Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dacia Lodgy nafilmována při testování (video)

15 komentářů

antidiesel
ako si na to prisiel? zaklad Orlanda je 378 000 bez zjednavania
stanleydc
Už jsi viděl Tourana? >😁
Ronault.
základ Orlanda je přes 400t, to je totéž co třeba Scénic, takže ještě pár tisícovek chybí. A tohle zrovna vypadá jako pořádně velké auto, z toho videa to vypadá větší než Grand Scénic.
antidiesel
no neviem ci za slusne prachy? niekde som cital, ze sa ma vyrabat v maroku a ma stat od 11 do 18 000 eciek. Pre maleho podnikatela za 11 000 za vykradnute auto - pohoda, ale pre rodinu potrebujes vybavu (klima, esp, metla - pomoze pri predaji, laktovka, radio atd) a ktomu 7 sedadiel, budes atakovat 15 000 a to je teritorium Orlanda. Takze fajn auto, ale bacha na cenu!
Ronault.
Říkám, že by to mělo dostat snad?
Cara Binieri
Tak to jsem rad, ze nam to takovy odbornik vysvetlil...mas tam jeste neco?
KubikCv
viděl jsem Grantu v lepší výbavě s metlou a to auto oproti třeba korejský plísni,nebo Thalii vypadá celkem koukatelně..na ruské poměry.

Lodgy vypadá divně...Logan MCV nebyl designový skvost...ale účelný auto a vypadá docela pěkně
kari.laz
Bohužel ani jednu z tebou popsaných věcí to nemá. Jiná barva by mohla pomoci, ale ostatní tebou popsané věci to nejspíše nedostane.
Dave100
Chlapy co čekáte od Renaultu?
Nějaké povedené tvary? Kdepak, Renaulty přestaly hezká auta vyrábět od konce malé R4.

Když srovnám Ladu, Citigo, Picanto, Thalii a tohle,
nelépe designově vyjde Picanto, pak Citygo a dál už raději zavírám oči...

Jinak nečekejte od Dacie nějakej zázrak jak již autor článku správnou češtinou vyjádřil: "Lodgy bude vyznávat filozofii Dacie, tedy hodně auta za nízkou cenu."
>😒]
Ronault.
Zas tak staře to nevypadá, stačí jiná barva a třeba trochu zajímavější optiku s pár kravinkami a má to tvary modernější jak Touran >😒]
maro-01
OT: neviem jak je to starý, ale je to u Pitešti, ta Rumunská dedinka je božská, zažil som tam neďaleko v brutálnom stúpaní zosuv cesty pred pár rokmi. >😁
3_diamanty
no ja to iste tvrdim ked vidim novy pasat a tiez mi nikto neveri 😉
kari.laz
To auto už ted vypadá jak když se po silnici pohybuje patnáct let.
zlysoused
Zatímco takový Duster se designově vyloženě povedl a všechno na něm sedí, tak tohle je proporčně strašné. :no:
3_diamanty
navyse bude prakticke a za slusne prachy, dacia sa urcite dvihne v eu, tento model jej k tomu pomoze, za rok mame novy logan a za dva inovovany duster, je sa na co tesit