Novinky
ani netušim jak ta obluda vypadá. a jestli má ta cupka větší výkon jak vejrák, divím se že to dostalo povolení pro běžný silniční provoz... :-!
Ale je to zupa "KUPKA" ne? 😄 Navíc ten její protežovaný Fighter má v nejvíc hardcore verzi větší výkon jak Veyron... >😒]
Asi jí ho manžel nechce poolit a navíc taky ví, že mě na tuhle obstarožní anglickou plečku nenaláká ani těma modrejma lentilkama... 😉 >😒]
Tak až před barákem uslyšíš brumlu anebo žlaloka a z něj vystoupí paní, resp jedna tetička v béžovém oblečku, mě na pomoc nevolej. Ta ti vysvětlí co je to krouťák a vrchol křivky takovým způsobem, že si to budeš pamatovat ještě hodně dlouho... >😒] >😒]
Ty mě moc nezlob, nebo s sebou do Brna vezmu mladou Blažkovou, a pak teprve uvidíš co to je šťabajzna, co chodí na vostro... >😒]
Já tam kdysi protáh kačera na špagátě a řeknu ti brácho, dostal jsem svůj první diplom v závodeh na čas. Nebyls tam náhodou taky?? Nějakej Pavlik skončil čtvrtej a děsně to vobrečel. Rozdělil jsem se s ním o burákovou Barilu a dal mu jedno Pedro. Nebyls to ty kámo??? >😁 >😒]
Jo Lexus, Toyota, Honda. Jak to má řešený třeba Ford nevím, ale myslím že v hybridu je to nejlepší cesta jak řešit synchronizaci těch motorů.
Proto píšu poslední zbyteček 😄
Jinak jo, s tím souhlasím - peníze investované tady do těch převodovek je asi potřeba získat za každou cenu zoět. Jinak dneska variátory dělá myslím jenom Nissan (a Peugeot do skůtrů >😁 )
Jinak jo, s tím souhlasím - peníze investované tady do těch převodovek je asi potřeba získat za každou cenu zoět. Jinak dneska variátory dělá myslím jenom Nissan (a Peugeot do skůtrů >😁 )
Sosnovou jsem daval na kole jeste v dobe, kdy tu vetsina prispevkaru ukladala zbytky potravy do plinek 😄
Spis bych to videl na plny sklad Multitronicu, ktere je potreba doprodat. Co je na A4 sportovniho? Tedy krome typu S4, ktery jen tak mimochodem S-Tronic ma a podle me bude i ve vetsine prodanych vozu...
Stejne tak A6 po FL, ktera jeste dojizdi na Tiptronicu, ktery je uz dnes silne za zenitem a treba pouzivani padel pod volantem je spis vtipne, nez funkcni.
Stejne tak A6 po FL, ktera jeste dojizdi na Tiptronicu, ktery je uz dnes silne za zenitem a treba pouzivani padel pod volantem je spis vtipne, nez funkcni.
Je to jednoduchý, když tě kvedlačka neuspokojuje tak už máš věk, kdy ta trocha vaty na silnější motor s DSG není problém. Tak by to nějak řekl guru, ni? >😁
Mně se líbí jak Audi na ty DSG a dřív automaty u dieselových motorů s*re, to je poslední zbyteček jakési sportovní hrdosti co je mimo papír.
Jinak ano, slaběí 2.0 TDI a 2.7 TDI jdou myslím jedině s multitronicem, když mauál nechceš
Mně se líbí jak Audi na ty DSG a dřív automaty u dieselových motorů s*re, to je poslední zbyteček jakési sportovní hrdosti co je mimo papír.
Jinak ano, slaběí 2.0 TDI a 2.7 TDI jdou myslím jedině s multitronicem, když mauál nechceš
105kw je slusnej zaklad do A4 a rozumnej v A3. Ale v kombinaci s Quattrem a navic jeste kilama navic u tloustika Q5 dost pochybuju. Navic je skoda, ze stale jeste davaji do naftovych ctyrvalcu jako volbu Multitronic a DSG poridis i do Fabky. Osobne si myslim, ze velmi dobra kombinace by byla A4 All 170HP S Tronic. Ta se ale nedela.
Jojo, jsem si toho vedom a takovych neumetelu je urcite vic, proto ty zakladni motory jsou trochu mimo. nedavno jsem se tu rozcaroval nad BMW 116d, ale oproti tomuto je to vesmirne delo 😉
je vidět že jsi ještě velice málo zkušený a vyježděný řidič. Tady nebude třeba jen mrskačka jazyků ale navíc i studium práce s otáčkymi, řezením, plynem... Pájo, pájo, tebe bych dal v dlouhym táhlym i s Oltcitem jak to tak vypadá... >😁
Dynamika motoru je na hranici u me predokolky, ktera ma 15 metraku, natoz u kramu co ma o ctvrt tuny vic. 😉
Znám jednoho odborníka, který ti vysvětlí, jak se nenechat předjet v dlouhym táhlym... >😁 Projeď si blogy plíííís... 😉
Dospel jsem do faze, kdy se nechci nechavat predjizdet v dlouhym tahlym kdejakym rozzurenym vysavacem. 😉
No nechci se tu nijak kasat a chlubit, ale s kvalitním obutím (protektory Obnova) mračítky a tuněným předním spoilerem, jsem byl v zeleném pekle o cca. 2,237 vteřiny rychlejší na kolo. V závěru pak o 3,114. Takže ta těžká poršekisna panamera má ještě co dohánět.
Ale buďmě spravedliví - BRAVÍČKO PORŠE, BRAVÍSIMO ŠKODYLAK... 😉 >😒]
Ale buďmě spravedliví - BRAVÍČKO PORŠE, BRAVÍSIMO ŠKODYLAK... 😉 >😒]
Tak Panamera podla ocakávania pokorila Grune Holle a je vo svojej triede najrýchlejsia😒br />
[odkaz]
No mal by som pre teba aj iný etalón, zadohrab zo starej školy, ikona svojej triedy... hádaj o čom je reč?? >😁
Já si především myslím, že pod důstojností nejen modelu ale i tebe je tento tvůj poněkud neohrabaný pokus o příspěvek. Pájo, vím že jsi již dospělý chlapec, tak se podle toho zkus chovat a nevykládej mi tu o mokrých tangách. Jestli máš problém s udržením moči (nebo snad jiných tekutin) obrať se na odborníka. Nejlépe doktora. O jednom bych věděl. A věz že ti pomůže, je to kapacita.
Ale jestli se mi v té Q5 stihneš počůrat, nepřej si starou Blažkovou, co z tebou provede... Tam ti už nepomůže ani ta gerontopemprska, jak tě vyplatí koštětem... >😒]
Ale jestli se mi v té Q5 stihneš počůrat, nepřej si starou Blažkovou, co z tebou provede... Tam ti už nepomůže ani ta gerontopemprska, jak tě vyplatí koštětem... >😒]
Este jednu volnú garáz mám, tak idem trocha drtit tie cudzie jazyky (nech viem správne vyslovit sechsganggetriebe) 😉
Ponuka základných verzií je krok logický, i ked som mierne rozpacitý, ci je to to najsprávnejsie. Zatial co este 180 k základného turbobenzínu je stále akceptovatelná motorizácia (8,5 na sto a stále nadpriemenrých 320 Nm v sirokom rozsahu), pri dízli som skeptický. Predsalen 143koní je na také tazké SUV (1600? 1700? kg) dost dýchavicných...
Nemám províziu, ale mám to správne "voko". Takže ak máš volno v garáži, myslím, že by si mal mať jasno. Baviť sa napokon môžeme len o motoroch a výbavách... 😉
2,0TDI 143 HP do Q5 je bohuzel pod hranici dustojnosti modelu, v klidu si aplikuj ten hadrik, myslim, ze by mohla stacit i lehce namocena tanga 😉
Ty más nejakú províziu za sprotredkovanie nových zákazníkov, ze? Priznaj sa! >😒] >😁
P.S. K daným autám samozrejme nemám najmensie výhrady, do garáze by mi vosli...
P.S. K daným autám samozrejme nemám najmensie výhrady, do garáze by mi vosli...
Tak panstvo, tohle je nabídka, která nemůže nechat klidného žádného skutečného eurodrzka, co má trochu vkus a alespoň minimálně se orientuje v prémiových vozech.
Tohle je prostě nabídka které se jen těžko odolává. Jestli rád houbaříš, jestli miluješ výlety do Alp na lyže, jestli rád křižuješ autem evropu a máš trochu dobrodružného ducha, jestli jsi mladý bejček s bohatými rodiči a hroznem obdivovatelek, jestli jsi politik anebo majitel popelářské firmy, podnikatel, manažer, rentiér či kolotočář, máš tu paletu prémiových vozů, které tě svezou cestou i necestou.
Diktovat budeš stejně dobře na polňačce, jako před operou, business centrem, parkovištěm u Lídlu anebo u cirkusu Berousek či před diskoškou u vás na vsi. Tady není nad čím váhat. Ber ho, vybav si ho (ať s hrůzou nezjistíš, že stejnou holotu si koupil soused od vedle už před týdnem), hýčkej si ho. Sám nakonec zjistíš, že sny se mají plnit nejen o vánocích. Tak hodně štěstí se čtyřmi kruhy hombre... 😉
Tohle je prostě nabídka které se jen těžko odolává. Jestli rád houbaříš, jestli miluješ výlety do Alp na lyže, jestli rád křižuješ autem evropu a máš trochu dobrodružného ducha, jestli jsi mladý bejček s bohatými rodiči a hroznem obdivovatelek, jestli jsi politik anebo majitel popelářské firmy, podnikatel, manažer, rentiér či kolotočář, máš tu paletu prémiových vozů, které tě svezou cestou i necestou.
Diktovat budeš stejně dobře na polňačce, jako před operou, business centrem, parkovištěm u Lídlu anebo u cirkusu Berousek či před diskoškou u vás na vsi. Tady není nad čím váhat. Ber ho, vybav si ho (ať s hrůzou nezjistíš, že stejnou holotu si koupil soused od vedle už před týdnem), hýčkej si ho. Sám nakonec zjistíš, že sny se mají plnit nejen o vánocích. Tak hodně štěstí se čtyřmi kruhy hombre... 😉
Pěkný den (s tou OBLUDOU - vám přeji 😉 )
[odkaz] :yes: 😄