Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Honda zahaujuje výrobu nového Accordu

10 komentářů

_MT_
Mne zaráží, jak může Čecha napadnout při překladu použít transmise místo převodovka. Používá se hodně počeštěných slov, ale transmise? 😄
gil54
:yes:
sumy
Opravdu v tom autě bude transmise? To teda netuším, jak ji tam nacpou >😁 viz [odkaz] Jestli by nebylo lepší použít prachsprosté a obyčejné slovo "převodovka" Jó, nepoužívejte cizí termity, je to velké rizoto a může z toho vzniknout katastrální fiakr. 😄
webpaja
Takže pokud nabídne všechno nej bude nej 😄 . Americká verze je natolik fádní, že vypadá jako FL Magentise. Honda by měla mít šmrnc a to její modely vyjma výběhovýho Accordu nemají... 😐
Arese
Tak snad zvětšili prostor pro nohy zadních cestujících. Málo místa v těchto partiích je totiž snad jediný zásadnější nedostatek současné generace (evropského provedení).
Bristol
tak tak-design evropských hond je snad jejich jediná slabina-snad se polepší a vemou si příklad ze své prémiové divize
Bristol
pokud naváže na svého předchůdce a nabídne opět suverénně nejlepší svezení, kvalitní interiér a motory(a u kombi poněkud větší zavazadelník) tak už nemusíme řešit krále subprémiové třídy...Accorde-věříme ti
MikeeC
mě to těší, Hondu jako značku mám rád, navíc mám i jednu osobně >😁 . A americký modely jsou fešný... 😄
ericn
No první konstatování je, vypadá to slušně 😉
DonVito
Pěkný auto. A hlavně pokrokové motory o kterých se zde bohužel nepíše víc.