Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Škoda Rapid už i na prvním videu!

55 komentářů

hipisko
ked raz budem farboslepy a kratkozraky, alebo mi koncern zacne platit, tak budem mat vkus pravdepodobne ako ty.
Rojin
Ne, to nedělej, já jenom že to tady čtu furt dokola jak je toho moc a tak... Prezentovat svůj názor se musí, to zase jo 😉
megacruiser
Taky mě zarazila ta masivní hmota nad malými koly a nevýraznými blatníky, ve srovnání s konceptem. Tento vizuální problém fotky celkem schopně maskovaly. Podle toho videa to bude taková drsně a moderně se tvářící Thalia. O velkém úspěchu v ČR samozřejmě nepochybuji, to je hotová věc.
XTad
Mluvim o te druhe. Navrzene v cesku, vyrobene v cesku a predstavene v cesku automobilkou, ktera patrila ze 70% ceskemu statu, nicmene i tak je to ta nemecka (?).
Cipísek
Uznávám, že máš pravdu. Na druhou stranu jsem taky jen prezentoval svůj názor. Už ale mlčim 😄
edo123
to je nejaká pokusná reklama na rapidku?pár záberov na uto ,vodiča pozerajúceho do spätného zrkadla,usmiatu spolujazdkyňu,kývajúce dieťa a sitá vo dverách.žiadny interiér,ani kufor.
to kto im robil toto promo-škôlkári?! :no:
Rojin
Ty voe, cipis ! 😄 Tak proč sem chodíš na tyhle stránky?? Já Ti to zkusím vysvětlit - AUTO.cz je motoristický web pro MOTORISTY a případně pro budoucí zájemce nového vozu. To jsou lidé, kteří milují čtyřkolové spalovače benzínu.. První skupinou Tě nebudu raději vůbec zatěžovat, ale když vezmu v potaz tu druhou, není tohle právě pro ně to geniální ??? Mít co nejvíc informací na jednom místě (tady na jednom webu) ? Navíc od domácí automobilky?? Nezlob se na mě, ale těch článků je málo, fotografií je málo, já bych si přál ještě víc!
Pokud Tě to nějak nebere, tak jednoduše na tomhle webu najdeš i jiné záležitosti, které by Tě mohli zajímat. Například si napiš recenzi na své vlastní auto (pokud ještě nemáš) Nebo si vyhledej auta na srovnání... nebo se mrkni na bazar a podobně.
Články o Rapidu normálně přejdi.

Ale jinak nic ve zlém cipis 😉
PavelL
Na fotkach to auto vyzera uplne inak, krasny cisty dizajn... ale nieco z proporcii maskuje dizajn, nieco zamaskoval fotograf. Na videu uz trocha vidno zvlastne proporcie aut typu Thalia .... je to nejake uzke a vysoke...
Makovnik
Do tretice este Toledo. [odkaz]

Vsetko na jedno kopyto. ...a vraj vynimocny dizajn?? Vynimocna mozgomasaz.
pm.
vzpomel jsem si na znelku cesky sody. to video je nechutny, ale rapid je ok
pogo26
Souhlas. Vzpomínky na osumdesátý léta v muzice. Docela dobrý retro. Manžel, pán tvorstva za volantem a oddaná ženuška s obdivným pohledem vedle. Ještě k tomu mohli dát nějakýho Dalibora nebo Davida.
Aischylos
To jasně, tady jde už jen o osobní priority..
GTI
Nerozumím tomu "kupátku". Co by ospravedlňovalo větší frekvenci článků o kupátku oproti liftbacku?
GTI
Kup si voči a osvoj si vkus. Umělohmotné valašky už nefrčí...
GTI
Přesně, jiná designová škola. A než o to jde >😁 😉
GTI
No proto 😉
sir
Souhlas...ještě každý článek uveden oslavujicím či vykřičeným titulkem , se zásobou vykřičníků >😁 teda !!!!!
Přitom je to lowendové auto...nic proti němu....trh tu na takové auto čeká.

Ale tolik povyku a oslavných článků a blbostí.,..kdyby to aspon bylo kupátko, tak to pochopím....takhle jen obyč. "krám" 😄
Well-being
snad jehovistickými obrázky ... jinak si to vysvětlit nedovedu.
Ondris
To teda...Samsung už dává k foťáku mobil zdarma. Kam ten svět spěje. 😢

A up! je "Volkswagen bez kompromisů". To je dost. 😄
[odkaz]
twistedTSD
...splněna: [odkaz] >😒]
ub
Tvůj příspěvek jsem si všiml poněkud později 😄 pointa ukazující na jeho zkreslenou objektivitu je však jasná..
ub
To při nabídce podobných fotografií buď aspoň fér, promo fotka vs. nějaká ldivoka ze silnice, to nemůžeš myslet vážně.

Když už, aspoň najdi podobný pohled na podobně vybavené auto viz.

[odkaz]

[odkaz]

a

[odkaz]

[odkaz]

Je to zkrátka jiná škola a také 3 roky věkový rozdíl, přesto Fluence nevypadá vůbec zle. Ovšem i já si myslím, že v prodeje půjdou lépe Rapidu, pokud nebude cena zbytečně vysoko.
Tomas_2002
A co se divíš ? Škoda je jedním z největších tahounů naší ekonomiky. Zaměstnává desetitisíce lidí a každý její nový model si v ČR najde spoustu zákazníků. Do jakého segmentu v ČR Škoda vstoupí, tomu jednoznačně dominuje. Proto si tedy zaslouží největší pozornost. Spíš by mě udivilo, kdyby se tomuto modelu redaktoři velkého autowebu nedostatečně věnovali.

Když vyjde nový Apple iPhone nebo Samsung Galaxy S tak se také na mobilmanii několik týdnů nepíše o ničem jiném.

Jsou prostě věci, které si pozornost zaslouží.
ub
..nejsou můj šálek kafe, tohle auto se povedlo. Ať se to komu líbí nebo ne, vsadím se, že prodeje, pokud bude rozumná cenová politika, půjdou skvěle. A tím nemyslím v ČR, kde auto = Škoda a pak prý jsou nějaká další ještě. Jde spíš o to, že to auto je opravdu vyvážené a podle mě se trefuje přesně tam, kam objemná skupina lidí při koupi auta kouká. Reakce na design zhruba odpovídají tomu, jak se asi budeme rozhodovat - někomu se líbí hodně a spoustě docela..a ti všichni si jej koupí. Je jen málo kritiků. Hlavně zda už se něco udělalo s TSIčkama a bude to ok. Fluenců apod.asi už tolik přibývat nebude.
Ondris
Čím víc na to auto koukám, mám pocit, že Kabaň jen prohrabal ETKU...a použil díly, z kterých se dělá Jetta.

Přední blatník - téměř shodné, dveře - shodné, prosklení - nejspíš shodné, zadní blatník - nepatrný rozdíl, zadní nárazník - pouze minimální změna.

Takže si říkám, že interiér apod můžeme celkem solidně odhadnout.

[odkaz]

[odkaz]
Xawier
Tak jak tak nemůžeš udělat chybu... 😉
Xawier
:yes:
bandiit
Že by design??
hipisko
bhudem rovnako objektivny ako ty😒br />
interier

hnus

[odkaz]

vs krasa

[odkaz]

exterierove hnusne fotky este nie su k dispozicii, kedze su len oficialne marketingove fotky.

[odkaz]

ked uz davas fotky, tak nevyberaj ucelovo najhnusnejsie ake najdes.

Pre objektivnost, skodovka je sice podla mojho subjektivneho nazoru krajsia ako fluence vpredu, ale zadok je krajsi u fluence.
Ale ako pozname koncern, tak pomer cena/uzitok bude rozhodne v prospech fluence.
Aischylos
Ne, že by se mi nový Rapid nelíbil, ale pořád nemůžu přijít na chuť tvarům...příď a boky bych ještě zvládl, celkem se mi líbí, ale ten zadek?? přijde mi strašně nevýrazný, podobný jako superb a ten se mi taky vůbec nelíbí...a mám dojem, že ve škodě to možná vidí podobně, 95% videa je o boku, přídi a všech možných úhlech, ale jen jeden /a k tomu krátký/ záběr je na záď...a ta se mi tam vůbec nelíbila...za mě Rapid fajn, ale nekoupil bych si ho, asi raději půjdu do Toleda (a to neříkám jen proto, že mám Seat...)...nevím
JDM
a ty si byl mezi něma viď >😁 ale nevím kterou myslíš jestli tu první(českou) nebo tu druhou (německou)
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Cipísek
Předek je moc pěknej, zadek se mi nelíbí, světla jsou na můj vkus moc malá. Můj názor, tak mě hned nebij 😉 Fluence je skutečně hnusák, s tím se nedá nesouhlasit :yes:
Cipísek
Do hlavy jsem se rozhodně neuhodil, a byť většinu z mého vozového parku činí Škodovky a VW tak že bych měl sdílet davové šílenství kvůli tomuto? Ošklivé auto to není, je hezké, článků už je o něm dost, nicméně že by to byla díra do světa, unikát co zatřese vesmírem, nezlobte se na mě ale to mi skutečně nepřijde. Máme snad vyjít do ulic a sborově slavit, vyvěsit prapory a sborově pět oslavné písně? Jak jsem psal, všeho s mírou a všeho moc škodí. Ale to je jen můj názor a nikomu ho nevnucuji.

PS: líbí se mi jak tu má každý hned oheň u zadku, jak fanatici nadávající věčně na VW stejně jako trotli, kritizující Francouze a Japonce. Ještě že se mě tyto tupé žabomyší spory netýkají, možná to chce víc jezdit a méně kecat. Pak nemají být války. Chjo ;-\
Arese
Tak toto srovnání je opravdu drsné, to si snad Alfréd ani nezasloužil! 😒
Arese
Já jsem právě nevýslovně šťastný, že se příď Rapidu podobá předku Octavie II před faceliftem! (A vlastně je ještě lepší). Právě ten ostrý, nízký pohled mě u ní uchvátil, zatímco když vídím předek Oct. II po faceliftu s rozteklými korejskými světly, které ke zbytku vůbec neladí, je mi na zvracení, nebo spíš do pláče. Tak tragický facelift Škoda snad ještě nikdy neměla. Ale zpátky k věci - Bravo Rapid 😄 :yes: :yes: :yes:
Makovnik
Zenska sa z toho auta nanutene skeri akoby jej nozikom vyhrozoval.
Bez toho by jej bolo aj do placu z toho, v com sedi >😁
GTI
Mile překvapených. Zadní část je stejně kvalitní jako příď. Otázkou k diskusi je však skutečnost, jak právě tuhle pasáž pojal Seat a jak Škoda. Obě řešení považuji za životná, rozhodnout podle snímků však nelze, tohle chce opravdu až na voko.
grifith
Přesně tak, zatím jsme viděli několik fotek a pár sekund jízdy. Navíc to zcela jistě byla jedna z nejlépe vybavených verzí a i tak ta zadní část nepřesvědčuje 😲 Utěšovat se tím, že v reálu to vlastně bude mnohem lepší, je lhaním si do kapsy... Srovnávat v jedné třídě mohu prakticky co chci a to, že Škoda dělá auta prostě jiná auta na tom nic nemění. Až uvidíme realitu Rapidu na vlastní oči, věřím, že mnoho lidí a fanoušků bude překvapených.
GTI
Zatím jsme RAPIDa viděli na pár sekund v jízdě, reál bude samozřejmě přesvědčivější, a protože vůz je řezán do ostrých linií, bude naživo zážitek (třídně) jedinečný. Přece nemůžeš srovnávat sportovní hatchback s s tradicionalistickým sedanem (liftbackem). Konfrontuj si konkurenční realitu. Tam je to snad dokonce i na ten příslovečný šroťák 😄
grifith
Samozřejmě nechci obě auta celkově srovnávat, ale na tu podobnost ať si udělá každý svůj názor... Nevím, co na celku vidíš jako skvostné, ale budiž. Co člověk, to názor . Kdyby jsi jako skvost označil Giuliettu, pak neřeknu ani popel 😉 Skvost by totiž měl být krásný ze všech úhlů.
XTad
Dohaje, kdyz se odhalovala felda, tak sli cesi do ulic, na moste se bouchal sampus, takze tri clanky rozhodne nejsou prilis.
pitrys
Můžeš mi říct, co májí společného tahle auta kromě výrobce? nejdříve přemýšlej pak piš....
GTI
To se ti jen zdá. Nechceš tu doufám mávat tímhle ve spojitosti s tím horním skvostem?
GTI
😄 :yes:
XTad
Prave ze nepicne, posmesne pronese neco o zastarale boleslavske skatuli a bude se dal tesit ze sve zrudy, jelikoz kvality rapidu nedokaze ocenit. Tohle auto bude takove sito delici motoristicke zrno od plev.
grifith
něco na tom "našem" Rapidu je, zepředu se to designerům povedlo, ale ten zadek.... to se Ti proporce zádě zdají špičkové? Mě teda vůbec a nejspíš si to myslí i sama Škoda, když na celém 40 se***vém videu jsou zadní partie vidět prakticky jen jednou na nějakou sekundu (31.sekunda) a zdá se mi, že už jsem něco podobného viděl.... na třídní "krasavici" SX4 sedan... zde [odkaz]
GTI
Přesně :yes:
4hill
Čistý a uhlazený auto.Rapid se hodně povedl.Tohle až zaparkuje vedle nějaké té "rozteklé'" zrůdy tak se majitel picne. :yes:
GTI
Neuhodil ses do hlavy? Naše krásná ŠKODA prezentuje svůj nový vůz, což tedy v našem předmětném kontextu je událost roku, a tobě se zdá, že je tu moc infomací? Tisíc článků málo, vždyť dnes AUTO.CZ praská doslova v garážových švech. Tisíce potenciálních zájemců od nás i ze Slovenska o tento vůz tu hltá slovo za slovem, obrázek za obrázkem. Vlastně... tak mě napadá, Cipísku... jsou lidé, uznávám, pro něž premiéra Rapidu je stejně inspirativní jako premiéra Rollse... co? 😉

Neboť kost byť na dosah, přec odsouzen na řemenu dne než přiškrcován sám sebou býti. Psi štěkají... však karaVWana táhne dál :-!
zino
x2 ;-\
Cipísek
ale čeho je moc toho je skutečně příliš. Je to relativně hezký, asi i cenově dostupný ale musejí být kolem toho takový cancy? Čím víc se z toho začíná dělat nafouklá bublina tim více se mi to začíná celé hnusit. 8-s
GTI
Tak konečně je to všechno vidět takřka ve tři-dé. Absolutně špičkové proporce přídě i zádi. Z bočního pohledu akcentuji doslova božské klenutí přídě. Gárážové orgie harmonie a elegance. V důstojném obdivu, smekám. Někde jsem tu dokonce četl že RAPID bude takový třídní "mercedes". Nikoliv, RAPID třídním mercedesem už... je! :-!

Zde snad jen... [odkaz] 8-s >😒]

BRAVO BRAVO BRAVO :yes: :yes:
bandiit
Proč se tu celý den objevují fotky Octavie II před faceliftem?? Aha, to není Octavia II, ale nový Rapid. Tak to potom jo.
madbrain
>😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes: umíííírám...už dost prosím...!tolik humoru najednou může být i smrtící!!!