Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsuoka Viewt III: Micra s designem Jaguaru v nové generaci

12 komentářů

alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Bristol
vrchol nevkusu....takovou věc bych čekal v číně...ale japonsko...? tak to jste mě teda zklamali... :no: :no: :no: :no:
npc
Au, to boli. A proc zrovna Micra .... , kdyby to postavili na necem vetsim, treba na lade Nive . >😁 ta ma odpovidajici velikost kol a spravny sklon celniho okna.
Stekli
Ako vznikal Mitsuoka Viewt III?

Potrebujete:
1.) Saab 92 [odkaz]
2.) Starý Jaguar S-Type: [odkaz]
3.) Nissan Micra

Postup😒br /> 1.) Všetky ingrediencie zmiešajte dohromady. Môžete servírovať, najlepšie pod názvom Mitsuoka Viewt III.
Diagolos
Berte v potaz že oni byly vždycky jiní.Tahle značka se tam těší docela popularitě.. >😒]
cuoresportivo
:yes: Jenom bych dal větší kola.

Když si i socky mohou kupovat jako masírky levný velký SUV, tak proč by jiní nemohli jezdit v pseudoaguárech.
MattDiamond
Mě se to líbí. Víc takových aut :yes: Jen dát pořádný větší kola a šup s tím do Evropy. Na silnicích chybí něco neobvyklýho a pěknýho... Už mě ta uniformita dnešních aut, kde se hraje na aerodynamiku a ochranu chodců nebaví 😐
Stejsn
:no: :no: :no:
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
m.dlouhy
prasárna... a oni to ještě přirovnaj k jaguaru ;-\
FiLan
[odkaz]

Asi je to nějaká předchozí verze, ale tolik rozdílů tam asi nebude. Větší problém vidím v interiéru, takovou zrůdnost ani nelze popsat slovy...
blowiik
Zezadu ani zepředu to nevypadá špatně, ani levně, ale docela chápu, proč ve fotogalerii není jediná fotka z boku... tam to bude tragédie 8-s