Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Automobilový futurismus – Vizionáři včera a dnes

11 komentářů

MariAchi
Ty nezklameš 😄
MariAchi
Je reálné.
V Austrálii si ho můžeš i osahat.
MariAchi
To je totiž správný odhad situace.
Některá auta, či jiné výrobky, by rozhodně neměly přejít z prototypu do sériové výroby, i když z nich všm padá huba - viz Renault Avantime.
Nicméně pokud máš zájem, tak ten Holden se (pokud se nepletu) objevil v katalogu Neimann Marcus.
czvlkoun
Jednoznačně top!
Nádherné auto, které škoda, že zůstalo na papíře.
esenbe
Já hlavně nechápu proč to nevyráběli. Troufám si říct, že by to prodejností do země zadupalo i takové retro ikony jako je new mustang, charger apod. V podstatě všem z toho padá huba a oni to nechají shnít ve skladu jako koncept 😒
Ada je zase tady
opět nehnusnější :no: :no: :no:
gil54
Aby nic nechybělo, to by musela být tlustá, hodně tlustá kniha.

Ale i za mě "viac takýchto článkov". Rozhodně lepší než reklamy na trička nebo bazény, lepší než mnohá videa, 10 nejpodivnějších názvů aut a pod.
pumpkin
Uvítal by som tu viac priestoru pre podobné články o dizajne, jeho postupnom vývoji a rukopise jednotlivých centier a dizajnérov. Všetko sú to autá, ktoré sú zaslúžia ako takú pozornosť.
Viem že je toho strašne veľa čo by sa oplatilo spomenúť, ale pri postupnom dávkovaní by sa to aspoň z časti dalo zvládnuť. Tu mi napríklad chýba zmienka o futuristickom dizajne v Európe medzi 60. až 80. rokmi kedy bola Doba ostrá a hranatá ( [odkaz] ). A ďalej viac modelov vo fotografiách. Cadillac Ciel je síce zaujímavý, ale miesto niektorých jeho fotiek tam mohla byť napríklad Fiskerova Z8-ka, alebo Ford Thunderbird...
Pri masových futuristických návrhov by som ešte rád videl NSU RO 80. Myslím, že si to svojím pokrokovým dizajnom zaslúži.
😄
Teším sa na ďalšie podobné články. :yes:
theolli
co na to říct ??? Krásné,to nemá chybu
Ham.
tentokrát jasná pecka ze soutěže žeru malé děti
[odkaz]
>😒]
theolli
po dlouhý době konečně zajímavý článek,děkuji