Novinky
escorpion
0
Kde vidíš zadnú časť ? Pri obrázku zpredu ? Mne to pripomína mazdu 3.
Přejít do diskuze
Well-being
tomu není co vytknout. Kdyby takto vypadal nový Golf, tak by si zde jistá skupina diskutérů blahem ucvrkla do spodního prádla ...
ericn
Taky mi to nepřijde jako pecka, jakobych to už někde viděl. Hlavně měli vybrat naprosto jinou barvu na presentaci, ta fialová se k tomu moc nehodí :no:
Bonpar
Mě se ten design náhodou líbí a Ibizu v tom nevidím.
Kdyby to mělo slušnou kvalitu a "čínskou" (rozuměj lidovou) cenu, tak si myslim, že by to mohlo být docela prodejné auto asi jako jsou dnes Dacie :-!
Kdyby to mělo slušnou kvalitu a "čínskou" (rozuměj lidovou) cenu, tak si myslim, že by to mohlo být docela prodejné auto asi jako jsou dnes Dacie :-!
Choochoo
Zadek tezko hodnotit, sikmo z boku to muze byt i dle studie. Snad ho taky uplne nezabijou, ale uz by stejne k autu jako celku asi nesel. Ten predek je fakt nepovedeny :no:
gld
Dá sa na to pozerať..zaujímal by ma pohľad do interiéru, prípadne nejaké tie zážitky ohľadom kvality spracovania.
Reči o konkurencii golfu sú však úsmevné.
Reči o konkurencii golfu sú však úsmevné.
Choochoo
Studie zajimava, hlavne mi prijde povedena zadni cast, dal bych za 1. Predek tak za 2,3. Seriove provedeni vypada o poznani hure. Vypada hodne lacine, pripomina mi to Seat Ibizu ;-\ :no: