Novinky
Andy
0
Ja vidim problem v te tovarne, jinak souhlasim.
Přejít do diskuze
Ale jo, mini v US dava smysl, ale jen nekde, vychodni a zapadni pobrezi, nicmene i tam je to okrajovy trh. Zvlaste na vychodnim pobrezi, kdyz je neco british a jeste od BMW, dobre to vypada, tak to ma sanci. Ale Fiat? Pokud ho nekdo zna tak jen z vtipu na Car Talku. Souhlasim s tim, ze 20k petistovek je spis necekany uspech a tovarnu v Mexiku na 100k/rocne vidim jakko prusvih. Vetsi smysl by podle meho mohlo mit Punto jako ekonomicka volba, preci jen auta teto velikosti se prodavaji celkem dobre, viz. Fiesta, Fit nebo Accent. Prestoze ted stoji bezin min nez 3$/gal, tak spousta lidi je v problemech a usetrit na benzinu zvlaste pri beznych dojizdecich vzdalenostech pri absenci mhd dava smysl. Ale opet jen ve vetsich aglomeracich... Ani nevim, jestli pod kridly Dodge Fiat neco podobneho planuje, Dart je pekny, ale pod nim je mista spousta.
1) Fiat mel v USA spatnou reputaci (Fix It All Times, Fix It Again, Tony ... blabla),
2) Puvodni Fiat 500 bezni Americani neznaji
3) Fiat se prodava jen na malo mistech ve velkych aglomeracich.
Za techto podminek je 20 tisic slusny vysledek. A propos ... v USA se prodava 1.4 Multi Air, dvouvalec ne.
Nevidim problem, krome nadsazenych odhadu.
2) Puvodni Fiat 500 bezni Americani neznaji
3) Fiat se prodava jen na malo mistech ve velkych aglomeracich.
Za techto podminek je 20 tisic slusny vysledek. A propos ... v USA se prodava 1.4 Multi Air, dvouvalec ne.
Nevidim problem, krome nadsazenych odhadu.
Pre americké zadky mali urobiť špeciálnu verziu s jediným sedadlom uprostred auta. Dvaja Amíci sa totiž do 500-ky nezmestia ani na šírku ani na dĺžku. 😄
Kde jsi náš Sergio Wolffione, to ses už (konečně) oběsil na makarónech? Ta diskuse se prozatím vyvíjí velmi jednostranně, evidentně zde chybí tvůj fundovaný rozbor 😉
že nedodávají ? takový "klenot" ? v tom bude určitě ten problém malého odbytu 😉
já to poplet 8-s , božský Sergio přece obyčejné espresso (aka Dolce Gusto) nepije, měl jsem napsat Kopi Luwak :-!
já to poplet 8-s , božský Sergio přece obyčejné espresso (aka Dolce Gusto) nepije, měl jsem napsat Kopi Luwak :-!
proboha píše se espresso.... 😉 (a dvouválce se do USA ani nedodávají....)
Jinak jak píše Dinar, i těch 20tks je při pohledu na prodeje Mini úspěch.... Uvidíme, co bude dál, ale nijak růžově to nevypadá....
Nepochopím myšlenkový pochod někoho, kdo si mohl myslet, že v prodejích trumfnou Mini....
Jinak jak píše Dinar, i těch 20tks je při pohledu na prodeje Mini úspěch.... Uvidíme, co bude dál, ale nijak růžově to nevypadá....
Nepochopím myšlenkový pochod někoho, kdo si mohl myslet, že v prodejích trumfnou Mini....
Tak to se mi nelíbí. Jako by Panda znásilnila Pětistovku a tohle se jim narodilo :no:
>😒] >😒] :yes😒br />
Ono už to pozicionování se proti minicooperu docela vypovídá o nepochopení am. trhu, běžné mini auto tam nedává smysl, ani pro ty holky, Mini se chytá právě proto, že se prodává hlavně cooper coby sportovně profilované auto. Má k tomu příslušný motor a příslušné jízdní vlastnosti a prostorově je na tom tak, že si alespoň dopředu sedne am. mladík naprosto bez problémů. 500ka je auto do 180cm a cooperu se nevyrovná ani abarth. Podle mého je cca 20tis. ks obrovský úspěch, úspěch novinky na trhu, který se v dalších letech nebude opakovat. 😉
Ono už to pozicionování se proti minicooperu docela vypovídá o nepochopení am. trhu, běžné mini auto tam nedává smysl, ani pro ty holky, Mini se chytá právě proto, že se prodává hlavně cooper coby sportovně profilované auto. Má k tomu příslušný motor a příslušné jízdní vlastnosti a prostorově je na tom tak, že si alespoň dopředu sedne am. mladík naprosto bez problémů. 500ka je auto do 180cm a cooperu se nevyrovná ani abarth. Podle mého je cca 20tis. ks obrovský úspěch, úspěch novinky na trhu, který se v dalších letech nebude opakovat. 😉
..vyvrcholením produkce bude Fiat 500 v provedení kombi a Pick- Up. . ;-\ To přijde, až se šéf fiatu opět sjede na bungo-bongo! 😒
Jsem naprosto v šoku a hluboce otřesen, jak to že ti tlustí američané léta zvyklí na obrovské "krámy" s velkoobjemnými motory a s tak širokým interiérem, že ve předu můžou sedět tři lidé, nekupují toto roztomilé miniautíčko ? Co se mohlo pokazit ?? co ?? co ?? Co jsem udělal špatně rozjímá Sergio nad šálkem italského e😜resa ve svém luxusním Maserati ?
Ti zlí nevzdělaní američané nechápou italský způsob myšlení,italskou kulturu, ten úžasný italský design a naprosto "super-truper" dvouválcové motory. Velký Sergio zase hodil perlu sviním, tentokráte americkým, ale velký Sergio to tak nenechá, velký Sergio se jim pomstí a udělá z Chryslerů Lancie >😁
Ti zlí nevzdělaní američané nechápou italský způsob myšlení,italskou kulturu, ten úžasný italský design a naprosto "super-truper" dvouválcové motory. Velký Sergio zase hodil perlu sviním, tentokráte americkým, ale velký Sergio to tak nenechá, velký Sergio se jim pomstí a udělá z Chryslerů Lancie >😁
Snažiť sa teraz rozbehnúť predaj malých Fiatov za veľkou mlákou je podľa mňa dosť nešťastný krok. Stačí sa tam pozrieť na predajnosť Smartu, ktorý to tiež ide zachraňovať väčším modelom v podobe prezlečenej Micry.
Fiat by sa mal radšej sústrediť na Európu, lebo jeho portfólio rýchlo starne. ;-\
Fiat by sa mal radšej sústrediť na Európu, lebo jeho portfólio rýchlo starne. ;-\
Mě by spíše zajímalo, co si Sergio pravdu myslí. Jestli tímhle stylem bude přistupovat ke každému modelu (rozuměj sekli jsme se v plánu prodeje o více jak polovinu, ale v celkovém objemu to nic neznamená, takže pohoda), tak součet by je mohl časem mrzet i v absolutních číslech.
Presne tak Chrysleru/Dodge se dari, zisky zacne domu nosit co nevidet, takze pak neni problem zbavit se Alfy, Lancie a taky Fiatu >😒]
Ten jen tak nepadne, Chrysleru se po osekání a ozdravění vede velmi dobře. Ta italská větev - Fiat, Lancia, Alfa - by to musela řádně pohnojit, aby to celé žuchlo i s Makaronem. Nicméně dělají na tom fest a Korea jim šlape na paty a ještě si tam nechají importovat všelijaké čínské e😜onáty.....