Novinky
tichypozorovatel
z 13 brány a tím pádem i z česany pouštějí nezamaskovaný. tak foťte hoši 😉
gld
Nie, svoj život zásadne smerujem k dosiahnutiu duchovnej rovnováhy a blaženého milosrdenstva.
Ale 30 tácov za sériu fotiek..
Ale 30 tácov za sériu fotiek..
Staniczeq
Pokud v zivote vidis jen penize a svuj zivot tak smerujes. Tak to je opravdu low level.
eXp10it
SPY PHOTOS nejsou nic jiného než nástroj marketingu, který manipuluje s davem tak jak automobilka momentálně potřebuje. Kdo věří tomu že na nich uvidí víc než automobilka zrovna chce je naivka.
gld
už vidím rozklepaného dôchodcu ako si za polárnym kruhom v noci vyhrabáva pri ceste úkryt..
A za 30 000€ za sériu dobrých fotiek by som aj ja rád "zbytočne" existoval.
A za 30 000€ za sériu dobrých fotiek by som aj ja rád "zbytočne" existoval.
Lukas00
Neni o co stat.
Pokud chces, a jses z Prahy/Plzne tak MBtech pravidelne dela nabor testovacich ridicu, a kdyz budes dobrej, vydrzis u toho par let, mas sanci dostat se k maskovanym 😉
Pokud chces, a jses z Prahy/Plzne tak MBtech pravidelne dela nabor testovacich ridicu, a kdyz budes dobrej, vydrzis u toho par let, mas sanci dostat se k maskovanym 😉
Staniczeq
Ale kdyz tohle dela mlady clovek v produktivnim veku, naprosto zbytecna existence.
Výjazdy nových Škodoviek do premávky? Cielený počin, veď určite sa nájde niekto kto si ich odfotí..
Špióna si skôr ako dobrodruha predstavujem dobrého vyjednávača, ktorý v obleku ako zástupca renomovaného auto magazínu/servera navštevuje vedenia automobiliek, aby bol práve jeho zamestnávateľ prvý, kto môže uverejniť/vyhotoviť si "špionážne foto".