Novinky

Zpět na článek

Peugeot HR1 dostal zelenou. Bude to crossover z 208

10 komentářů

3_diamanty
oproti kaskaju je to bieda som pisal ak uz ma chytas za slovicka,

i30 tiguan su auta ktore predavaju dobre aj po 4roch, 5ich rokoch vyroby, juke je na trhu kratko tak logicky puta pozornost uvidime jeho predaje za rok 2012 ak potvrdi svoju schopnost predat tento typ auta tak klobuk dole. Nemam proti nemu nic, ale osobne by som si to auto nekupil za tie peniaze teda uz vobec.
pogo26
Má stejné prodeje jako např i30, Tiguan, C4. Tomu říkáš bída? O výrazném poklesu tady každý psal i u Dustera. :-!
3_diamanty
mne sa ta roznorodost karoserii a typov aut priznam sa bez mucenia ano paci sa mi ale vsetkeho vela skodi, onedlho bude na svete terenny bentley uz len cakam kedy pride nejaky sportovy rolls ako konkurent bugattimu veyron a ferrari zacne vyrabat miniauta a porsche spravi ponorku. Mozno aj to bude raz 😄

fandim vsetkym novym smerom typom a triedam aut ale niekedy je to take naivne fandenie a mozno aj vyrobcovia vyuzivaju naivitu ludi ktori dnes skocia na vsetko kedze vidina odlisenia sa ich nuti ako droga kupovat absolutne nezmysly na styroch kolesach. Proste kazdy chce byt in, kazdy chce ohurit, dnes uz nestaci ze si kupis nove auto, nech sused cumi dam tam elektrony a nech sused cumi kupim si crossover ktory nema nik, nech sused cumi dam tam ciernu metalizu a tmave skla, nech kazdy cumi dam si tam panoramatcku strechu, nevadi ze to vyjde na melon je ot neprakaticke drahe a v aute mam kufor ako z fiesty ale som ako sa vravi in. Vyrobcovia aut vedia ako na ludi, natrepu kadejake nezmysly do aut uz na pevno a chces nechces platis

😉
3_diamanty
oproti kaskaju je to bieda a navyse prve roky su vzdy uspesnejsie aj u nevydarenych aut, pockejme si rok dva a predaju juke klesnu na stvrtinu , boom pominie ludia vytriezveju
pogo26
Juke má v Evropě dvakrát větší prodeje než např Yeti nebo Ceed. Tomu říkáš špatné prodeje? 😲
Subaru.in
Neni to ale nadhera zit v dobe teto automobilove evoluce 😉
3_diamanty
kaskaj je fajn, proti nemu nema mnic, je to prakticke pekne auto navyse normalnych rozmerov ani obluda ani male pidiauto takze nissan tymto modelom vypalil rybnik vsetkym uz davno ale juke je skutocne nepodarok nemyslim po stranke tehchniky ale co sa tyka praktickeho vyuzitia a dizajnove cistoty. Ved to vidno aj na predajoch, stretnut juke na ceste je sviatok pritom kaskaj stretnes na kazdom rohu pomaly. Aj majster tesar sa utne ako sa hovori. Mne juke inak nepripada ani stylovo ale nechajme to ...

Ano hatchbacky sa uz okukali, ludia su hladni po novych tvaroch a tka automobilky vymyslaju kadejake nezmsyly, mame ferrari 4x4 mame dieslove 5dverove porsche, mame mini ktore ma uz X karoserii ale okrem klasickeho mini su vsetky ostatne typy mini na prd. Mame co si len pomyslime a co chceme.

Proti typu karoserie kaskaja nemam nic aj ASXko je uspesne a pridu variace od peugeota aj citroena ale tento typ karoserie sa podla mna uz nehodi na mensie auta ako su nejaka 208micka crossover alebo corsa SUV podobne ako juke - pridu mi uz skutocne ako zbytocne a neprakticke auta navyse su uz male a drahe a bez kufra. Tato moda dlho nevydrzi medzi malymi autami podal mna. Vo vacsich triedach ma uspech co potvrdzuje kaskaj ale v mensom vydani to nemoze byt uspesny tento typ karoserie. Ved uvidime mozem sa mylit
😉

Podla mna sedany mozu vymiznut casom z mensich aut a mozno aj zo strednej triedy u niektorych znaciek ale hatcbacky a kombiky tu budu stale lebo su to prakticke a esteticky najlepsie koncipovane typy karoserii. Ved v podstate kazde SUV ma typ karoserie kombi len to vyzera inak ked to ma velke kolesa a kratsi previs zadny ako klasicky kombik.

Drzim samozrejem peugeotu s tymto pocinom palce , peugeot je u mna srdcovka nemam dovod mu nefandit s tymto modelom aj ked bestseller to asi nebude ale dufajme ze sa mylim

:yes:
Subaru.in
Ja si myslim behem dalsich 7 let se tento typ modelu vykryslalizuje a zavede mnohem vice a technicky podstatne zlepsi u dalsich vyrobcu.

Ano, Juke byl takovy riskatni e😜eriment... a tento hazard prinejmensim stylovy se do jiste miry vyplatil i komercne ikdyz ato neni nejpraktictejsi.

Ale je tu rozhodne novy trend kdy klasika "hatchback ci sedan" pro radoveho masoveho vyrobce treba z francie ci japonska proste netahne, tak jako vyhorel model Nissan Primera a Renault se stahuje z casti z UK trhu Laguna prodejne propada... a nyni to vypada, ze Laguna bude take neco na tento zpusob, jelikoz vetsina rodin chce neco ve stylu Nissan Qaushquia ci jak se to jmenuje.
3_diamanty
tieto modely absolutne zmysel nedavaju, nie su ani do terenu ani tak bezpecne ako bezne vacsie auto a su drahe a neprakticke ved juke je neprakticka ohava s malym kufrom a zadnymi dverami akoby z nejakeho bunkra pre vietnamcov kde normalny clovek nevojde.

chapem ze moda je moda a tej podlahne aj taky vyrobca ako je peugeot al nejaky bestseller to asi rozhodne nebude

😉

ale kede mam peugeot rad tak mu budem s tymto modelom drzat palce :yes: nech nachyta co najviac zakaznikov
igor77
vypadá sice divně, ale slibně. tahle plechovka mi dává smysl 😄