Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Seat Toledo: 70 fotek a nové video

Seat se svým stěžejním modelem Toledo nezahálí a servíruje nám nové video.
Zpět na článek
Avatar - nalimer
7. 9. 2012 09:46
Re: toledo = krajsi rapid
Správna pripomienka. Správny pohľad na Toledo by mal byť, že ide o väčšiu Cordobu. A tam má byť aj cieľová skupina - osloviť majiteľov Cordob, Fabii sedan a bývalych majiteľov starého Toleda a starých Octavií.
6. 9. 2012 21:57
Re: Se.e-li tě Ropid, kup si Škodu Rapid
Novy rapid je taky supersport pro masy! [odkaz]
6. 9. 2012 20:04
DYT JE TO JEDNO
Byl jsem ve spanelsku a videl Seat, ktery je stejny jako CitiGo. Prislo mi ze vidim citigo, ale znak byl od Seatu. Proste Rapid, Citigo... vsechno to vytvoril VW a dal to Skode a Seatu. Redaktori tu nad Skodou slintaji uz pul roku, ostatni jen zmini :).
Proste o nicem.
Avatar - PeterLuk
6. 9. 2012 19:58
Malé Audi?
Wow, vyzerá celkom pekne, dovolil by som sa povedať že ešte lepšie a luxusnejšie Exeo, malé Audi. Teda až na interiér, ten sa mi niak extra nepáči, tiež dúfam, že má lepšie plasty ako Rapid, vyššie cena by nevadila. Každopádne, veľakrát mi kvalita interiéru alebo dizajn naživo nevadí, aj keď sa mi z obrázkov alebo ani naživo nepáči (prípad Grand Vitary) alebo naopak (Duster). ;-)
6. 9. 2012 11:01
Tuček - Šlais! Stejný chyby, stejný známky...
Asi len stručne. Predok má krajší SEAT, zadok Škoda. Interiér rovnaký. Tak neviem. Seat bol moje prvé auto ( Ibiza, 3dverová, 1.4, červená). Mal som 19 a to auto som miloval. Ale bolo to úplné holátko, bez rádia, centrálu, elektriky a stálo 330.000,- Sk!!! Ale kvalita bola strašná. Kazilo sa tam uplne všetko, furt som bol v servise. Našťastie bolo v záruke, ale aj tak... Po roku a pol išlo kade ľahšie. Ale nikdy nezabudnem, a tak SEAT-u držím palce. Už len zo sentimentu... :-)
6. 9. 2012 10:56
Re: toledo = krajsi rapid
topper tie tvoje niektoré komentáre a porovnávania s H/K ma unavuju ale tuto máš konečne uplnu pravdu :-) :yes:
6. 9. 2012 10:36
Re: toledo = krajsi rapid
Mě se teda líbí u Toleda víc předek, má víc dotažený detail mezi světly a maskou. Ten ˇčerný trojůhelník u Rapidu je otřesný :no:
[odkaz]
Avatar - JDM
6. 9. 2012 08:06
Re: Se.e-li tě Ropid, kup si Škodu Rapid
však seat je koncernová dacie spolu se škodou když započítám rapida a citigo , to že toledo je možná malé exeo které vychází ze starší audi a co rapid? rapid nemá s legendární sportovní škodovkou nic společnýho prostě postavili levné auto za levný peníze a podle toho taky vypadá, a jako lákadlo to pojmenovali RAPID, oktávie se posune i s cenou o třídu výš neboť už to nebude snad drahej krám ale dostane fungl novou techniku od VW to si myslím že je velký plus pro škodu ale zase kde jinde než v ČR bude škodovka mít nějaký prodeje? za rok budem všude potkávat rapidy v oktáviích budou jezdit už jen (polo)manažeři a lidi který si z nějakýho důvodu vyberou oktávku místo třeba passata v superbu budou jezdit lidi co nemají hluboko do kapsy a mají vkus :-) . člověk co bude mít v kapse 100 tis nebude muset zastavit u renaultu dacie nebo jiných poloautomobilek ale bude moct zajít do škodovky ukázat na rapida podškrtnou škofin a mají škodovku která do opravdové škodovky jako snad bude octavie nebo superb nebo yeti má docela daleko :-)
Avatar - Pekelná Micinka
5. 9. 2012 22:07
Re: Se.e-li tě Ropid, kup si Škodu Rapid
Nic na tom. Jen, že se mi značka, designově stojící na odvozeninách od luxusnější značky, navíc s nepřesvědčivými prodeji, zdá zbytečná. Škoda má celkem svébytný design, možná právě až na ten Rapid, který ale dle mého názoru vypadá dobře a tím pojetím čumáku je paradoxně blíže technicistnímu Audi, než Toledo. Jenže celkový dojem je, že Toledo je tak trochu i malé Exeo a to je model vycházející ze staršího Audi. Prostě Seat by měl přebrat roli koncernové Dacie a Škodu by měl VW více podpořit v růstu, či spíše o něco méně omezovat.
5. 9. 2012 21:19
best
druhá generace byla stejně nejhezčí a nejpovedenější :yes:
Avatar - rohYpnol
5. 9. 2012 20:53
Re: Se.e-li tě Ropid, kup si Škodu Rapid
však - a co je na tom? Seat by měl být lidovějším Audi, no a Škoda není nic jiného než lidový LidovýVůz ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
5. 9. 2012 19:33
Se.e-li tě Ropid, kup si Škodu Rapid
Rapid se mi líbí víc. Ne že by bylo Toledo ošklivé, ale přijde mi jako takové malé Exeo, hlavně zezadu, taková lidová audina.
Avatar - salamoon
5. 9. 2012 18:39
svetlomety
to su tam nalepky? ako predne tak zadne.... :-O >:-[]
5. 9. 2012 18:31
SEAT
nechtějí už soudruzi z Německa zavřít tuto prazvláštní společnost bez kapky pořádné historie, originality a navíc se špatnou finanční situací?
kolik se prodá toled oproti rapidu po evropě?
zavřít seat a do továren přesunout výrobu některých audi a vw, a sportovní notu může převzít škoda, 1 či 2 sportovní modely a cabrio
upřímně z nabídky je jen ibiza v pořádku (ale to jak žena by mě nalomil design), jinde nevidím jediný důvod proč dát přednost seatu před škodou/vw
každé prodělané euro seatem je euro méně pro škodu a vw
ZAVŘÍT
5. 9. 2012 18:23
jednoznačne krajší dizajn
má toledo ako rapid ktorého súdruhovia z ndr osekali na úroveň "diamanten fur armut". >:-[]
Avatar - rohYpnol
5. 9. 2012 18:22
Simply clever?
Škoda je simply clever, Toledo ne? Krásná ukázka marketingu... Nebo že by Toledo nemělo škrabku a jedinečnou oboustrannou vaničku do kufru, co se dá objednat k 99 % vozů >:-[] ?

Seat enjoyneering... nějak nechápu, co tím chtěl básník říct 8-s
Avatar - rohYpnol
5. 9. 2012 18:19
Re: více je někdy méně..
jsi naprosto vedle. Nemusí se ti líbit, ale design Toleda je dotaženější než u Rapidu a netrpí tolik "laciností".
Optikou dnešního designu je naopak Rapid/Toledo slušně řečeno ryze konvenční. Lidově zastaralý >:-[]
Avatar - 4hill
5. 9. 2012 18:10
více je někdy méně..
Nechápu proč se Seat snaží hrát na sportovní notu tím že pokaždé všelijak pokroutí světla..V porovnání s uhlazeností a jednoduchostí Rapidu Je tenhle "asijský" styl děsný.Pravda..najdou se i tací kteří co nevidět spojí přední a zadní světla v jeden celek..
5. 9. 2012 17:14
Re: toledo = krajsi rapid
Taky se mi tak nějak líbí víc než Rapid.
Avatar - 3_diamanty
5. 9. 2012 17:02
toledo = krajsi rapid
Treba povedat ze zadne partie a teda aj tie sirsie svetla davaju toledu jasne dospelejsi vzhlad ako v pripade rapidu :yes:
Predny naraznik a tvar prednych svetiel mi na tolede opat viac ucaroval ako na rapide :yes:

Celkovo to nie je moja salka caju toto auto kedze litre vzduchu nepotrebujem nosit ale z tychto dvoch je toledo krajsie ako rapid.... nic v zlom , skodovky mam rad ale toledo sa mi paci viac :yes:

pohlad zozadu je skutocne celkom pekny:
[odkaz]

kedysi nieco mensie ale nie velmi odlisne uz seat mal: cordoba bola tiez zaujimava akurat ze to nebol liftback a bola na baze ibizy:
[odkaz]

ista pribuzenska podobnost tvaru zadnych svetiel tam je... sice mensia ako vatikan ale seat sa nezaprie :yes: