Paříž 2012
Alpinis182
0
Ano, u Clia jsou ty matroše fakt tragický. Nechápu, proč s tím stále nic neudělali, když vidím co má Megane uvnitř, tak si nemyslim, že by to byl takový problém...
Přejít do diskuze
Myslím kvalitu interiérových materiálov, tu Renault trochu zaostáva
( vynahrádza to cenou )...
( vynahrádza to cenou )...
>😁
Docela dobrej nápad pro automobilky. Někde u masky schovat zásobník pěny a v závislosti na stlačení plynu pouštět pěnu ven. K takový obludě jako je třeba Q7 by to přesně pasovalo. >😒]
Docela dobrej nápad pro automobilky. Někde u masky schovat zásobník pěny a v závislosti na stlačení plynu pouštět pěnu ven. K takový obludě jako je třeba Q7 by to přesně pasovalo. >😒]
Třeba to bude vtom, že když bude dojíždět k přechodu tak budeš mít pocit, že tě chce sežrat, možná bude mít i pěnu u kapoty >😁
Dobrá tedy, budu se držet staré dobré české tradice. Do ničeho se nezamotat a z této výchozí pozice náležitě všechno kritizovat... 😉
Tak ze ty tři pedály a posmívání se Peugeotu jsi byl vyřazen, to víš, nikdo se tady PSA smát nebude, dokud jsem tu stále druhým nejaktivnějším diskutérem! A samozřejmě Audi a VW, white label má taky jistou moc... 8-s >😁
Mě právě ne, proč myslíš, že se tak vztekám. >😁 A já se tak snažil, i ty tři pedály jsem u 301-ky v automatu odhalil... 😒 >😒]
Pokud máš Adu opravdu načteného, tak vzhledem k tomu, že je "S" na klávesnici hned vedle "D", tak to TSI (namísto TDI) beru jen jako překlep... 😉 >😒]
Hele Rejpale, nekaž jim to. Takhle si pozvánku k debatě o budoucnosti auto.cz nevysloužíš... 8-s >😁
>😁 >😒]
Tak to je vidět, že Ádu neznáš ani zdaleka. Na benziňáky on není, přece si dnes nebudeš kupovat černobílou televizi. 😉 >😁
Tak to je vidět, že Ádu neznáš ani zdaleka. Na benziňáky on není, přece si dnes nebudeš kupovat černobílou televizi. 😉 >😁
To se nedivím, že těch 3D moc neprodají, jak tak znám jejich nabídku. Mě by i současné Clio 3D docela lákalo, ale problém je v tom, že oni ho nabízejí jenom se základním motorem 1.2 55 kW. Když už kupuju 3dveř větší a těžší než je Twingo, tak chci, aby to i trochu jelo, takže aspoň 1.2 TCe 76 kW.
Ady bych si nevsimal. Je to zamindrakovany jedinec ktery si mysli ze jina znacky jak VW s motorem TSI neni. Jinak Renault zatim vypada dobre. Uvidime po odhaleni..... >😁
Tak Renaulta nemám niak rád, lae Clio zatiaľ vyzerá veľmi dobre. Som zvedavý na interiér, je tu veľká šanca, že sa můj vztah k Renaultu zmení... :yes:
Dúfam, že sa tá kvalita naozaj dostaví... 😉
Dúfam, že sa tá kvalita naozaj dostaví... 😉
Polo je snad ve všech statistikách spolehlivosti až za Cliem a nebude dlouho trvat a bude za ním i v prodejích. Kvalita se časem určitě prosadí. Tím ale nechci útočit na Polo. Poslední generace Pola se po hodně dlouhé době povedla.
Poslednú dobu mám pocit že cestovanie časom je naozaj možné... z ktorého roku si sa nám vrátil že vieš o poruchovosti budúceho Clia?