Novinky
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
vrchol nevkusu....takovou věc bych čekal v číně...ale japonsko...? tak to jste mě teda zklamali... :no: :no: :no: :no:
Au, to boli. A proc zrovna Micra .... , kdyby to postavili na necem vetsim, treba na lade Nive . >😁 ta ma odpovidajici velikost kol a spravny sklon celniho okna.
Ako vznikal Mitsuoka Viewt III?
Potrebujete:
1.) Saab 92 [odkaz]
2.) Starý Jaguar S-Type: [odkaz]
3.) Nissan Micra
Postup😒br /> 1.) Všetky ingrediencie zmiešajte dohromady. Môžete servírovať, najlepšie pod názvom Mitsuoka Viewt III.
Potrebujete:
1.) Saab 92 [odkaz]
2.) Starý Jaguar S-Type: [odkaz]
3.) Nissan Micra
Postup😒br /> 1.) Všetky ingrediencie zmiešajte dohromady. Môžete servírovať, najlepšie pod názvom Mitsuoka Viewt III.
:yes: Jenom bych dal větší kola.
Když si i socky mohou kupovat jako masírky levný velký SUV, tak proč by jiní nemohli jezdit v pseudoaguárech.
Když si i socky mohou kupovat jako masírky levný velký SUV, tak proč by jiní nemohli jezdit v pseudoaguárech.
Mě se to líbí. Víc takových aut :yes: Jen dát pořádný větší kola a šup s tím do Evropy. Na silnicích chybí něco neobvyklýho a pěknýho... Už mě ta uniformita dnešních aut, kde se hraje na aerodynamiku a ochranu chodců nebaví 😐
[odkaz]
Asi je to nějaká předchozí verze, ale tolik rozdílů tam asi nebude. Větší problém vidím v interiéru, takovou zrůdnost ani nelze popsat slovy...
Asi je to nějaká předchozí verze, ale tolik rozdílů tam asi nebude. Větší problém vidím v interiéru, takovou zrůdnost ani nelze popsat slovy...