Paříž 2012
hp21
0
Ale ale, co trochu mít přehled o aktuálních cenách ještě než sem vypustim nějakou kravinu :no:
Přejít do diskuze
veru tak... ak uz bude cenou a rozmermi na urovni ako ASX kaskaj yeti a pod.... tak jej uspech v nasich koncinach uz nebude taky dominantny a urcite predajne pojde dole.... tiez tomu zvacsovaniu rozmerov velmi nerozumiem ale taky je trend... aj za cenu poklesu predaja a odlivu zakaznikov takmer kazde dobre auto musi zrazu proste podrast a zdraziet ;-\
Som toho isteho nazoru! SX4 nemala konkurenciu a v oblasti, kde zijem, kde je 4x4 dolezity, patri k najpredavanejsim modelom vobec, pretoze v tej klase najst dobre a pritom aj PEKNE auto s 4x4 je skor zazrakom.
myslim ze este je dost skoro hadzat flinu do zita.... pockajme si na realne fotky... inak myslim ze suzuki ma v crossoveroch ako priekopnik velmi dobru povest a urcite to bude uspesne auto :yes:
presne tak.... ked zdrazie a narastie tak sa moze lahko stat ze si ludia uz kupia ASX-ko , kaskaja alebo nieco uplne ine ..... ale to bude problem aj novej octavky - ktora ked u pojde rozmerovo a cenovo hore tak si ludia kupia nieco uz uplne ine v cene a rozmeroch starej octavky.... napr. rapid >😁
skoda to ma s rapidom dobre premyslene... inak by si nedovolili octavku nejako rozmerovo a cenovo potiahnut vyssie..... vymysleli rapida a z octavky spravia delo..... nuz uvidime co na to realni zakaznici terajsich octavii povedia.... nie kazdy uz bude potrebovat a chciet take velke a drahe auto....
skoda to ma s rapidom dobre premyslene... inak by si nedovolili octavku nejako rozmerovo a cenovo potiahnut vyssie..... vymysleli rapida a z octavky spravia delo..... nuz uvidime co na to realni zakaznici terajsich octavii povedia.... nie kazdy uz bude potrebovat a chciet take velke a drahe auto....