + CC, Tiguan a Jetta, jinak je to paráda. Vadí mi pouze nesmyslná glorifikace a jednání některých lidí v servisu.
Stejě to mám u každé jiné značky, i u AR a Renaultu.
Když jsi nakousl toho Tiguana... konečně jsem jej potkal na živo po faceliftu. A jak jsem tvrdil, že se facelift nepodařil, tak i na živo mě auto nepřesvědčilo 8-s
Obávám se totožného výsledku u CC. Inu ne všude ta nová maska sedne ;-\
Obávám se totožného výsledku u CC. Inu ne všude ta nová maska sedne ;-\
Nic moc, viď?
Já jednoho potkávám v Teplicích v úplně plné palbě a vůbec se mi nelíbí. Předtím byl zajímavý, teď je...no, těžko popsat.
U CC očekávám stejný efekt, jako provází Passata. Tomu nová maska vyloženě nesluší.
Jinak v neději jsem se konečně mohl projet v CiGu. Nijak mě to neoslovilo, jede to hůř, než Corsa C v Ecotecu, ale aspoň už dokáži pochopit člověka, co si to koupí. Oproti Kolíňatům nesrovnatelně příjemnější a hlavně se shodnou filozofií jako třeba Octa. :yes:
Já jednoho potkávám v Teplicích v úplně plné palbě a vůbec se mi nelíbí. Předtím byl zajímavý, teď je...no, těžko popsat.
U CC očekávám stejný efekt, jako provází Passata. Tomu nová maska vyloženě nesluší.
Jinak v neději jsem se konečně mohl projet v CiGu. Nijak mě to neoslovilo, jede to hůř, než Corsa C v Ecotecu, ale aspoň už dokáži pochopit člověka, co si to koupí. Oproti Kolíňatům nesrovnatelně příjemnější a hlavně se shodnou filozofií jako třeba Octa. :yes:
Já znám tedy naopak více nespokojených majitelů 2,0 TDI PD než spokojených... Kupodivu 1,9 TDI PD jsou docela povedený. Inu občas se něco nevydaří, asi jako všude jinde.
Ale prosimtě, jak nemáš exaktní čísla, pleteš si jen dojmy s pojmy. 😉
1.9 TDI PD jsou výborné jen z konce výroby, pamatuju si, co bylo keců když nabíhala výroba. 😄
V té době jsem měl klasickou rotačku a nikdy žádný problém, což mnozí kolegové z VW klubu mohli jen závidět.
1.9 TDI PD jsou výborné jen z konce výroby, pamatuju si, co bylo keců když nabíhala výroba. 😄
V té době jsem měl klasickou rotačku a nikdy žádný problém, což mnozí kolegové z VW klubu mohli jen závidět.
Nicméně malér dnešní doby je právě v tom top managementu - pár lidí z téhle oblasti člověk potká a má pocit, že se vrací doby degenerované aristokracie. Jejich úroveň, znalosti a rozhled je děsivý (jeden takovýhle manager z UK nás osobně otravoval přes další dva nižší stupně řízení, jak jsme zařízeni na říjnové třictistupňové mrazy) a žil tím na správní radě až do dubna následujícího roku...), jejich jedinou schopností je udržet se na postech, kde se měsíční příjmy pohybují v desetitisícíh eur. Problém je, že svými moudry (která vám stejně absolutně v ničem nepomůžou) otravují vaši práci, berou váš čas a přitom mají vše nastaveno tak, že se vyviní z čehokoliv - tedy do doby, než jsou odstřeleni, aby uvolnili místo dalšímu blbovi podobných kvalit a ražení. Dostat je je možné jenom tehdy, když jsou dohnání, aby udělali konkrétní rozhodnutí, ale i tam se dokážou neuvěřitelně kroutit. No, ale to je trochu o ničem jiném.....
A že se jim od koryt nechce...radši potopí firmu než se vzdát postu.
Bristol: Ano, převodovky nejsou zrovna chválou, co se tedy týká automatických převodovek. Nejsou tak inteligentní jak DSG převodovky, neřadí tak dobře, nejezdí se s nimi tak plynule.. Ale narozdíl např. od zmíněných DSG vydrží a nejsou poruchové. Každopádně ano, v automatických převodovkách by měl trochu Opel zamakat.
U "Géčkových" Aster se tohle taky občas stávalo..