Novinky
ericn
0
Jo a taky hlavně Kie - jsou (něčím) oceněni 😉 Kdyby to bylo COTY, pak by to mělo váhu... Btw mě se nový ceedník líbí tedy výrzně víc než bratrský multifluidní hnůjdej... >😁
Přejít do diskuze
Tvůj nick sedí, můj je originál. a nevěř českému výrazu, je to italský nick, hodně štěstí při překládání >😁
😄 co k tomu chces dodavat.
Auto roku bude v CR opet jen jedno a vsichni vime, ktere to s drtivym naskokem bude. 😉
Auto roku bude v CR opet jen jedno a vsichni vime, ktere to s drtivym naskokem bude. 😉
Jedno se musí KIA přesto přiznat, design jejich produktů je mnohem povedenější, než u Hyundaie..., občas až téměř nesrovnatelně.
KIA (si) šlape (na jazyk), ale kdy se naučí i Hyundai nedělat převážně tak ošklivé designové kreatury... >😒]
Důležitá soutěž asi jako auto roku v České republice >😁 Ale evidentně se najdou tací kterým to udělá radost.
Třeba se zpětně ukáže, že porotci mylně přiřkli 14 vítězství BMW řady 7, když to ve skutečnosti byla Kia K9 >😒] >😒] >😒]
Podle mě je to pořád jen nově nadesignové Fiat BRAVO. Z tohoto CEEDu by si mohli v Itálii dát předlohu, protože kombík mají a FIAT ne!!! 😒
Soutěž mi je jako taková ukradená, je to další z mnoha. Kvantita vs kvalita. Článek BMW vůbec nezmiňuje, tak jsem to dopsal aspoň do diskuze. Je potom na zamyšlení, jestli má (článek) nést tagy Kia a Design, když je to ve skutečnosti čisté, převzaté PR.
asi to tak nejak bude ale jak videt, zabira to.
ja bych si klido pido koupil auto ktere mi nevtluce do hlavy reklama a vsechna auta co jsem si kupoval byla takova, ale takovych lidi je malo..., zalostne malo.
ja bych si klido pido koupil auto ktere mi nevtluce do hlavy reklama a vsechna auta co jsem si kupoval byla takova, ale takovych lidi je malo..., zalostne malo.
V bodě 1, té soutěži nevěříš, aby si hned v bodě 2, dodal, že v ní bylo BMW lepší. Tak jak je to?
...jedno designové ocenenie za druhým. Začínam sa báť, či nepodplácajú organizátorov a porotcov. Ale popravde, tak či tak si tieto ocenenia KIA zaslúži, dizajn majú Kie parádny... :yes: :yes:
Jde o německou soutěž a oceněná byla i Kia-Germany a její německý designer. Dle slov pořadatelů soutěže jde spíše o PR. Pořadatelé vytvoří pro vítěze na míru PR kampaň.
Zrovna Cee´d se mi z portfólia líbí asi nejméně (no spíš nelíbí). U Picanta oceňuji interiér, asi nejlepší z malých vozů (500 a Y nepočítaje). Rio je designově vyvážerné kompletně, K3-Cerato na fotkách vypadá hodně nadějně, Optima také vypadá hodně dobře, i když subjektivně mohla mít o kousek hezčí interiér.
Není problém. Stačí vymyslet nebo tučně zasponzorovat další designovou soutěž a oceněními pro Hujandé nebude ani Incest stíhat spamovat diskuze >😒] Hujandé, sami sobě!
1) Další x-tá designová soutěž, tentokrát s tradicí již od roku 2011. Považte! >😒]
2) PR oddělení Kia musí hodně žhavit maily. BMW vyhrálo v této anketě 14 ocenění, ale není o tom ani zmínka [odkaz] .
2) PR oddělení Kia musí hodně žhavit maily. BMW vyhrálo v této anketě 14 ocenění, ale není o tom ani zmínka [odkaz] .
To, že některá z automobilek vyhraje nějaké ceny za design nemusí znamenat, že její auta bůhvíjak dobře vypadají. Protože cenu za design dostal i Hurvínek Fabia II a to mezi náma rozhodně pěkné auto není 8-s
Ale nutno uznat, že nové modely Kie vypadají dobře, Rio, Ceed a Optima :yes😒br />
Horší, kdyby cenu za design dostal Hudlaj, to by bylo k smíchu >😁
Ale nutno uznat, že nové modely Kie vypadají dobře, Rio, Ceed a Optima :yes😒br />
Horší, kdyby cenu za design dostal Hudlaj, to by bylo k smíchu >😁
:yes😒br />
tesim sa aj na nove cerato a mpv carens :yes😒br />
dalsi rok bude opat paradny :yes:
tesim sa aj na nove cerato a mpv carens :yes😒br />
dalsi rok bude opat paradny :yes:
co novinari oceni, tam 100 let trava neroste.
Motor roku TwinAir, auto roku Ampera...
pokud novinari ocenili design Kia, tak to znamena, ze asi to s nim je taky trochu vachrlate, ale nastesti Kia nestoji a nepada s designem, ale s pomerem Cena/Uzitna hodnota.
Az novinari oceni tento parametr, zacnu se o Kiu opravdu bat >😁
Motor roku TwinAir, auto roku Ampera...
pokud novinari ocenili design Kia, tak to znamena, ze asi to s nim je taky trochu vachrlate, ale nastesti Kia nestoji a nepada s designem, ale s pomerem Cena/Uzitna hodnota.
Az novinari oceni tento parametr, zacnu se o Kiu opravdu bat >😁