Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
lowkick
V te maskovane zadi tusim bud veliky pruser...nebot saab nebude nikdy panamerou ale mozna take veliky uspech...nebot saab by mel byt saabem 😄
[odkaz]
ked uz o tej zadi pises
ked uz o tej zadi pises
:yes: u mě dobrý 😄
u mně taky :yes😒br />
ten interiér je trošku ještě nejasný, ale zatím OK :yes:
ten interiér je trošku ještě nejasný, ale zatím OK :yes:
bude o pecka pánové, o to se nebojte... 😉
Pecka možná, ale kdo jí bude kupovat? Většina radši šťavnatou broskvičku a samotný kuko je nevytrhne... 😉
Kuko je švorcák a šrotovné mi neprošlo, takže novou 9-5 si letos nekoupím 😉
musis to planovat ako ja. O 3-4 roky kupim ojazdenu 😄 Dovtedy musi moj sucastny sobik vydrzat. Uz som mu to aj oznamil
no šak presne tak to mám už viac ako rok naplánované >😒]
problém je, že plánuje aj manželka >😒]
problém je, že plánuje aj manželka >😒]
Kurna.. o dva tyzdne mam svadbu.. Hovoris ze svadba a novy sobik nejdu dohromady? 😄
tak svatba sa ešte dá, hlavne keď neplánuješ nejakú extra velkú, proste oželieš Maptun Stage 1, prípadne keď je hostí viac Hirscha >😒]
potom však začnú tikať biologické hodiny a to je konečná... zachrániť ťa može len potreba bezpečného kombíka :-!
potom však začnú tikať biologické hodiny a to je konečná... zachrániť ťa može len potreba bezpečného kombíka :-!
no tak moja svadba je maptun1 😄 a biologicke hodiny dotikaju v oktobri.. SObik bude vozit namiesto dvoch ludi troch aj s kocikom 😄
jáj, tak ty si v inej situácii. Jeden Sob je už doma a uvažuješ len o upgrade. To ja sa najprv musím prepracovať do tvojho súčasného stavu 😉
s tym prirastkom ci sobikom? 😄
K interiéru jsem našel tohle😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Je to sice 9-4X, ale 9-5 by měla být dost podobná. Ta fotka prototypu je super a podle spyphotos to vypadá, že do finální verze toho designu dost zůstane. Snad i ta zeleno-kovová palubka (nevim z čeho to je) prvně mi to přišlo jako lacobel, ale to možná tak do nějakého konceptu.
[odkaz]
Je to sice 9-4X, ale 9-5 by měla být dost podobná. Ta fotka prototypu je super a podle spyphotos to vypadá, že do finální verze toho designu dost zůstane. Snad i ta zeleno-kovová palubka (nevim z čeho to je) prvně mi to přišlo jako lacobel, ale to možná tak do nějakého konceptu.
hmm, tak to bych si nechal líbít :yes😒br />
Nevíš jak to vypadá s tou 9-4X? bude ještě letos?
Nevíš jak to vypadá s tou 9-4X? bude ještě letos?
9-5 na dovolenku k balatonu a 9-4X na dovolenku do tatier a po bratislavskych offroad cestach v meste 😄
noo, bol by to pekný pohlad do garáže každé ráno 😉
No ci boha.. vyzera to ze budeme musiet zvacsit garaz. Nova 9-5 bude mat 5 metrov na dlzku..
[odkaz]
[odkaz]
Podle toho článku to vypadá zajímavě, jen ta délka nad pět metů se mi nezdá, A6tka už se mi zdá tak dost velká. Ale možné je všechno, na druhou stranu mít pětimetrový auto za cenu vyší střední není od věci 😄
Dneska se objevilo tohle😒br /> [odkaz]
Řekl bych dost dobrý, uvidíme co zbytek. Zdá se, že poslední rendery se moc nespletly. :yes:
Dneska se objevilo tohle😒br /> [odkaz]
Řekl bych dost dobrý, uvidíme co zbytek. Zdá se, že poslední rendery se moc nespletly. :yes:
A další...
[odkaz]
[odkaz]
ten přívěsný vozík je už v základu nebo jen pro Aero? >😒]
Ten je v základu, ale jen f tédéíčku, benzín by to neutáhl 😉 >😁
Zdravim,
tak zatim to vypada s 9-5 nadejne, prvni vizualizace byly uplne jine, ted to vypada, ze si Saab ponecha originalni kabatek a nebude parazitit na Insignii :yes: . A ten novej interier 9-4 je super :yes: .
tak zatim to vypada s 9-5 nadejne, prvni vizualizace byly uplne jine, ted to vypada, ze si Saab ponecha originalni kabatek a nebude parazitit na Insignii :yes: . A ten novej interier 9-4 je super :yes: .
tak každému zdravě uvažujícím to muselo být jasné - neudělají přece F/L Insignie. Sice něktěří zdejší přebalený opel fanklub jedinci to rádi furt znova vytahují, ale realita je trošku jiná.
mně ten předek připomíná jeden z jejich konceptů, nevím název ale takový dlouhý, nízký, téměř roadster :yes:
mně ten předek připomíná jeden z jejich konceptů, nevím název ale takový dlouhý, nízký, téměř roadster :yes:
Oni to aj vzdy slubovali ze bude nova 9-5 pripominat alebo teda inspirovat sa u Saab Turbo X konceptu. To je ten tvoj neznamy koncept. A to ze bude klon Insignie si mohli mysliet len zaslepeny fanusikovia oplu 😄
Ale na druhu stranu musim povedat ze insignia sa mi tiez paci.. aby ma niekto neukamenoval 😊
Ale na druhu stranu musim povedat ze insignia sa mi tiez paci.. aby ma niekto neukamenoval 😊
Jojo, Aero-X...
Jinak bílou moc nejsem, ale když koukám na ty fotky obou, tak to bude možná uplně nejlepší barva 😄
Jinak bílou moc nejsem, ale když koukám na ty fotky obou, tak to bude možná uplně nejlepší barva 😄
technickej zaklad bude insignie, o tom neni pochyb, ale jsem rad, ze nakonec Saab dela svoji aspon karoserii a interier..
Martin_
Měla by přijít po 9-5, ale kdy přesně nevím, snad bude na Frankfurtském autosalonu na podzim 😄
Ingister2
hmmm,
tak ešte dva roky a bude moje... :yes:
tak ešte dva roky a bude moje... :yes:
Uz se na neho tesim..A,ze je veci tak to je jen a jen dobre..Mam 9-5 a predtim sem mel 2saabiky 9000 a bylo v nich uvnitr o neco vice mista nez v 9-5..A ty motory budou taky slusny..No proste parada.. :yes:
unikly ... teda nemecky Autozeitung porusil embargo a vydal na papieri preview na novu 9-5
uz sa zacinaju objavovat online vid napr tu [odkaz]
uz sa zacinaju objavovat online vid napr tu [odkaz]
Nebudu přece bez klimošky jezdit k Balatonu, když se můžu pořádně vypotit cestou k moři :-!
Jinak bylo moc fajn, akorát se mi nezdají údaje z palubního PC, ukazuje až moc dobrou spotřebu. Je pravda, že jsme jeli klíďo píďo tachometrových 120/130. Kdybych vzal odchýlku 0.5l, stejně jsem na tom parádně :yes:
Přihřívám si polívčičku 😉
hochu hochu, máš obrovské mezery! Doporučuji si dohledat blogy "Mistr Elegance", je to dokonce miniseriál. Spousta nových věcí se naučís + se zabavíš.
Prostě taková škola hrou 😉
Tak jsem prioritně mrknul na ten link 😄 No, četl jsem už i větší srandy, ale některé příspěvky tam byly taky na úrovni >😒]
já osobně se už na tu zastaralou, převlečenou Insignii, která si říká 9-5 velice teším. Té 9-3X je mi líto, když jí vypráská i GURU 4Motion, asi to fakt nebude auto pro mně... >😁