Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2012

Zpět na článek

Volvo V40 R-Design: Zaostřeno na mladší

17 komentářů

PeterLuk
Pekné auto, musím uznať. Už som zvedavý na porovnávacie testy s Audi RS3, Mercedesom Benzom A-klasse AMG a s BMW M1, pretože by som z týchto áut zvolil práve toto Volvo. :yes:
kuko
tak pre túto trojku to určitě nebude priamy konkurent

je to skor na štýl S-line, AMG a M-paket. Trochu upravený podvozok, ale štandardné motory.

nie je to plnohodnotné R-ko ako boli 850R, S60R a S/V70R
PeterLuk
Ahá (nečítal som to). Každopádne vyzerá zaujímavo, už štandardné V40 vyzerá dobre. :yes:
Glaukos
skvělé auto, ale hrozná barva, já tu "modrou Polestar" vážně nemám rád
kuko
vypadá to jako trochu světlejší variace laser blue, která se onehdá dávala na první generaci S/V70R
Glaukos
mě to hlavně přijde, že na rozdíl od Rebel Blue je tohle prostě "neslané nemastné"
ericn
Je to nemastné neslané, stejně jako základ 😉 Ani Polestar ani R-design autu nepomůže, na D3 bude hodně ztrácet >😁
Glaukos
mě se obyčejná V40 moc líbí, ale jinak máš bohužel pravdu
PeterLuk
:yes:
ericn
Nějak mě nový designový směr Volva nebere, mě se líbí už akorát XC70 a XC90 :yes:
Pekelná Micinka
Pokud jde o exteriér, dáváml V40 před 1er přednost.
ericn
Jj v tom ti dám za pravdu, mě se hlavně na nových Volvech nelíbí ten tupý čumák a to jak na v40, tak i S/V60 a rádoby "sportovní design" ubírá na sportovnosti :no:
PeterLuk
Máš pravdu, ináč sa mi ale Volvá páčia... :yes:
Pekelná Micinka
Tak to si mě asi špatně přečetl, nebo si nechtěl reagovat na mě mě.
ericn
No jo člověče se mi takhle večer popletl exteriér s interiérem >😁 Tak jinak, exteriér se mi nelíbí, ale interiér ujde >😁 Asi bych už měl jít spát ...
PeterLuk
U mňa samozrejmosť. Jednotka ma dizajnovo neoslovuje (u trojky, peťky GT a šestky je to už inak), zato V40-ka... 😉
puko
fuzy, ani Poirot by sa za ne nemusel hanbit. 😄

Celkovo pekne auto, len toto mi trocha udrelo do oci.