Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2012

Zpět na článek

Volvo V40 R-Design: Zaostřeno na mladší

17 komentářů

ericn
No jo člověče se mi takhle večer popletl exteriér s interiérem >😁 Tak jinak, exteriér se mi nelíbí, ale interiér ujde >😁 Asi bych už měl jít spát ...
puko
fuzy, ani Poirot by sa za ne nemusel hanbit. 😄

Celkovo pekne auto, len toto mi trocha udrelo do oci.
Pekelná Micinka
Tak to si mě asi špatně přečetl, nebo si nechtěl reagovat na mě mě.
PeterLuk
Máš pravdu, ináč sa mi ale Volvá páčia... :yes:
PeterLuk
U mňa samozrejmosť. Jednotka ma dizajnovo neoslovuje (u trojky, peťky GT a šestky je to už inak), zato V40-ka... 😉
ericn
Jj v tom ti dám za pravdu, mě se hlavně na nových Volvech nelíbí ten tupý čumák a to jak na v40, tak i S/V60 a rádoby "sportovní design" ubírá na sportovnosti :no:
Pekelná Micinka
Pokud jde o exteriér, dáváml V40 před 1er přednost.
ericn
Nějak mě nový designový směr Volva nebere, mě se líbí už akorát XC70 a XC90 :yes:
PeterLuk
:yes:
Glaukos
mě se obyčejná V40 moc líbí, ale jinak máš bohužel pravdu
ericn
Je to nemastné neslané, stejně jako základ 😉 Ani Polestar ani R-design autu nepomůže, na D3 bude hodně ztrácet >😁
PeterLuk
Ahá (nečítal som to). Každopádne vyzerá zaujímavo, už štandardné V40 vyzerá dobre. :yes:
Glaukos
mě to hlavně přijde, že na rozdíl od Rebel Blue je tohle prostě "neslané nemastné"
kuko
vypadá to jako trochu světlejší variace laser blue, která se onehdá dávala na první generaci S/V70R
kuko
tak pre túto trojku to určitě nebude priamy konkurent

je to skor na štýl S-line, AMG a M-paket. Trochu upravený podvozok, ale štandardné motory.

nie je to plnohodnotné R-ko ako boli 850R, S60R a S/V70R
Glaukos
skvělé auto, ale hrozná barva, já tu "modrou Polestar" vážně nemám rád
PeterLuk
Pekné auto, musím uznať. Už som zvedavý na porovnávacie testy s Audi RS3, Mercedesom Benzom A-klasse AMG a s BMW M1, pretože by som z týchto áut zvolil práve toto Volvo. :yes: