Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Videotest: Mercedes-Benz SL 350

49 komentářů

3_diamanty
mercedes je vzdy proste sen :yes😒br />
akurat ma mrzi ze tych videotestov nie je tu na stranke viac a ze sa netestuju bezne auta.... tento videotest je sice fajn ale beznemu zakaznikovi test nejakeho sportiaka vela potrebnych informacii pri kupe buduceho auta neda.... uvital by som nejake videotesty beznejsich aut - nieco podobne ako to robi Rasto na stranke auto.sme.sk, zatial lepsie videotesty ako ma on nema nik 😉

dnes je v mode testovat auta ktore si realne malokto kupi.... taka je doba, maximalizmus v praxi

takto nejako si predstavujem kvalitny videotest: hudba, komentar, prostredie, kamera , strih, paci sa
poucny vtipny napadity a neodflaknuty test, a hlavne hodnotny test!!! takto to ma vyzerat panoveee, bravo rasto

staci ho spustit a sledovat a ucit sa :yes:
Pepo15
Skus kuknut www.autotv.sk , tam su aj normalne testy.
Norge
.. 3.minutove video, teda skor nieco ako uputavka :😉 ..prominte, model ako SL si urcite zasluzi trochu viac pozornosti, a tohle urcite, ale urcite nebol ziadny test 😉 :no:
3_diamanty
zmysel pre humor mam rad , asi nas chcu rozosmiat hned na rano 😉
Johny.Rico
Tohle je jako co? >😁
MarTin1
Epic Fail...
Johny.Rico
A to jsi ještě slušný :-!
MarTin1
Vždycky sem si myslel, že největší tragédie je Autosalon na Prima TV a jejich "e😜erti"..... ale tohle mě zabilo... nezlobte se na mě, ale tohle auto si zaslouží víc.... to i na té primě s tím ta "E😜ertka Bára" jezdila více jak 7 minut a bylo to k nečemu.... co sme se tady dozvěděli? Že je to na příštích 10 let nejlepší roadster, že má velkej interiér a nejslabší motor...... sorry.

Jako upoutávka cajk.... ale.... :no:
Carlos Santana
Aspoň se redakce poučila od minulého videotestu s passatem a už je kvalita videa na 720p...
Johny.Rico
Borci sledují na 240p :-! >😁
_MT_
Já to na 720p zkoušel a server nezvládal podávat.
Hammunasakra
POTVRZUJi - odpoledne to NEšlo, jen tak jsem to zkusila teď (23:01) a "hup" - jde to 😄
_MT_
Já to zkoušel dopoledne. 😄 Skákalo to po pár vteřinách.
boost.
Já na Autosalon koukám občas. E😜ertka Bára mě ale nejvíc rozsekala při testu CLS, A7 a CC, kdy jsem se vůbec nic nedozvěděl. Ale totálně nic. A o jízdních vlastnostech u C250 CDI kupé řekla, že to nestojí ani za zmínku, že to přej sedí... Hrůza
CHerokee
Autosalon je dělaný jako zábavní pořad o autech pro běžné spotřebitele a tomu to taky odpovídá.
Pekelná Micinka
No test to není. Navrhoval bych nazývat takové články celkem nezávazným "Video preview", nebo "Autoklip".
boost.
Nebo "Zkouška kamery" a střihačského umění.
CHerokee
Parádní auto. Interiér edice 1 taky by stál za zmínku. Nicméně atmo 3,5 litr patří spíše do SLK, kde s skvěle hodí. Tady bude chuťovka 63 AMG, které bude nejsportovnější.
Cipísek
se mi líbilo alespoň co se týká předku mnohem více. Přijde mi, že se MB nějakým způsobem hledá. Můj názor.
Johny.Rico
Za sebe k tomu přidám i zadek. Ale je fakt, že předek je fakt nechutný 8-s
CHerokee
jasně chlapci, Mercedes se hledá, a proto už jsou kvóty pro letošek vyprodány a to se rozšířila výroba.
Johny.Rico
Nemít kvóty pro letošek vyprodány po deseti letech, kdy přijde nová generace - to by byl trochu problém, nemyslíš?
Pekelná Micinka
Po deseti letech, na deset let.
webpaja
Nezastírám, že minulá generace vypadala úžasně...ale i tahle vypadá naživo famozne a jízda v něm je jako pohádka.
Naopak po pro mě nepřesvědcivým E a C (před FL) je to konečně Mercedes, kterej umí!
Hammunasakra
:yes: 😄
PS: A(le) E-Klasse ve verzi AMG také není vůbec "špatná" 😉
Pekelná Micinka
Ale ne.... Hele, běž chytat přírodní bronz, ten je NEJ... 😄
Hammunasakra
..tak sluníčko už zapadá co (mi doporučíte) teď...? 😉
Pekelná Micinka
Zajet s Citrouškem k Vltavě, udělat si pěkný noční piknik a pak ho tam poslat. >😒]
Hammunasakra
1) Moldau odtud pramení docela "daleko"
2) to první doporučení bylo o DOST "lepší" 😉
3) snad jen ten "pěkný noční piknik" - to by (snad) "šlo" 😄
4) kdo by TAK (dobře) udržované auto v TAK perfektním stavu (s lepšími brdami než má většina konkurence, pružnějším motorem než má většina konkurence, lepším odhlučněním než má většina konkurence, lepšími sedadly než má většina konkurence, lepším řízením než má většina konkurence, lepšími závěsy kol než má většina konkurence atd.) házel "do Vltavy"??? (snad) Jen šílenec? 😉
5) ještě že nechcete abych tam shodila ten vůz co jsme s ním dnes jeli na večeři - parkovali jsme kousíček od Donau 😄
CHerokee
Citroeny jsou fajn, taky jsem si teď jednoho pořídil. To tady píšou rejpalové, co jezdí v olezlých Felíciích, na čemž není nic špatného, kdyby nebyli tak závistiví.
webpaja
Sportovní paket vylepší každý auto, problém je, že E bez něj nefunguje. Další věcí je, že kromě základních 16" nejezdí tak, jak by člověk od M-B předpokládal...vyřeší to až nastavitelný tlumiče.
CHerokee
Kylie myslela E 63 AMG a má pravdu. Jsme teď zvědavý na SL 63 AMG. To by měl být solidní nážez.
Hammunasakra
Ano - po jistém "váhání" ohledně nového SL se mi (nám doma) už LÍBÍ a v této generaci by snad "za hřích" (tedy NE za peníze - to je "děsběshrůza" 😉 ) stála i verze 65 AMG :yes: 😄
CHerokee
jj, 65 bude určitě technický skvost.
figurka
Když už tak 65 AMG. Vysvětlím. 63 AMG je (i MB, resp. AMG) prezentována jako to nejsportovnější z řady SL. Ale, u auta, které se blíží ke 2 tunám hledat nejsportovnější kus z řady, navíc v kategorii nádherného kabri👋kupé mi nepřijde jako ta nejvyšší priorita. Vedle toho nadřazenost V12 je obrovská deviza.
CHerokee
Když už mi přijde úsměvné. 65 není ještě v nabídce, neví se jeho cena. Obojí to budou auta snů. SL 500 jsem projel, ale chybí mi tam nastavitelné mody jako v AMG, dravější zvuk, meziplyny atp. AMG je AMG.
figurka
[odkaz]
Píši o AMG. Běžné SL jsem vůbec nezmiňoval.
Hammunasakra
Já s vámi SOUHLASím - tohle E je "přečkávací", o to zajímavější má být příští generace..
..nicméně já reálně jela JEN s verzí AMG a (jak jsme "málo očekávala") byla docela příjemně překvapena.. :yes: 😄
webpaja
Je pravda, že závěrečný dovětek mě rozsekal...někdo to tu nadhodil...komentář hodnej Báry.
Co by se stalo, kdyby mělo video cca 6min a neobsahovalo Sibyliinu věštbu? Bylo by kvalitnější a hodnotný.
Mig_35
E😜ertka Bára. Vždycky jsem mrtvej když to slyším 😄 😄 😄
Pekelná Micinka
Mohla bejt e😜ertka Kylie, ale nikdo NEpřišel na to, jak přenést na obrazovku její "originální" STYL prezentace. Hezký večer.
Hammunasakra
😄
PS: To je FAKT - ona by chtěla říkat to co ONA si o voze myslí - ne to co jí nějakej ... CHLAP ... "předepíše" 😉
hufuh
tvrzení z koce tohoto evidentně reklamního videa, že "následujících 10 let tohle bude nejlepší roadster na trhu" je velmi odvážné >😁
Ham.
Nejpohodlnější asi ano, nejsportovnější určitě ne. Pro toho kdo hledá hlavně pohodlí tedy nejlepší.
Hammunasakra
:yes: 😄
hufuh
ale 10 let? ... i kdyby momentálně byl nejlepší, jakože je to věc subjektivního názoru, 10 let mu to jen tak nevydrží
Ham.
SL je v kategorii velkých roadsterů s pevnou skládací střechou, kde v podstatě neexistuje konkurence. Konkurence u takto těžkých vozů volí většinou provedení cabrio (2+2) a plátěnou střechu nebo naopak lehké roadstery/spi(y)dery odvozené ze supersportů. Takže pokud se někdo nerozhodne vstoupit do této kategorie tak SL klidně může 10 let kralovat v kategorii v které nemá přímého soupeře.
CHerokee
:yes:
niko78
ak je toto "test" tak ja som opica...