Ekonomika
je jen otazka casu nez se tento koncern stane cislem jedna...
Jestli je to dobre nebo zle? Dokud budou nutit konkurenci (hlavne evropskou) k slevam, tak je to jen a jen dobre. Dokud budou mit vyrobu i vyvoj (aspon castecne) v evrope tak je to jen a jen dobre. A pokud budou delat auta jako Genesis coupe tak si snad zaslouzi i :yes:
Jestli je to dobre nebo zle? Dokud budou nutit konkurenci (hlavne evropskou) k slevam, tak je to jen a jen dobre. Dokud budou mit vyrobu i vyvoj (aspon castecne) v evrope tak je to jen a jen dobre. A pokud budou delat auta jako Genesis coupe tak si snad zaslouzi i :yes:
Souhlasím s milan3... Jižní Korea, zahrnujíce i koncern Hyundai/Kia, v posledních článcích o automobilech doslova šokuje svými úspěchy a ekonomickou dravostí! Jestli koncern dosáhne i 4. místa; je pak opravdu jen otázkou času, kdy bude atakovat jednu ze tří zbývajících pozic. Jejich GDP (neboli česky HDP) v posledních letech raketově stoupal (graf vývoje zde): [odkaz]
A nyní k diskuzi opět a zase: proč jen ta auta lidi TAK kupují a proč tak raketově roste i fan základna??? Je odpovědí jen cena? Kvalita? Public relations? Reklama?
Každopádně za sebe: promlouvá kvalita! Zajímavý soupis desítky ocenění z nezvyklého pohledu HyundaiCanada nabízím zde: [odkaz]
Další seznam ocenění přehledně po stránkách zde: [odkaz]
Ještě jiný seznam ocenění zde: [odkaz]
Co k tomu říci??? To je šok! neskutečné!
:yes: 😉
A nyní k diskuzi opět a zase: proč jen ta auta lidi TAK kupují a proč tak raketově roste i fan základna??? Je odpovědí jen cena? Kvalita? Public relations? Reklama?
Každopádně za sebe: promlouvá kvalita! Zajímavý soupis desítky ocenění z nezvyklého pohledu HyundaiCanada nabízím zde: [odkaz]
Další seznam ocenění přehledně po stránkách zde: [odkaz]
Ještě jiný seznam ocenění zde: [odkaz]
Co k tomu říci??? To je šok! neskutečné!
:yes: 😉
Poctiva prace + kvalita + spolehlivost + libivost = uspech = Hyundai. Kdo tam byl, pochopi.
neboj neroztrhaju teba ale aj mna, lebo fakty na bezmozgov nestacia 😉 oni chcu ine keci pocut
naprosto bez velkych problemu najezdy zacinajici 3, tim nemyslim 3 tis. nebo 30tis km.!
Ja jsem konzervativni clovek a proto mam rad italskou produkci, jsem schopen respektovat francouzkou produkci, Ford, Opel, americkou produkci
a take japonskou, proste ty kteri si na nic nehraji! 😉
Mně fascinují pisálci,co mají potřebu primárně urážet lidi.V Asii jsem zatím nezažil,že by tamní obyvatelé měli ograsmy z cizích výrobců,jenže asiaté mají svoji hrdost...přitom tam nemají ani jazykový zákon,na rozdíl od jiných :no😒br /> Jo, taky si poplač: >😁
[odkaz]
Bezmozkem, cili intelektualne nesmelym, lze oznacit treba cloveka, ktery si plete KLDR a Jizni Koreu 😉
PS: toppera neber prilis vazne...
Jestli nekteri jezdi tak jak ovladaji zemepis ..... 😉
Co se prodejů týče, je to jednoduché. Populace Asie 4 miliardy, EU 500 milionů. Západní Evropa je relativně malý, ale přitom velmi náročný trh. Evropské automobilky tahají za kratší konec provazu a dlouhodobě mohou uspět globálně pouze přizpůsobením se daným trhům.
Pochopil jsem to dobře? To je teda dost blbej zákon, vždyť tohle je klamání zákazníků !
Cinani tvrdi vyrabime pro vas adidas? Neni to vase vlastnictvi! Vyrabime pro Vas I pody? Neni to vase vlastnictvi! Vyrabime pro vas BMW? Neni to vase vlastnictvi!
Vyrabime pro vas skodu a Vw? Neni to vase vlastnictvi!
Pokud se to danym subjektum nelibi at si to vyrabi na svojich linkach, ve svojich tovarnach se svymi zamestnanci! Co je na tom nejasneho? 😉 To co vyrobi cinsky lid je majetkem cinskeho lidu!