Novinky
Jo to se ptají těch pravejch. Radši se jich měli zeptat jestli ještě věří na ježíška. To by byl lepší směr výzkumu :-!
Já tedy ANO 😉
(a je jedno jestli mu někdo říká Christkind, Jézuska nebo Santa Claus 😄
(a je jedno jestli mu někdo říká Christkind, Jézuska nebo Santa Claus 😄
Je fakt super, že v ANGLII jsou řidičky lépe hodnoceny než páni řidiči, jen je sranda, že na obrázku jaksi sedí "maminka" vlevo, tudíž se nejedná o fotku z Aglie.... >😁
Mamka lépe co.....,vojáci ? tatatatatat....a někdy ještě rychleji !
Vědci zjistily,to je vždy škvár a mamky z englie,to je škvár na entou.Není co psát,okurkovka jede.Doporučuji příště napsat,že vědci zjistily,že v englicku mají ženy,co řídí MPV v kramflecích delších jak 8cm větší orgasmus.Děkuji,těším se na další hodnotné články(něco versus něcogou) >😒]
Vědci zjistily,to je vždy škvár a mamky z englie,to je škvár na entou.Není co psát,okurkovka jede.Doporučuji příště napsat,že vědci zjistily,že v englicku mají ženy,co řídí MPV v kramflecích delších jak 8cm větší orgasmus.Děkuji,těším se na další hodnotné články(něco versus něcogou) >😒]
Dítě nikdy nikam nespěchá, tudíž neocení, když ho tatínek odveze na místo včas nebo o pět minut rychleji, ale zato si zapamatuje, že to s ním tatínek řeže v zatáčce tak, až mu vypadne z ruky angličák... Jeho řízení ocení až později, až dostane rozum >😁
I když teda, co si pamatuju já sebe, tak jsem stále tátu v těch 6 nebo 7 letech nutil ten osmiválec vytáčet, já byl autovej už jako malej :yes😒br />
Jinak, jak tu ještě bylo zmíněný znova to parkování, tak na tom asi něco bude... taky si to auto nešteluju, ale prostě to tak nějak plácnu a většinou to k těm čárám sedne jak má. Ale teda příznám se, že v nákupních centrech (hlavně v podzemních garážích) parkuju radši dál od vchodů a přes čáru, protože obzvlášťě když má člověk větší auto tak už tam spoluparkujícímu moc místa nenechá a tak se mi už asi 7x stalo, že jsem odjížděl s opískovanym bokem od nějakýho ňoumy co neumí vyjet a nenechá ani lístek s číslem za oknem... takže radši přes dvě místa ale bezpečně >😒] :yes:
I když teda, co si pamatuju já sebe, tak jsem stále tátu v těch 6 nebo 7 letech nutil ten osmiválec vytáčet, já byl autovej už jako malej :yes😒br />
Jinak, jak tu ještě bylo zmíněný znova to parkování, tak na tom asi něco bude... taky si to auto nešteluju, ale prostě to tak nějak plácnu a většinou to k těm čárám sedne jak má. Ale teda příznám se, že v nákupních centrech (hlavně v podzemních garážích) parkuju radši dál od vchodů a přes čáru, protože obzvlášťě když má člověk větší auto tak už tam spoluparkujícímu moc místa nenechá a tak se mi už asi 7x stalo, že jsem odjížděl s opískovanym bokem od nějakýho ňoumy co neumí vyjet a nenechá ani lístek s číslem za oknem... takže radši přes dvě místa ale bezpečně >😒] :yes:
Taky mi v Anglii přišlo, že když sedí žena na levé přední sedačce, je jízda bezpečnější
PS: Ono sice NEumíme lépe zaparkovat, ale narozdíl od VÁS "vládců tvorstva" klidně "popojedeme" a vůz do pruhů přesně "dorovnáme" - což CHLAP prostě NEudělá. Ten zaparkuje "na první" (a někdy "to vyjde" ale někdy zase "moc NEee 😄
= ve výsledku LÉPE parkují (čti "mají zaparkováno") ženy 😉
2. tak "děkuji" 😄
3. také si myslím že CHLAPi "jsou schopni" zaparkovat lépe, ALE NEdělají to (proto jsem napsala že ženy "mají zaparkováno" lépe - NE že "umí" lépe parkovat.. 😉
4. popravdě já občas TAKÉ 😄