Ekonomika
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zdarma ano ,ale kde.Než se tento výmysl českého importu a pana V. dostane do praxe ,tak už nebude kde .Cílevědomá likvidace prodejní sítě to je ta nejlepší výhra pro konkurenci. Opravdu bravo ...jen tak dále a i Fiat na tom bude lépe.... :no:
To co mělo být samozdřejmostí všude ( nové auto v záruce ) je zatím pouze u zatracovaného korejce. Zajímalo by mě jak odpoví ostatní automobilky. Já sice dostávám auto zadarmo vždy po předchozí domluvě ,ale je to spíše neofiko.
Souhlas, tohle je sluzba, kterou povazuji za samozrejmost, bohuzel ne vsude ji za samozrejmost povazuje i dovozce te ktere znacky.
U Toyoty byl nahradni vuz take vzdy zadarmo. Sice nevim, jestli to byla aktivita konkretniho prodejce nebo to bylo nastaveno zastoupenim, ale vzdy jsem nahradni vuz dostal. Nejlepsi na tom bylo, ze mi ho po predchozi dohode sef servisu vzdy privezl az domu, vyzvedl muj, vecer zase privezl a odjel na nahradnim. :yes:
U Toyoty byl nahradni vuz take vzdy zadarmo. Sice nevim, jestli to byla aktivita konkretniho prodejce nebo to bylo nastaveno zastoupenim, ale vzdy jsem nahradni vuz dostal. Nejlepsi na tom bylo, ze mi ho po predchozi dohode sef servisu vzdy privezl az domu, vyzvedl muj, vecer zase privezl a odjel na nahradnim. :yes:
Souhlasím s názorem, že je to servis od servisu, značka od značky. U nás v Seatu se náhradní vozy půjčují zdarma běžně bez problému. Spíše si nedokážu představit, že by za to někde chtěli pár set kaček, jak jsem taky zaslechl od známého. Pakli-že někde auto koupím a pravidelně servisuju, pak náhradní vůz zdarma musí být samozřejmostí. Dneska u dealerů nevítězí kolikrát cena, ale následné služby.
Nevím jak je to u jiných značek, možná Vám některý servis půjčil auto zdarma, možná to bylo z pojistky v případě nehody...nevím. Nicméně u Hyundai je to teď skutečně zadarmo. Když přijede na servisní prohlídku nebo na opravu třeba jen na 4 hodiny (délka není podstatná) tak si i tak můžete půjčit auto od 100Kč na den (i30, vyšší modely stojí 150 a 250Kč/den). V tom vidím obrovské plus...už nikdo nemusí běžet na autobus nebo na metro, když veze auto na pravidelný servis, stačí si za kilo půjčit auto a je to! 100Kč je velice symbolická částka, takže to vidím jako obrovský přínos. No a aby té korejské masáže nebylo málo, tak Hyundai ve spolupráci s Uniqa pojišťovnou uvedl produkt Hyundai pojištění, kde za sazbu 2,75% z kupní ceny auta dostanete povinné ručení a havarijní pojištění s nulovou (0%!!!!) spolučastí. A to je teprve pecka...teď když Vám nějaký blbec odře dveře na parkovišti tak si to necháte opravit a nestojí Vás to ani korunu (jo, dva dny lakování, takže si za 200Kč půjčíte náhradní auto) - dnes v dobách spoluúčastí 5% či 10% to je jinak nesmysl si nechat opravit škrábanec na dveřích.
Vzhledem k tomu, že kvalitou je Hyundai srovnatelný s Evropou, design v pořádku, záruka nadstandardní, teď mobilita a pojištění...já nevím, ale začíná to být na českém trhu one-man-show...a pokud někdo bude namítat cenou (která je ve finále srovnatelná s konkurencí), tak ať si spočítá náklady okolo a není co řešit...!
Bravo Hyundai...! :yes: 😄
Vzhledem k tomu, že kvalitou je Hyundai srovnatelný s Evropou, design v pořádku, záruka nadstandardní, teď mobilita a pojištění...já nevím, ale začíná to být na českém trhu one-man-show...a pokud někdo bude namítat cenou (která je ve finále srovnatelná s konkurencí), tak ať si spočítá náklady okolo a není co řešit...!
Bravo Hyundai...! :yes: 😄
Tohle je všechno akorát velkej blud importu ..Už výše jsem psal ,že tohle jsou krásné akce ,,ale nebude je mít kdo poskytovat ..Celé dealerství půjde pod nynějším vedením importu do kytek....a to je slušně řečeno...Tak teď nevím kde je to BRAVO Hyundai ...???????????? :no: Je mi z toho smutno..
Nechci se tady s tebou hádat jak to bude či nebude. Taky do toho trochu vidím a ano, dealeři na tom prodělají, ale neprodělají tolik, aby je mobilita či pojištění přivedlo k finančímu kolapsu či bankrotu. K tomu nejspíš povedou jiné kroky importu, resp. jeho vedení. Bravo patřilo Huyndai a myšlence mobility a pojištění, ne panu VV a jeho pokryteckému jednání.
Hm, u Opla to ma tiez. A ak je auto doma a ide o garancku alebo nieco take, pre auto si pridu, pristavia nahradne (nie vzdy opel 😉 a vecer alebo podla dohody dovezu... Ale tiez asi zavisi od servisu a je to na dohode... :-!
1) je podle toho hodnocení v Autobildu první, ale v TUV Reportu zcela propadla?
2) sesterská KIA (stejná technika, stejné výrobní postupy, stejné továrny) je v tom samém hodnocení pátá od konce?
3) s rapidně rostoucím počtem produktů vždy kvalita klesá, tomu se nevyhnul ani Mercedes. Hyundai by byla první na světě, kdo by dokázal opak (na zázraky nevěřím...).
Logicky tady něco nehraje. Naznačovat radši ani nebudu.
Není to jen TUV (to není úplně objektivní hodnocení kvality,že),samozřejmě jsou to i stížnosti majitelů zasílané Autobildu.Přístup a kvalita servisů,nechají opravit auta,a pak zjistí kolik závad opravdu servis opravil.Dlouhodobé testy,poté rozebrání aut a analýza opotřebení jednotlivých dílů....
Obrovský souhrn informací.
A tak rozdíl dvou technicky identických aut,může být dán přístupem servisů,Vždyť i koncern je v různých testech hodnocen velmi rozdílně (VW,SEAT,Škoda).
O tom že s rostoucím počtem produktů kvalita klesá není také přesné.Už i v Tebou udávaném TUV Reportu Toyota nevykazuje horší výsledky,než její mnozí konkurenti,byť vyprodukují podstatně méně.Vždy záleží na pečlivosti,důslednosti.
Ale je to jen statistika,každá statiska má určitou přesnost.Ovšem z tak velkého souhrnu informací se dá už udělat slušnou představu o kvalitě a hlavně spolehlivosti,má určitě větší výpovídající hodnotu než jen STK.
Teď nejspíš tuhle politiku zvolili centrálně, aby byl jasně definovaný rámec služeb.