Paříž 2012
Tak Renaulta nemám niak rád, lae Clio zatiaľ vyzerá veľmi dobre. Som zvedavý na interiér, je tu veľká šanca, že sa můj vztah k Renaultu zmení... :yes:
Dúfam, že sa tá kvalita naozaj dostaví... 😉
Dúfam, že sa tá kvalita naozaj dostaví... 😉
Clio ma 5 rokov za sebou top znamku od ADAC-u...
Ady bych si nevsimal. Je to zamindrakovany jedinec ktery si mysli ze jina znacky jak VW s motorem TSI neni. Jinak Renault zatim vypada dobre. Uvidime po odhaleni..... >😁
>😁 >😒]
Tak to je vidět, že Ádu neznáš ani zdaleka. Na benziňáky on není, přece si dnes nebudeš kupovat černobílou televizi. 😉 >😁
Tak to je vidět, že Ádu neznáš ani zdaleka. Na benziňáky on není, přece si dnes nebudeš kupovat černobílou televizi. 😉 >😁
To se nedivím, že těch 3D moc neprodají, jak tak znám jejich nabídku. Mě by i současné Clio 3D docela lákalo, ale problém je v tom, že oni ho nabízejí jenom se základním motorem 1.2 55 kW. Když už kupuju 3dveř větší a těžší než je Twingo, tak chci, aby to i trochu jelo, takže aspoň 1.2 TCe 76 kW.
V čem je prosím tak radikální? Vždyť je to příď a la Twingo...
Hele Rejpale, nekaž jim to. Takhle si pozvánku k debatě o budoucnosti auto.cz nevysloužíš... 8-s >😁
Tebe vybrali taky? 😲 Tak když už i tebe, tak to není pro mne žádná čest 8-s >😁
Mě právě ne, proč myslíš, že se tak vztekám. >😁 A já se tak snažil, i ty tři pedály jsem u 301-ky v automatu odhalil... 😒 >😒]
Tak ze ty tři pedály a posmívání se Peugeotu jsi byl vyřazen, to víš, nikdo se tady PSA smát nebude, dokud jsem tu stále druhým nejaktivnějším diskutérem! A samozřejmě Audi a VW, white label má taky jistou moc... 8-s >😁
Třeba to bude vtom, že když bude dojíždět k přechodu tak budeš mít pocit, že tě chce sežrat, možná bude mít i pěnu u kapoty >😁
Pokud chce být firma rendlík a syn obchodně úspěšná, měla by v licenci vyrábět vozy VW Polo.
chod sa liecit ...