Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
ER
To je tak asi vše, co se k tomuto aut říci - [odkaz]
Nerad to říkám... ale potřebuji tak 5 let na doladění a pak budou válcovat svět...
Možno nie 5 ale 10, ale v globále je to vlastne úplne jedno. Ja som to písal už dávno, a mnohí ma za to vysmievali...
euro89
Design exteriéru super, jeden z nejlepších ve třídě. :yes: Škoda, že ten návrh nezkusili prodat nějaký renomovaný značně, vyrábět tohle někdo kvalitně a spolehlivě, doladit interiér a hlavně bezpečnost, tak by to mohl být trhák... takhle to zůstane pouze dalšim čínskym šmejdem, výjímečně s povedenym designem (tušim, že dokonce od Italdesignu(?) ).
Euro aby ses do roka a do dne ještě nedivil... 😐 Rozhodně nejsem zastáncem číny a jejích ne zrovna kvalitních výrobků, ale tady se probouzí spící čínský drak, a věř že jednou se právě čína stane automobilovou velmocí vyvážející do celého světa. Nechci být špatným prorokem ale naše západní společnost těmhle komuno-kapitalistickým soudruhům neskutečně nahrála a pomohla svou krátkozrakou politikou levné výroby právě u nich. Číňani umí fantasticky tři věci - makat jak čerti za hubičku, rychle se učit a ještě rychleji kopírovat bez ohledu na jakékoliv licenční/autorská/či jiná práva. Takže, kdo zasel vítr bude sklízet vichřici. A věřte, že s čínou do budoucna budem muset počítat ve všem - tedy i v těch autech... 😒 :-!
Ano, za design je u Brilliance podobně jako u prvních vlastních mnodelů korejského Daewa nebo Hyundaje zodpovědný Giugiaro. BTW tenhle pán navrhl např. i Golf, Passat a Scirocco nebo třeba Škodu 720... 😄
Jinak asi jsi mne špatně četl anebo máš problém s chápáním textu. Psal jsem jasně o designu Brillance. A také jsem poměrně jasně napsal za jakých podmínek mají tato auta šanci na prodejní úspěch v Evropě. Tak to ještě jednou přelouskej a nemusíš posílat známý crash test, který zrovna číňanovi dobrou reklamu neudělal... :-! 😉
Myslím si, že mám právo o něm psát.
Text chápu docela dobře - navrch huj, vespod fuj. Kdyby nakrásně zlepšili kvalitu a bezpečnost, cena by se dostala na úroveň srovnatelné konkurence.
Tomu, snad věřit budeš, ne?
[odkaz]
A co takhle drobek Modus verzus Volvo?
[odkaz]
Neměj pocit, tím nic podstatného nepoznáš, najdi si informace.
Koukám, že ti z toho chrochtání TDI vychrochtaly poslední zbytky nápaditosti...
Jestli bys chtěl, tak zde máš jeden odkaz, který by se ti hodil, myslím, že ti tam poskytnou vhodnou pomoc: [odkaz]
"neprežil"
Nevie niekto, ako sa tu davaju linky?