Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak to chodí v Dubaji: Policejní dražba Ferrari Enzo

15 komentářů

kexxik
edit:sakra, chtěl jsem reagovat na figurku.

asi jo,ale pak ta výhodná nákupka vzala za své. Já bych to naleštil a prodal dál 😄
Johny.Rico
😒 :yes:
XTad
Karoserii asi nejvic vadi to slunicko. Pocitam, ze ten lak uz bude trochu vysisovany a nejaky ten plast v interieru treba volnejsi diky strasnemu vedru. Takze si ho nakonec asi nekoupim :-!
figurka
za ty prachy se vyplatí to poslat do Maranella na uvedení do odpovídajícího stavu.
Mig_35
Asi budeš překvapený, ale v Dubaji žádný písek není... jestli si to představuješ tak, že jsou tam mezi barákama duny tak to je trošku jinak😄
CHerokee
V případě převozu vozu do Evropy by mohl být problém - kolize zákonů. Tady může být klidně hlášeno jako kradené a nový majitel by o něj mohl přijít.
oldrt11
45100! ... na telefon.
npc
no nvm nvm, u supersportu po pul roce 'parkingu" v pousti bych asi uz nemel duveru v tom jezdit... ti policajti jsou fakt prasata. Takhle to nechat napospas osudu... kvalitni oprava muze byt uz neproveditelna a riskovat, ze se mi v 300km/h neco zadre nebo rozpadne...
kexxik
45000! poprvé, podruhé,...
oldrt11
41000!
kexxik
sice vypadá Enzo dost uboze, ale za vyvolávací cenu 40 000€ bych do toho šel.
Norge
..to je strasny pohlad ;-\ :no:
3_diamanty
nejde o karoseriu - mna by zaujimalo ako casto menia vzduchovy a pelovy filter pripadne ako casto chodia do umyvarky s tymi autami a ako casto si cistia interier, ved to je katastrofa tolko prachu, auto len trpi, to musi aj pachnut vo vnutri, piesok sa dostane vsade
hipisko
do par dni novy majitel aj tak pochromuje cele auto
3_diamanty
im tam tie auta musi fajne nicit, samy piesok vo vzduchu, auta si to tam uziju :yes: