Videa
takych mam najradsej, vidlak z dzedziny 😉 , neobranujem majitela avea, zaparkoval chu.jovo ale myslim ze dalo sa to aj inak riesit ako narazat do avea az kym mu znacka neodpadne, te nna lade bude nejaky zakomplexovany cu.rak , le ntakeho nestretnut realne v premavke, toho sa najviac bojim vzdy ze stretnem nejakeho kkta nesvojpravneho lebo inak na ceste sa nie je coho bat :yes:
Kdyby to auto aspon nezabrzdil (at uz brzdou nebo kvaltem), tak bych to jeste snad pochopil. Ale tohle?
No hlavne se mi zda, ze by se tam tim zigulem protahnul. Sice by to asi odrel, ale rozhodne min, nez timhle beranidlovanim.
Taky bych řekl, že v závěrečné fázi tam místo k projetí bylo..amok je holt mocný čaroděj >😁
Jinak by mě zajímalo, co má ten topper za komplexy 8-s
Jinak by mě zajímalo, co má ten topper za komplexy 8-s
no >😁 podle toppera maj vsichni komplexy, jen on se svym picantem, nebo co to ma, je normalni. lidi na starym aute (strepu), lidi s normalnim autem jine nez korejske znacky a potom ridici "premotorovanych bestii"..... jo a pokud mozno kdyz jsou plesaty, to se mu otevira kudla v kapse a klepe baseballova palka v kufru, az z toho vibruje 12" rezerva....
Don't worry, be happy 😉
Don't worry, be happy 😉
parkujeme bežne odbrzdení pred inými autami - človek nemá na výber - tu sa stretli dvaja exoti, ale stále menšie zlo je zabudnúť sa a zabrzdiť ako doondiť dve autá 😐
Btw som sám, komu sa zdá že šofér lady, mať aspoň trochu rozumu mohol vyjsť z toho miesta bez taranovania chevroletu? Tá medzera vyzerá byť dosť široká.
A tím "pak si kup pěkné auto" si myslel tu Toyotu, ne Aveo, že jo 😉