Novinky
Ponuka základných verzií je krok logický, i ked som mierne rozpacitý, ci je to to najsprávnejsie. Zatial co este 180 k základného turbobenzínu je stále akceptovatelná motorizácia (8,5 na sto a stále nadpriemenrých 320 Nm v sirokom rozsahu), pri dízli som skeptický. Predsalen 143koní je na také tazké SUV (1600? 1700? kg) dost dýchavicných...
Ešte by si vrnel blahom, keby ti tento základ vravel pane, tomu ver... >😒]
Tak Panamera podla ocakávania pokorila Grune Holle a je vo svojej triede najrýchlejsia😒br />
[odkaz]
No nechci se tu nijak kasat a chlubit, ale s kvalitním obutím (protektory Obnova) mračítky a tuněným předním spoilerem, jsem byl v zeleném pekle o cca. 2,237 vteřiny rychlejší na kolo. V závěru pak o 3,114. Takže ta těžká poršekisna panamera má ještě co dohánět.
Ale buďmě spravedliví - BRAVÍČKO PORŠE, BRAVÍSIMO ŠKODYLAK... 😉 >😒]
Ale buďmě spravedliví - BRAVÍČKO PORŠE, BRAVÍSIMO ŠKODYLAK... 😉 >😒]
Tak to musel byt tento Skodylak: [odkaz] >😁
To je strasny!!! >😁
Ještě by sis mlaskal, kdybys měl tohodle mazla k dispozici v Mostě... >😁 >😒]
Mam radsi Brno, nebo severni smycku 😄
já zas Manikůr anebo Silvrstoun, ale nepohrdnu ani Sosnovou... 😉 😄
Sosnovou jsem daval na kole jeste v dobe, kdy tu vetsina prispevkaru ukladala zbytky potravy do plinek 😄
to je odněkud z Ruska, ne? >😁
Tohle je prostě nabídka které se jen těžko odolává. Jestli rád houbaříš, jestli miluješ výlety do Alp na lyže, jestli rád křižuješ autem evropu a máš trochu dobrodružného ducha, jestli jsi mladý bejček s bohatými rodiči a hroznem obdivovatelek, jestli jsi politik anebo majitel popelářské firmy, podnikatel, manažer, rentiér či kolotočář, máš tu paletu prémiových vozů, které tě svezou cestou i necestou.
Diktovat budeš stejně dobře na polňačce, jako před operou, business centrem, parkovištěm u Lídlu anebo u cirkusu Berousek či před diskoškou u vás na vsi. Tady není nad čím váhat. Ber ho, vybav si ho (ať s hrůzou nezjistíš, že stejnou holotu si koupil soused od vedle už před týdnem), hýčkej si ho. Sám nakonec zjistíš, že sny se mají plnit nejen o vánocích. Tak hodně štěstí se čtyřmi kruhy hombre... 😉
P.S. K daným autám samozrejme nemám najmensie výhrady, do garáze by mi vosli...
Ale jestli se mi v té Q5 stihneš počůrat, nepřej si starou Blažkovou, co z tebou provede... Tam ti už nepomůže ani ta gerontopemprska, jak tě vyplatí koštětem... >😒]
Mně se líbí jak Audi na ty DSG a dřív automaty u dieselových motorů s*re, to je poslední zbyteček jakési sportovní hrdosti co je mimo papír.
Jinak ano, slaběí 2.0 TDI a 2.7 TDI jdou myslím jedině s multitronicem, když mauál nechceš
Stejne tak A6 po FL, ktera jeste dojizdi na Tiptronicu, ktery je uz dnes silne za zenitem a treba pouzivani padel pod volantem je spis vtipne, nez funkcni.
Jinak jo, s tím souhlasím - peníze investované tady do těch převodovek je asi potřeba získat za každou cenu zoět. Jinak dneska variátory dělá myslím jenom Nissan (a Peugeot do skůtrů >😁 )
Pěkný den (s tou OBLUDOU - vám přeji 😉 )
[odkaz] :yes: 😄