Ekonomika
Když srovnám, že VW Bratislava vyrábí denně 1000 SUV (Cayenne, Touareg a Q7), což je stejně, jako vyrobí v Boleslavi Fabií, tak je to fakt masakr. Naše firma dělá hlavně pro tyhle SUV a nestíhá. Stejnou situaci máme i na Audi A8 VW Phaeton. Lidi z Porsche mi ale potvrdili, že opravdu 2/3 produkce Cayenne a Panamera míří do Číny. To platí i pro A8.
Zatímco prémiová německá trojka, Porsche, Land Rover a Jaguar hlásí rekordní prodeje, zbytek mi přijde spíš na úbytě: posun k menším třídám, šetřit, kde se dá apod.
Na jedný přednášce pár let zpět se řešilo, jestli lidi budou třeba za 40 let běžně létat. No jestli nebude pomalu na čase řešit, jeslti budou vůbec jezdit...
Moje babička zažila ještě počátky první republiky...není to tak dlouho co už není a jednoznačně potvrdila...nikdy jsme se v Čechách neměli tak dobře jako teď.
Zbývá se zeptat : jsou ti umr.danci ještě hodni názvu "prémie"? Myslím tím MB A, B, BMW 1, Audi A1, A3 a pod.
(A vím, není prémiové auto, je prémiový výrobce.)
K dostupnosti...2008, koupě 320dt se slevou 12% za něco málo přes 1,1 s daní. Dnes s lepší výbavou o minimálně 100k levnější.
Tech, kteri jsou na tom opravdu spatne, tedy i zdravotne neni tolik, presto kazdej takovej osud je smutnej.
Ze bych si pripadal jako neci otrok...to opravdu ne.
Letadla pro jednotlivce beru jako záležitost pro bohateé + nějaké vyvolené a nadšence. A ta kto bude i v budoucnosti.