PR
petrbehounek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
npc
0
PR ..
RS
0
korále jsou korále
gil54
0
:yes: >😁 >😁
Zase reklama na zbytečnost. :no: Když si při koupi auta vyberu řádnou sedačku nepotřebuji takový bazmek. Mám v autě z výroby sedadla Recaro a nevzpomínám si, že by mě někdy něco bolelo ani po dlouhé cestě.
vy ste tu v diskusii banda rypavych nevdacnikov >😁 namiesto toho, aby ste boli radi, ze konecne je aj v sekcii PR nieco, co sa tyka aut a nie nejake tricka alebo ine kraviny, tak budete este pindat, ze aj toto je nanic. podla mna je to ok. a kto si to kupi, tak aspon obcas vyuzije a bude spokojny.
Přesně tak, buďte rádi, že je tu něco přínosného, co může vylepšit vaše cestování! Rozhodně není pravda, že je to zbytečné. Mám Ford Focus se slušnou výbavou a stejně jsem si do něj pořídil masážní podložku z [odkaz] a jsem více než spokojen! To vibrování je strašně příjemné a když jedeme s rodinou na dovolenou třeba 1500km nebolí mě záda a to mě předtím pořádně bolela! Takže zvažte a vyzkoušejte než něco odsoudíte! :-!
Dříve jsme se tomu smáli a dnes se luxusní auta bez masážních křesel/sedaček neobejdou. Doba jde dopředu a když jsme na cestách, tak si dopřáváme s manželem i tu trochu relaxace. Je pravda, že to není to samé jako když si uděláme masáž za pomoci masážních válečků z https😐/www.buddhanaramek.cz/…asazni-valecky/, ale i s tím co vygeneruje stroj se dá žít. Posílám mocinky energie!