Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tři ocenění za design pro značku Kia

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (26)
Jihokorejská Kia patří mezi hlavní oceněné v soutěži automobilových značek Automotive Brand Contest 2012.

Team designérů Kia v čele s Peterem Schreyerem se může radovat z dalších tří ocenění ve druhém ročníku této ankety.

Nová Kia cee´d, jejíž prodej byl zahájen v červnu tohoto roku, zvítězila v kategorii designu exteriéru a zároveň obdržela zvláštní čestné uznání za mimořádné inovace v interiéru.

Kromě toho udělila odborná porota vozu Kia GT ocenění v kategorii konceptů. Designová studie sportovního sedanu s pohonem zadních kol se světu poprvé představila v září 2011 na frankfurtském autosalonu.

Anketa Automotive Brand Contest, která se konala poprvé v roce 2011, se stala mezinárodně uznávanou soutěží. Je otevřena společnostem působícím v automobilovém průmyslu a jejich partnerům, dodavatelům v oblastech designu a komunikace značky.

Rozdělují se ocenění v celkem 16 kategoriích zahrnujících design automobilů, díly a příslušenství, technologie a také aktivity na poli digitálních médií, brandingu a eventů. Letošní vítězové se představí 27. září na mezinárodním autosalonu v Paříži.

Kia byla úspěšná již v loňském úvodním ročníku ankety. Získala nejvyšší ocenění „Best of Best“ v kategorii „Design značky“ a na poli designu exteriéru zabodovalo kompaktní SUV Kia Sportage, malý hatchback Kia Rio a také sportovně vyhlížející sedan Kia Optima.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (26)
4. 8. 2012 16:19
Re: PR Kia
Jo a taky hlavně Kie - jsou (něčím) oceněni ;-) Kdyby to bylo COTY, pak by to mělo váhu... Btw mě se nový ceedník líbí tedy výrzně víc než bratrský multifluidní hnůjdej... >:D
Avatar - autista
4. 8. 2012 07:15
Re: BRAVO
Tvůj nick sedí, můj je originál. a nevěř českému výrazu, je to italský nick, hodně štěstí při překládání >:D
3. 8. 2012 22:58
Re: zacinam se bat
:-) co k tomu chces dodavat.
Auto roku bude v CR opet jen jedno a vsichni vime, ktere to s drtivym naskokem bude. ;-)
Avatar - white label
3. 8. 2012 22:42
Re: PR Kia
Jedno se musí KIA přesto přiznat, design jejich produktů je mnohem povedenější, než u Hyundaie..., občas až téměř nesrovnatelně.
3. 8. 2012 22:27
Re: BRAVO
Tvuj nick sedi :-)