Novinky
worldex one
0
Také jsem si článek rozklikl s tím, že se dozvím, za co si zákazníci připlacejí, ovšem odpovědi jsem se ani po několika obecných odstavcích nedočkal. Buďto nepiště v nadpisu něco co obsah článku neobsahuje anebo když to nevíte, tak o tom nepište raději vůbec.
Přejít do diskuze
Šel sem si přečíst za co si nejraději zákazníci připlácejí a bohužel v článku nic takového není. Nepřešel k vám dělat někdo z idnes nebo z časopisu Jackie? M.
Jak to vypada, uroven Auto.cz klesa. A to celkem zprudka. Kvalita je nahrazena kvantitou. Jestli tam ted pise vic lidi a musi si *splnit* pocet kliku, nevim. Kazdopadne kvalitni clanky se ztraceji v hromade balastu, co je vsude kolem. Stary design stranek byl prehlednejsi a na oko prijemnejsi. Dodnes nedokazou nabidnout individualizaci vzhledu. Tahle ficurka by potesila nas vsechny.
Pamatuju doby, kdy za cely den na Auto.cz pribyly jeden dva clanky. Ty ovsem neco vypovidaly a tesil jsem se, co tu bude noveho. Dnes? Jenom bulvar, clanky pro lidi, co prisli na ACZ( nebo stranku o autech vubec) poprve.
Alespon, ze se tu jeste porad auta i testuji. Testy a tabulky pod nimi jsou vyzivne. Jen mi schazi tester, co se vylozene rad pohodlne sveze. Tester *z lidu* .Dneska je to samy sport a kdyz podvozek v zatacce nezveda jedno zadni kolo, tak je neco spatne.
Naskyta se otazka, proc sem tedy porad lezu. Asi je to trochu setrvacnost a taky to, ze v cechach pravdepodobne neni propracovanejsiho webu. Ale jestli to tu pujde stejnym smerem, brzy prestanu.
Pamatuju doby, kdy za cely den na Auto.cz pribyly jeden dva clanky. Ty ovsem neco vypovidaly a tesil jsem se, co tu bude noveho. Dnes? Jenom bulvar, clanky pro lidi, co prisli na ACZ( nebo stranku o autech vubec) poprve.
Alespon, ze se tu jeste porad auta i testuji. Testy a tabulky pod nimi jsou vyzivne. Jen mi schazi tester, co se vylozene rad pohodlne sveze. Tester *z lidu* .Dneska je to samy sport a kdyz podvozek v zatacce nezveda jedno zadni kolo, tak je neco spatne.
Naskyta se otazka, proc sem tedy porad lezu. Asi je to trochu setrvacnost a taky to, ze v cechach pravdepodobne neni propracovanejsiho webu. Ale jestli to tu pujde stejnym smerem, brzy prestanu.
Ten řůžový je hnus,ale jinak kdybych si někdy měl kupovat RR tak bych si ho určitě taky chtěl udělat podle sebe 😄
Jj, presne tak, cekal jsem, co noveho se podle nadpisu dozvim a vse jsou vicemene jenom obecne informace...