Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Čínská kopie Mercedesu třídy B za 213.000 Kč

12 komentářů

3_diamanty
cinania este musia poriadne zapracovat ak chcu prerazit vo svete so svojimi srotmi
kopamt
...a Ty frajere by si bol schopny postavit nieco krajsie za salonovu cenu 213 000,- ? 😉

...ja si myslim, ze za tie prachy super! Mercedes sa ma co ucit, resp. sa vynara otazka ake ma marze? 😐
antiff
Marze ma mercedes slusne, ako kazdy iny ale zdaleka nie tak vysoke ako cinania. Ak si neobchodoval s cinanmi nevies o com je rec. S cinanmi sa dohodnes, urobia vsetko co chces a aj to co nechces. Akonahle im posles nakresy, schemy a dokumentaciu mozes si byt isty v zakulisi startujucou tienovou vyrobnou linkou ktora trh zahrnie kopiou tvojho produktu. Sudy? Setri klavesnicu... To, ze cena vysledneho produktu je nizka neznamena, ze dostatnes rovnaku kvalitu nehovoriac o tom ako to bolo vyrobene - za akych podmienok a kde. Popredajne sluzby tu radsej ani nespominam aj ked vacsina ludi pri kupe auta paradoxne pozera len na tu cenovku v showroome.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Frantizsekk
Si pis, ze ty benziny pojedou krasne oproti nasim euro X i s cinskejma svickama trysk.
CHerokee
Jo no a kolemjdoucí budou kašlat. Já bych čínskou kopii-šrot nechtěl ani zadarmo.
jozephko
Prečo zase tým pracovitým Číňanom krivdíme? To Mercedes zistil plány čínskej firmy a podľa nej urobil svoje auto! >😁
Frantizsekk
Cimrman by moh vypravet.
Aladeen
Keby že to splnalo bezpečnosť minimalne 4* v Euro N Cap tak by som do toho išiel , ale odrádza ma to že je to z číny , a ani nechcem aby sa tieto auta v EU predávali lebo keby čínania pohltili ešte aj tento oddieľ tak by to bol koniec .....čína nás za chvílu pohlti , kedze su lacna pracovna sila tak vsetci vyrobcovia s hrnu tam a preto sa za posledne roky dvihla nezamestanost v EU .... môžeme sa len snažiť nekupovať čínske veci .... ;-\
TomasPL
8-s Chcel by som vidiet ako vyzera MPV v prevedeni sedan pripadne kombi :yes:
beibej
stačí se kouknout na Seat Toledo3 a Altea XL
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.