Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Driftující traktor Zetor 25

7 komentářů

beibej
Traktorem jsem bohužel nejel. A co se couvání s vlečkou týče to považuju za větší frajeřinu než co je na tom videu.
Nerez
Bože, to je zase příspěvek. To je jasný, že s autem to jde líp, než s traktorem ;-\
petrumr
my nejsme ztoho prdlí, my jenom, že to děláme taky 😄 Jels vůbec traktorem?Není třeba krása, když nemůže a ty použiješ násobič momentu.Co kdybys ses zučastnil závodu v couvání traktoru s vlečkou 😄 to je lepší než koukat na videa 😄
beibej
Nevim z čeho jste tak vyprdlí, vždyť to video je hrůza. Tohle je spíš nicmoc otočka párkrát za sebou. Lepší jsem viděl i s Felicí. :no:
Nerez
Traktor má spoustu vychytávek na drifty. Může hodit uzávěrku diferenciálu, že mu budou obě kola hrabat stejně, jak třeba motokára, nebo si může třeba zabrzdit jen jedno kolo a druhé může hrabat. Je to mašina. My máme doma Zetor 4011 >😁
petrumr
taky jsem tak blbnul, 50 je na to lepší, má delší rozvor, ale driftoval jsem, ten má malej prostor, on jenom zatáčí
cubalibre 16V
To je přesně ono, výkon nemusí být ohromující, stačí dva válce, diesel pod kapotou a to že je to traktor, to pak úplně jedno. :yes: