Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Nová Octavia III opět nafilmována, tentokrát na D8

229 komentářů

Aladeen
sú už teraz určite z toho posr*tý... já osobne som čo sa týka dizajnu čakal toho viac , zase to vyzerá len tak priemerne .... ;-\
Keď si to tak vezmeme tak ošiaľ so škodovkami tu budeme mať ešte rok a pól lebo Škodovka slubila každý pol rok nové auto ... Teda v auto.cz budú mať čo robiť ako napríklad písať ako geniálne je umiestnený "praktický háček" alebo budú žasnúť nad super výbavou obsahujúcu aj plynový pedál UŽ V ZÁKLADE !!! .... 😉 No nasmejeme sa .... >😁
6B6
Pokud je z toho někdo posr@tý,pak někteří pisálci z východní Evropy.Automobilka je výrobce prům.zboží jako kdokoliv jiný.Dej se do klidu :-! Já jdu na SK servery, tam se nediskutuje.Pohodička :yes:
Otrava
Fascinuje mě, jak někdo může posuzovat design na základě tohohle...
Aladeen
Já posudzujem len to čo je na videu ...
twistedTSD
Na videu toho moc vidět nejde.
Klaudius
A navyše ak nie je ani čo...
Otrava
Ano, tam je auto, u kterého není jasné, jestli je to nová Octávka, ale hlavně - i kdyby ano, má tam spousta maskování, takže si lze jen těžko udělat obrázek o konečném modelu...maximálně trochu o profilu a velikosti...
BeranK
Nikdo Tě hochu nenutí abys sem chodil a už vůbec ne abys sem psal podobně "yntelygentní" příspěvky.....

Smát se můžeš jak chceš, hlavně vlastní hlouposti, ale to ti asi nedojde, takže se těšíme na tvoje další příspěvky.
Autoservis
Tvůj subjektivní názor na Design akceptuji. Co se týče podělanosti s Octavie je znát hlavně u tebe. Štve tě asi že si jí nebudeš moci dovolit co když kritizuješ něco u čeho zatím neznáš finální produkční podobu co. Víš je celosvětově známo že to co se nejvíc haní je nejvíc žádané a nepochybují že u nové Octavie to bude jinak stejně jako u Rapida. Obdobně na tom byla Fabie první generace. A řeči že se Škodovky prodávají jen proto že je to domácí značka nechápu, proč se tedy dobře prodávají i na jiných trzích? Že by je venku kupovali jen tamní Češi? >😁 Musíte si všichni tady uvědomit že Vaše oblíbená značka není ta nej pro všechny. Tím všichni myslím zaryté Fordisty, Pežoťáky, Korejitsy a stejně tak i Škodovkáře! Říkat o někom že je blázen že si místo něčeho koupil něco jiného tak dětinské. Stejně jako posuzování základních výbav té které značky. Když jsem Viděl Ceed SW v základu určeného por domácí trh a toho pro Český trh nezbylo než se v duchu pousmát. Těžko totiž čekat že by Český kousek za cenu 380 000,- kůži, klimatizované sedačky, duální klimu. A to Kia ptří do Korejského DUA H/K ketré tak válcuje evropu svými prodeji 😉
dans91
Teď to začne celý znova! Už vidím ti titulky >😁 "Víme první! Takto bude vypadat klakson nové Octavie!" hned bude následovat "Exkluzivně: Měli jsme možnost se s Octavií svézt, ale nesmíme Vám nic říct!" a aby splnili denní plán, tak samozřejmě přibyde ještě několik článku na téma "To tu ještě nebylo! Octavia má palubní počítač s barevným displejem!" a "Skandál! Jako první známe přímé konkurenty pro Škoda Octavia III i když ještě neznáme ceny!" a další 😄 Rád si občas nějaký ten článek o novince přečtu, ale to, co tu proběhl s Rapidem už bylo na pováženou 😄 A to jsem zarytý škodovkář >😁
mustafa
Stačilo mi jak tu nedávno bylo video s "M750i" Víc už snad auto.cz do novinářský žumpy klesnout nemůže...
martin.blader
Velmi výstižné. >😁 Nicméně není nic jednoduššího než přejít na jiný server. Kromě toho, že uživatel bude spokojenější, je to jediný způsob, jak donutit redakci tento obsah eliminovat. Při současném stavu obrovské čtenosti a komentovanosti takových příspěvků mají naopak důvod v tom pokračovat.
_MT_
Zvrácený to svět Internetového hospodářství. 😉
skejpa
... když tady je ten web takovej propracovanej a má historii 😒 Autoweb mi je třeba sympatičtější ale ten web je takovej nedodělek pomalej... A tady najdu fakt vše. Bohužel i blbosti >😁
martin.blader
Ano, je pravda, že tyhle stránky vypadají o něco lépe (i když si nemyslím že o tolik), nicméně co do obsahu, autoweb je jinde. Má to jiskru, redaktoři jsou praví petrolheadi, píší blogy a videotesty Honzy Koubka je podle mě něco, co v ČR nemá konkurenci. A že tam není 15 zpráv za den je mi celkem jedno, nezajímá mě, co byl jejich nejčtenější článek měsíce, nejprodávanější vozy segmentu C, výlevy redaktorů světa motorů, podivné testy atd. + informace o každé kravině. Člověk tu najde všechno a zároveň vlastně nic.
skejpa
jde spíš o databázi testů a novinky v ucelené formě. Nehledě na diskuzi, která je tady na úplně jiné úrovni - nemyslím ani tak diskutéry, jako spíš vzhledově a organizačně. Příklad, dám palec nahoru a hodí vás to na začátek stránky a hledej si, kde si skončil číct... Galerie zdlouhavě načítající atd.

Jinak Honza Koubek je super, to uznávám. I ty testy.
martin.blader
Ano, to nutno přiznat. Ale to mě nepřesvědčí sem přejít z obsahově kvalitnějšího webu. Je to spíš taková zpříjemňující maličkost "technického" charakteru a těžko to lze považovat za pádný argument. Alespoň z mého pohledu.
skejpa
No vidíš. Mě to sem prostě přitahuje. Kvalitnější historie testů, hodně novinek (ikdyž často blbosti) a lepší web. To je pro mě důležité. A když pak hledám nějaký konkrétní test novinky, tak mrknu na autoweb...
martin.blader
Holt jiný přístup. Mně je třeba nějaká historie testů naprosto ukradená, protože by mě v životě nenapadlo zde něco hledat. Stejně tak k čemu mi je hezčí web, když jej kvůli jeho obsahu nesleduji? Takhle se k tomu stavím já. Ano, jsou to výhody, ale bohužel čistě formální, poslání webu není v tom, kolik obsahuje článků nebo že mě server někam šikovně přesměruje. Souhlasím i v tom, že to může být důležité kritérium, ale pouze za předpokladu, že mám na výběr z více webů. Pak se budu rozhodovat podle toho, který se komfortněji používá. Pokud se však komfortně používá web, kde nemám co číst, tak pardon, ale pak tím nelze argumentovat. Opět dodávám, z mého pohledu, očividně jsou i lidé jako ty, co mají jiné priority; proti tomu nelze nic namítat.
Jak píšu níže, a znám to i na sobě, lidi jsou často na něco zvyklí a dělají věci ze setrvačnosti. Přeci jen když někdo několik let navštěvuje jeden web, přispívá každý den do diskuzí, tak s tím nelze jen tak ze dne na den přestat.
mustafa
Podívej se, kdy si tu byl registrován ty a kdy já. Já právě zažil dobu,kdy jsem sem chodil rád a ted už jen ze setrvačnosti a díky RSS. Ale tak jak jsem skončil s autorevue.cz, tak asi brzo skončím i s auto.cz Za mě je dneska jednička autoforum.cz a to ne kvantitou, která by mohla býl lepší, ale hlavně kvalitou. Kde když už si člověk přečte nějakej článek, tak ví, že mu ten článek dal nějakou přidannou hodnotu, kterou už asi bohužel jinde nenajde....
martin.blader
Já si myslím, že většina lidí tu musí být ze setrvačnosti - žijí v těch každodenních "diskuzích", které na druhou stranu i mě občas dokáží pobavit. Jinak bych sem tohle samozřejmě nenapsal...
Autoforum je super, taky se mi moc líbí. Bohužel ho nečtu pravidelně. Jak říkáš, tady to je o kvantitě. Já si třeba vystačím s Top Gearem jednou za měsíc, občas kouknu na autoweb a autíčkáře a jsem spokojen. Skutečně nepotřebuji každý den koukat na nové špionážní fotky Octavie nebo motory, co se budou dávat do Golfu. To je o ničem; přesně jak píšeš, chybí tomu nějaká přidaná hodnota.
Autoservis
Kéž by tak psali o "tvé" značce co? >😁
Hammunasakra
Ok - tak já bych prosila pár (tak 20 -30) článků o Bristol Cars, MNOHEM víc informací o Ferrari, nějaký podrobný test NAFT (něco jako dělá Martin Vaculík - klidně i ten jeho "převzatý" - rakouský ÖMV Maxx Motion a můj oblíbený Aral Ultimate dopadly SKVĚLE :yes: :yes: 😉 ), pak rozhodně onen materiál o famózním 9tém titulu MISTRa SVĚTA pro SEBa LOEBa (neb něco podobného již NIKDY NEnastane - NIKOMU se to NEpodaří napodobit atd atp a tak vůbec.. 😄
Autoservis
Existuje snad jen auto.cz ? Češi jsou čím dál víc zhýčkaní co? 😉
Hammunasakra
NEvím jestli jsou "češi čím dál víc zhýčkaní" (ani co to s tím má společného.. 😄
..co VÍM je že by (auto.cz i kdokoli další) měl informovat "objektivně" a o všech značkách a událostech.. NE-SOUHLASíte? 😉
PS: Já prostě raději JEDEN článek (např.) o tom 9tém REKORDním titulu MISTRa SVĚTA - než 47mý o škodě Ci-tigo ne 39tý o škodě Rapid či... 😄
PPS: "Nadhodila" jsem náhodně dvě (docela "zajímavé") auto-informace z minulého týdne které zde prošly "nepovšimnuty" - vaše reakce "naznačující" že VÁM to NEchybí (že raději další xy-tý text o ... škodě Rapid, výbavě škody Yeti atd. atp. je (tak trochu) DĚSivější než kdejaký HORROR 😉
Autoservis
Zhýčkaností myšleno to že jsou líní si informace hledat už i na internetu. Je libo 9 titul Loeba? Porsím [odkaz]
Něco o Ferrari? Prosím [odkaz]
Hammunasakra
"Dobrý" :yes: 😄
..jen to NIC NEmění na skutečnosti že o tom 9tém titulu mohli (správněji "MĚLI") napsat i zde, nebo? 😉
Autoservis
Není tady ani to že KOPECKÝ dojel na Rally San Remo na bedně a to jezdí s Fabii S2000. Tak proč by tady psali o Loebovi? 😉
Hammunasakra
To je HODNĚ "mimo" přirovnání.. 😉
..protože DEVĚT titulů ještě nikdy nikdo NEzískal (i Michal S. jich má "jen" 7 😄
PS: A o WRC se tu dříve běžně psalo - pravda, v dobách kdy (by) o nové (např.) RAPIDu či Citigo stačilo "jen" 30 článků.. 😉
..prostě takhle vzniká "falešná" představa že Škoda je ZÁKLAD "všeho"/PUPEK světa aut a nic dalšího se moc NEděje...
..a PROČ vy to (takovéhle "praktiky" - NE moc objektivní/tendenční zpravodajství) vlastně tak "ohajujete"???
Autoservis
Já nikoho a nic neobhajuji. Jen poukazuji na neschopnost lidí si požadované informace najít. Místo toho kritizují někoho že jim je nenaservíruje až pod nos. Možná je redakci jasné že by se v článku okamžitě rozjela Diskuse o Rapidu nebo škrabce a nechtějí jen dávat záminku stupidní diskusi mimo téma článku. Tedy diskusi kterou by si úspěch Séba nezasloužil 😉
Hammunasakra
Sorry ale NEříkáte tak úplně pravdu! Najít si "cokoliv" dnes opravdu NENí žádný problém - což ale NIC NEmění na FAKTu, že informace o autech by MĚLY být tady (a klidně by zde MOHLO být o pár dalších a dalcích článků o nějaké škodovce a MOHL/měl by tu být třeba jeden o tom spojení B&W a Maserati a jeden o tom 9tém titulu a jeden ...
PS: A podívejte CO jste napsal - jestli tomu nechcete nutně říkat "obhajuteje" tak JAK svou "aktivitu" chcete nazvat...? 😉
PPS: Diskuze se vyvíjejí (velmi) "různě" - nicméně "hezký" POKUS..
..a VY jste VELKÝ fanda ŚKODovkY? 😄
Autoservis
Tady není takových článků které jsem četl jinde až to není hezký. A četl jsem je jen proto že nejsem upnutý na internet a už vůbec ne na jeden server. Zde je tak 30 % událostí v automobilovém průmyslu, jen takové střípky ;-\
Hammunasakra
1. SOUHLASím
2. SOUHLASím
3. SOUHLASím
😄
Autoservis
Abych ještě odpověděl na otázku. Ano jsem příznivcem Škodovky nikoliv však koncernu kterého je součástí, ale nemám problém s tím přiznat že třeba Fabiie II a Roomster se úplně nepovedly. Stejně jako se moc nepodařil dvojkový Superb. Stejně jako že se jiné značce něco vážně povedlo 😊 A v žádném případě nikomu necpu do hlavy že je to ta nejlepší značka na světě a ten kdo si od ní nekoupí kterýkoliv model je blázen a ňoumes, stejně tak nemám rád když někdo dělá to samé s kteroukoliv značkou. Řeknu max. svůj osobní názor a tím to hasne.
Hammunasakra
Ok - (to) "beru" 😉
papo53
nevidím nic nového,možná vyhřívané zrcátka >😁
SCHROJF
A aj to z Golfa VI!!! :yes: :yes: :yes:
Hospoda
Hlavně, ať to není jen větší rapid...
Ondris
Na těch proklamovaných 480 centimetrů fakt nevypadá...
Jinak děkujeme marketingovému oddělení Škoda Auto za uvolnění prvního videa. Předpokládám, že zítra bude "únik" fotografií zachycujících záď a do konce října to auto někdo odchytí "náhodou" zaparkované na odpočívadle. :yes:
Thomas89
mediální masáž ŠKODA OCTAVIA III přichází >😒]
zewlak
vždyť je maskovaná jak OII ,tak co tu kecate že bez kamuflaže
zewlak
takže ta octavia bude vypadat takto a ten obrázek je už trošku starší [odkaz]
xpaja
Tak z videa je jednoznačně vidět, že ten pěkny předek ala Vision-d s úzkymi světly to mít nebude, vzhledově se blíží spíš k Rapidu.
pargi
Tohle nevypadá špatně
ondras007
To vypadá k světu, jen bych "snížil" ten kufr, aby ta * nevypadala tak "těžce" 😄
pargi
Ta obtloustlá prcka se mi právě líbí 😄
_MT_
Také jsem na ní viděl decentní maskování.
PERNO
to je tá nová prevratná octavia? toto je to uplne nove auto? vraj uz ziadna nizsia stredna trieda? No neviem neviem, som dost sklamany, zadne svetla skoro rovnake, predok ako rapid, uz len musim predychat ze tu teraz bude minimalne jeden clanok o OC III. :no:
zewlak
však je to ještě maskované jak OII
BeranK
Opět, nikdo tě nenutí sem chodit a vzdychat tady. Sice svým klikáním a příspěvky přinášíš penízky českému vydavateli (patřícímu pod německá křídla), ale to ti asi nedochází a na druhou stranu, viděl jsem cosi jako weby o autech ve slovenčině a chápu, že tohle je přes všechny větší a menší vady někde úplně jinde.
Wendover
ako súčasná generáácia OII ... kusok zmenená predná maska nič viac, mozno interier bude kusok iny ... no mne zo zadu vôbec neporišla ako niečo nové >😁 >😁 >😁
karfiol
jménem Rapid začíná odeznívat,tak začíná OIII...Nejhorší na tom je,že Škoda chce každý půlrok představit nový model,takže budeme číst denně čtyři články o škodovkách celoročně.
cuoresportivo
stával slovenský server? Alespoň to zatím podle množství převládajících slovenských příspěvků vypadá. Nic proti vám, bratři Slováci, ale když chcete prudit a nadávat, nechcete to dělat doma? Co je vám do toho jak bude OIII vypadat?
El_Scorpio
:no:
Typhoon
To máš těžký, po rozpadu jim zbyly jen Trnavské Automobilové Závody a to ke chlubení není. Takže nám tu aspoň budou hanit naši škodofku.
Co se týká Slováků: jsou velmi hrdí na svůj národ, ale málo z nich tam chce žít. To je můj poznatek, nic ve zlém, chlapi!
ZlatýVentil
Ale noo!
Snáď na základe reakcí pár jedincov nebudeme robiť globálne závery...
Nemyslím si, že percento 'haniacich' na SK je vyššie ako v CZ.
Len to tu na ACZ viac bije do očí.
Typhoon
😄
Hotwire
uz som to pisal pod inym clankom ale mame K1 engineering, takze to az taka bieda neni 😉 a skodovku tu hania ludia rovnako z CZ ako SK takze sa prosimta zdrz narodnostnych insultacii 😉 ja osobne proti skode nic nemam, a na slovensku zit chcem 😄
peV
Tobě i Dannci palec nahoru za nadhled :yes:
vrkuboy
Ubožáku :no:
cuoresportivo
A to proč? Mně Slováci jako takoví nevadí, dokonce mi nevadí třeba slovenský Korejec topper1982, který dokáže pochválit i jiné značky (třeba v poslední době 208, novéí Clio), narozdíl od fanatika GTIho. Ale vadí mi zde ti, kteří se tu obykle nevyskytují a vylezou jen při zmínce o škodovce, a to přesně stylem rubriky Auto na iDnesu, kdy tam všichni šmahem jen anonymě nadávají ve stylu: Škodovka je fuj, hnusná, zastaralá, atp., to bych si nekoupil (protože stejně na ni nemám), nad obrázkem zakamuflovaného auta, z kterého lze vidět prd. Pak kdo je větší ubožák?
jirin
Souhlas
BeranK
Souhlas :yes:
peV
V něčem můžeš mít pravdu,ale věta :"Co je vám do toho jak bude OIII vypadat" je trochu za hranou. Slovákům tady je do toho stejně mál👋hodně jako Čechům a můžou to vyjádřit úplně stejně jako všichni ostatní.
vrkuboy
A to je přesně to na co jsem narážel.
BeranK
Čistě náhodou seš zase tady, že? A čistě náhodou zase nějakej ten příspěveček (a ne jeden k této diskuzi) a ještě čistěji a náhodněji zase to čecháčkovské lezdozadkovství - představa, jak o tobě nějaký Slovák řekne jakej seš objektivní je směšná. V Německu se lidem jako ty pošklebují a chovají se k nim o to víc povýšeně až přezíravě, o co víc se jedinci čecháčkovského typu projevují podobnou "objektivitou" a nestraností.....

To co napsal cuoresportivo a typhoon je pravda a není to nijak hanlivé nebo urážející.

Fakta jsou jasná😒br />
- hned první (slovensky psaný příspěvek) to dokazuje a třetina až k tomuto vláknu je v tomto duchu

- 400 000 Slováků žije mimo Slovensko a jsou to většinou vzdělanější lidé v produktivním věku. V Čechách jich je sice o něco míň než Ukrajinců, ale stále přes 100 tisíc a nevěřil bys, kolik jich je třeba ve Velké Británii (kde kupodivu Čechy a Slováky velmi jednoznačně rozdělují - žádná Czechoslovakia....) nebo v Rakousku

To, co píše Dannci je sice taky pravda (zevšeobecňovat se nemá, nakonec ani já nechci aby mně někdo strkal do stejnýho "pytle" jako tebe - tedy soudě podle tvých postojů, které prezentuješ svými příspěvky), nicméně když někoho chceš nazývat ubožákem, zamysli se radši sám nad sebou....
vrkuboy
"Co je vám do toho jak bude OIII vypadat?"

Přijde ti toto normální? Mě tedy ne. A tohle odkazování slováků na slovenské servery se tu nějak rozmohlo. Například upozornění typu, že jsou na českémserveru a že by se tady mělo diskutovat česky, příspěvky typu toho výše.. jako že co je vám potom jak bude vypadat starejte se o vlastní TAZ. Výsměch, že na Slovensku nemají vlastní vlastní automobilku... atd
Toto ti nepřijde ubohý? Mě tedy ano.
Pokud jde o první příspěvek, tak tenl odráží realitu. Skalní fandové Škodovej jsou již odvaření z toho jak Octavie vypadá a vzhledem k tomu, že Škoda přislíbila nástup nových modelů v krátké době tak to zde bude zasypáno příspěvky o Škodovkách. Zdá se ti to jako utopie? To že to autor popsal stylem burana je věc druhá. Cuoresportivo se zachoval Vaculíkovsky. Setřel burany stylem burana.
Zamyslím se tedy sám nad sebou. Nedělám rozdíl mezi čechem, slovákem, polákem, němcem...atd. Každý zde má právo diskutovat bez rozdílu národnostní příslušnosti a osobně se přiznám, že ke Slovensku a slovákům mám velmi dobrý vztah. Také neházím všechny do jednoho pytle, ale zrovna "cuore" hezky zaškatulkoval slováky a odkázal je na za hranice. S tím co napsal Dannci tak s tím souhlasím na 100% a klidně se pod to podepíšu. :yes:
Mimochodem oceňuji tvoje demografické znalosti, ale právě proto že toho tolik víš by tě nemělo překvapovat to že tu diskutuje tolik slováků. Jak píše Dannci "tady to víc bije do očí" tady totiž mohou psát slovensky protože jim rozumíme. V UK nebo D v diskusi těžko poznáš slováka.
Pokud by si snad chtěl diskutovat o Octavii roluj trochu níže. Tam totiž řešíme auto a ne národnostní povahy. 😉
ZlatýVentil
:yes:
preboha
A kto ze to robi dizajn tej novej oktavky? tusim tiez nejaky drbnuty slovak ci?
vrkuboy
>😁 :yes: :yes: :yes:
jirin
nebezpecnavosa
Copak nám z ní budete předhazovat příště ? Ale proč ne, taky jsem na ní zvědavý.
twistedTSD
Maskovaná je, a celkem hodně. Ale díky titulku Auto.cz zas 80 % česko-slovenských e😜ertů bude mít tohle za finální verzi. Stížnosti na to, jak je podobná OII se tu konec konců objevují už teď... :no:
pargi
No, snad někdo nečekal, že OIII bude nějaká tvarová revoluce. Dle mého na to jde škodovka správně.
twistedTSD
Je jasné, že tvarová revoluce nebude. Ale zas tak podobná OII, jak se zdá z videa, rozhodně nebude.
pitrys
I mezi O1 a O2 neudělali tak velký rozdíl, ono co se dobře prodává zas není tak potřeba měnit... Hlavně že to nemá tvary jak od korejců....
pargi
Já třeba nic nemám ani proti ceedu.
avatas
Ještě není ve výrobě a už jsem na ten výrobek negativně naladěn.Je to pořád dokola.
Slováci na to mají krásný výraz: ŠKODA-HOVORIŤ.
Já dodám,že by se to vše mohlo tak nějak přejmenovat na české:ŠKODA V *.
Všem lidem,co se jim nesplnil dětský sen a ještě nemají svoji "oktávku" vzkazuji😒br /> kupte si tento vůz a ................................. a dobře vám tak!
:-!
Unluck
Přesně tak, protože koncernový auta aspoň vydrží nějakou dobu jezdit. To se o těch šmejdech z Číny, Koreji a podobně říct nedá. Nechápu, co pořád máte, chcete, aby ten koncern vyráběl taky šmejdy? Tak tolik nee😜erimentují s tvary, no a co? Napište dopis Volkswagenu, třeba kvůli vám svou strategii změní. >😁
martin81
už je dávno v predprodukcii, je vždy vyrobené cca 100ks tzv. propagačných modelov. nový model nabieha niekoľko mesiacov vopred, než sa objavia prvé foto. mám zaručené info >😁 >😁 >😁 >😁
rapper
chromem nešetří, ale není už ho tam opravdu trochu moc? Jinak klasická Octavia, spíše jsem zvědavý na interiér.
twistedTSD
Další "oběť" bulvárvního nadpisu - to auto je maskované za Octavii II, a ten rádoby chrom je pouze součástí maskování.
pumpkin
twistedTSD
* tedy bulvárního :😉 😉
Alpinis182
Ty bys mohl z fleku dělat obhájce Škodovky >😁
Jamie
Maskovaný je to evidentně docela dost a poměrně šikovně 😉 ... každopádně úroveň zdejších příspěvků (čti "hejtů" a "flejmů") to je opravdu nádherný počteníčko takhle ve čtvrtek v podvečer 😉
BeranK
😄 :yes:
chlapecx
co když je to jen mula na facelift superbu? :-! 8-s
ericn
Jo taky bych řekl, že to je jen "mula" >😁
Video je jednoducho sucast kampane.... Tak ako 'uniknuta' reklama na Windows 8 atd. Priehladny a jednoduchy marketing pre jednoduchych novinarov a este jednoduchsich nadsencov znacky.

Skodovka na to ide rovnako ako pri Rapide...
Typhoon
Evidentně nevěříš, že to mohl natočit náhodný kolemjedoucí. Chce to jen trochu pohotovosti a spolucestujícího s nějakou kamerou. Onehdy jsem ještě před oficiálním představením viděl na D1 jet Kiu Venga. A ještě před dalšími roky opět na D1 (moje oblíbené schodiště) Fábku I., vůbec se mi tehdy nelíbila, zadek se mi zdál jak koza vysoký.
_MT_
Mě to zní tak, že se při míjení ptá, jestli je to Octavia? Tak proč to auto natáčel? Navíc to vypadá, jako kdyby spolujezdce neměl. To video je minimálně zvláštní.
Choochoo
Presne, nepribrzdi a jede dal. Vse natoceno tak, aby nebylo nic videt. zajimave, je vzdy prijde video od ctenare, ktery hodne toci a pritom ma nekvalitni naradi 😉
Reklama v plnem proudu >😒]
Ikdyz ted se to uz da, uz se jedna aspon o prumerne auto, vzhledem k ohavnosti jako je Rapid :no:
King of rain
Proč průměrné?Ty to poznáš dle kastle? >😁
Choochoo
Tobe snad prijde ze je rozmerama ma spodni hranici sveho segmentu jako ostatni skvosty? Dle designu kastle, tradicne 10 let stare 😉
BeranK
Jestli je něco ohavnýho, tak je to aktuální Civic a nastupující CR-V. Bohužel. Nicméně pitomec, kterej se vymezuje z pozice své oblíbené značky nadáváním na jiné (i tady má oblíbence...) tohle asi nepochopí, co?

Že mám rád Hondu (jednu jsme měl a nemůžu o ní říct křivý slovo), ale že mně to nenutí nadávat na ostatní auta (hlavně škodovku, z tý má promně dost nepochopitelně řada "čecháčků" těžkej komplex ménecennosti...) a nepřiznat si, že designově je na rozdíl od předchůdce nový Civic a nová CR-V ošklivý a podivný auto, na to ty zcela jednoznačně nemáš, co?
jossalito
😉 :yes:
Choochoo
>😒] :yes:
Choochoo
Co to placas o komplexu, z ceho mam mit komplex? Duvod ??? Nemluv o sobe jako o pitomci, takova sebekritika snad neni nutna 😉 Si muzes s hulvatem jossalitem podat ruku a nejste nahodou bratia? >😒]
Rekl bych ze se momentalne 9G prodava lepe jak 8G 😉 takze o osklivosti asi nema cenu debatovat 😉 Priznam si klidne, ze predek Civica spadl na prumer tridy, zadek je ale velmi povedeny, velky pokrok oproti 8G. O uspech noveho CRV nemam vubec strach, je to spicka tridy :yes: Bavme se spise o pokroku designu u naseho tradicniho vyrobce, kdyz uz jsou nam sem cpany od rana do vecera jeho PR clanky a prispevky jeho zamestnancu >😒] Nemas komplex nahodou z toho, ze nekdo nedoceni tvoji praci? >😒]
velitel mesta bugulmy
Hondu mám rád, je to dobrý výrobce sekaček, jsem se svou velmi spokojen. Ale trochu mě překvapuje, jak nedůtkliví fanoušci Hondy jsou... Jeden z těch nejagresivnějších klubů. Proč to tak je? Že by komplex z toho, jak značka v posledních letech úplně vzdala sportovnost, na kterou je kdysi nachytala?
jozephko
Silueta je jasná - typická Octavia. Len zase o niečo väčšia. Dobré a osvedčené netreba meniť revolučnými zmenami.
Len ten tvar okna v zadných bočných dverách je taký... zbytočne masívny. Viem, že to má byť nový jednotiaci dizajnový prvok Škodovky, ale ani na Fabii sa mi to moc nepáči. Ale človek si na to určite zvykne.
Pekelná Micinka
A napadlo někoho, že celý ten díl nárazníku a masky je nějaký tovární bastl, který má jen zmást. Vzadu těžko říct, tam je vidět málo. Vepředu to má určitě ta nová světla přelepená izolepou. Ale o tom provedení mřížky a okolí silně pochybuji.
ericn
Prostě mula >😁
Pekelná Micinka
Těžko říct, ale ten pás chromu nad maskou tam snad nebude. Navíc to video je tak blbě natočený, ten co řídil místo aby lehce zpomalil, tak zrychlí, ACZ si tam ještě dá logo do nejblbějšího možnýho místa.
Typhoon
Definuj mulu, pls.
ericn
Po druhém videu beru zpět, je tam toho vidět víc 😉
rohYpnol
vzhledem k tomu, že už někde proběhlo, že Octavia III je komplet nachystaná pro výrobu, tak mula to 100 pro nebude... Kdyby chtěli, tak byla Octavia už v Paříži. Jenže to bude nejvýznamnější událost hned po big bang >😁 , tak nechtěli zastínit začátek Golfového turnaje.
Starfighter
Nadpis je super >😁 :yes:
Nárazník mi skoro přijde jak na budoucí RS, ale kdo ví. Na víku kufru nejsou Kabaňovi trojúhelníčky.
Pekelná Micinka
On vyrábí i sýry??
Starfighter
😉 >😁 :yes😒br />
Pořád lepší, než rozteklá Eidam (i)30tka >😒]
Pekelná Micinka
No já ti nevím, když srovnám i30 kombi a Focus kombi zezadu, tak si rozhodně nemají co vyčítat, resp. jedno není horší než druhé.
BeranK
No, já bych si dokonce dovolil říct (ford patří k těm zančkám, které jsme měl odjakživa dost rád....), že v týhle generaci to ten i30 vyhrává designem na celý čáře a nejen v kombíku a nejen zezadu.
Pekelná Micinka
No i30 zepředu velmi ztrácí tím chromovým dvojtalířem. Kdyby udělali jen jednu lištu, neměl bych výhrady.
ericn
Nebo spíš kdyby tam ty dvě brady nedali vůbec >😁
white label
To by udělali rozhodně nejlíp! 😉
Starfighter
Což je ovšem problém Focusu.
Pekelná Micinka
To ano, ale kdyby to udělali u Hyundaie hůř, tak by z toho srovnání v tomhle směru nevyšel hůř, nebo by nebylo o čem pochybovat. Nejde vyrábět lepší auta díky tomu, že budu spoléhat na to, že jiný to umí ještě hůř. Mě Ceed ani i30 nijak zvlášť nevadí, myslím, že jsou na první pohled i docela pěkné.
wolff
Prosím pěkně, že sme tak smělý....

JAK poznáte, že je tohle NOVÝ auto?
Pekelná Micinka
Myslíš, že vzali OII a zamaskovali ji tak, aby to vypadalo jako že pod tím maskováním je nový model? To už v této fázi života modelu nemá smysl.
Stejsn
já bych si žádnýho rozdílu ani nevšim.
wladyk
Taky si myslím. Všechno je to na jedno kopyto. Z každého současného modelu kousek a máme "nové" auto.
zewlak
kurde vy jste padlí na hlavu ne to auto je ještě maskované ,aby nebylo nápadné tak z něho udělali O2 skutečná O3 bude vypadat jinak
rohYpnol
Skoro si začínám říkat, jestli nebudou sdíleny díly jako světla, blatníky apod. s Rapidem >😒] 8-s ?

Jen nevím, co bude na Octavii tak simply clever... Vlastně se díváme na neošizený Rapid, co se bude prodávat za cenu Mondea.

Rozdíl vidím značný - Octavia podle mě jasně zacílí na fleety, Rapid na fyzické osoby. Společného vidím taky mnoho - obojí předražené sterilní a bezpohlavní pojízdné 550 l kufry.
King of rain
Rapid bude fleet více než odhaduješ....tam to bude mix.O3 bude "drahá".
rohYpnol
No jsem zvědavý ale myslím si, že Rapid cílí především na rodiny. Koneckonců i marketingové pojetí tomu zatím docela odpovídá.
O III bude drahá, o tom žádný pochyb. Jenže jestli někdo má dnes peníze, tak to jsou některé firmy...
King of rain
To asi ano, ale ber v potaz že kolikrát měl Octavii člověk, který ji "zařazením" mít neměl bó Fábia byla malá.Teď je vyřešeno, firmy mají větší možnost selekce dle žebříčku - zařazení zaměstnance.V dnešní době firmy nebudou chtít utrácet zbytečně.Podívej co nakoupil gigant OTIS...Dacie.... 😄
Razor1
Co jste z toho, tak vedle. Vždyť je to jen další předražená škodovka ochcávka 3, se skvělejma motorama TSI, co se poserou po 5 -20 tkm. A nebo se skvělým dvoulitrem té-dí-í, kterej toho nevydrží o nic víc 😄
Typhoon
1. Jestli je něco předražené, určuje trh. Pokud za ni ty prachy nechceš dát, nech stát, výběr je dost velký.
2. Motory TSI nejsou zas takový průser, jak se zde s oblibou líčí. Nikdo, zdůrazńuji NIKDO, si nedovolí prodávat motory, které by měly životnost 5 - 20 Mm.
Michal Stehnij
Motory TSI nejsou problém? To možná nebudou ve své další generaci. Řekni to hlavně těm, kterým servisní technici řekli "závada se musí projevit" nebo, "na vaši motorizaci se nevztahuje kulance", proč mám pocit, že jiné automobilce by takové chování neprošlo?
Michal Stehnij
twistedTSD
To je zase názor odborníka. Problémy s TDI byly před x lety. Opravdu věříš, že VW namontuje stejně problémový motor do oktávky v roce 2012? A s TSI je to podobné.
velitel mesta bugulmy
Miluju českou povahu! Pomlouvat, remcat, skuhrat, trefovat se do vlastního nebo do cizího. Jen si říkám - proč? Proč si tihle lidé v klidu neřídí svá ferrari nebo přinejhorším porsche a proč cítí potřebu se navážet do něčeho, co je tak hluboko pod jejich úrovní? Nechápu...
twistedTSD
Jamie
figurka
:yes: >😁 Výborné. Ano. Proč si tihle lidé neřídí svá....
BeranK
Veliteli, kde ti to mám podepsat? 😄 :yes:
peV
jossalito
>😁 :yes:
Well-being
že to dopadne jako s Golfem: najdi 5 rozdílů ... 😄
pumpkin
...za taký titulok by mal dať autor povinne facku. Kamufláže je tam viac než dosť, tak si prosím odpustite takéto zavádzajúce titulky. :no:
twistedTSD
R3d
BeranK
:yes😒br />
Dementi se nám vesměs vyžvanili na začátku, takže teď se dostávají na řadu ti co se umí pořádně podívat, co používají mozek k myšlení a kteří si umějí dát věci dohromady a do souvislostí.....

Jedna novinářka mně vysvětlovala s vážnou tváří, že titulek může být vylhaný, že hlavně obsah musí být "objektivní, vyvážený a fundovaný", pak prý to je ok. V dnešní konkurenci je prý titulek něco jako reklama na článek. Stupidní reklama prý neznamená špatný článek. Ale tady to zafungovalo, protože článek o zakamuflované OIII tady byl tusím včera.
peV
Já jen čekám, kdy nám sem přijde redaktor, či dokonce šéfredaktor vyprášit kožich za to, že si dovolujeme kritizovat ten očividně nesmyslný nadpis. Osobně bych i věřil konspirační teorii o videu uvolňeném přímo marketingovým oddělením škody, ale což, stejně jsem zvědavý, jak bude vypadat 😄
Pekelná Micinka
Já nechápu, co na tom všichni řešíte. Ten titulek není nijak zavádějící.
pumpkin
Áno, teraz je už v poriadku. Včera to bolo ešte niečo v zmysle, že prichytili novú Octaviu bez maskovania...
Pekelná Micinka
Aha, pak beru zpět.
cjoctavian
Auto sa uz nejaky ten mesiac vyraba seriovo - a oni nam tu idu vtlkat do hlav, ze prave teraz (mesiac pred oficialnym predstavenim) sa "testuje na Ringu a na dialniciach" >😁 >😁 >😁
petr.senky
SOP seriove az v listopadu , doted max vzorky. prototypy.
ttoomm
Čakal som nejaký nový dizajn. Ale keď tento pôvodný funguje načo ho meniť! Príde mi tá oktávka nejaká veľká, asi ju posunuli do vyššej triedy a rapid sa postavil na jej miesto. Ten trend nafukovania aut raz treba skresať.
King of rain
Tak vám na to koukám a nevím co to je, zezádu, ze strany, ze přédu.Fakt ne a to jsem si to pouštěl 20 x.Rozklíčovat podle vzhledu nejde,ale asi koncern,tuším.Zkusil jsem se chytit podle zvuku a řetěz tomu k sakru necinká, co to jen může být, to neštimuje...jsem zmaten. >😁 😉
swifter
led?
King of rain
nene..košťátko na sníh. 😉
Pekelná Micinka
>😁
Fordy McMaster
Rapid škrabku, Octavia košťátko, Superb paraple.
Pekelná Micinka
Tak tak, Yeti motorový pluh a Roomster zahradní vysavač. 😉
PeterLuk
Nie, bude mať nosič na Rapida či Fabiu a sieťový program do kufra aby sa sem zmestilo Cigo. Tiež dostaneš exkluzívnu zľavu 4000eur. >😁
androidromano
Viem ze to este nieje final, ale nezda sa vam ze toto ma tiez trochu daleko od tej peknej vizie ktora bola predstavena minuly rok tusim v Zeneve? To iste sa stalo s Rapidom. Skodovka palec dole :no:
zewlak
vždyť je to ještě maskované ,aby lidi mysleli že je to O2
King of rain
vrkuboy
Mnohem reálnější pohled na věc. Dík za link :yes:
Starfighter
Zajímavé. Autor textu Petr Miler píše o divadýlku a trapnostech, byť to teď napoprvé údajně trapné není. Situace je stejná, jako když někdo někoho označí za cirkusáka, ale sám mu dělá šaška...
vrkuboy
Já to pochopil tak, že ta Škodovácká estráda s novou Octavií zatím není nijak obtěžující a celkem i zajimavá. Až nám budou servírovat každý týden nové "špionážní" snímky tak to pořád bude estráda, ale už začne být poněkud vtíravá. Oceňuji, že má autor soudnost narozdíl od toho zdejšího který lže už v titulku a soudě podle reakcí na to spousta lidí skočilo. O tom jak bude Octavie vypadat to nevypovídá je to pouze takové lákadlo. Jasná je silueta vozu a evidentně "Rapidovské" přední světlomety. Zatím auto vypadá celkem odpudivě, ale vzhledem k maskování je to jasné. Jen někteří už Octavii designově odepsali a stačil jim na to titulek článku. Věřím, že se budou nakonec divit i když žádnou revoluci nečekám. Octavie bude taková jakou ji zákazníci chtějí, podobně jako je tou u Golfu, tedy jemné změny bez ztráty identity... koukneš na to a hned víš že je to Octavie.
Michal Stehnij
Je to skutečně zajímavý pohled bez pozitivních nebo negativních emocí, to se u nás moc často nevidí, jak by řekli Slováci, úroveň tohoto webu "ide dole kopcom."
zewlak
Jak to tu čtu tak většina je padlá na hlavu ,vždyť je to maskované ,aby nebudila pozornost tak ji namaskovali na O2
Kasprik
Ať bude octávka vypadat jak chce tak se stejně bude prodávat, protože to je škodovka. Ve SM jí vynesou do nebe a půjde na dračku. Koukejte na současnou Fabii jak vypadá a jaká je to šereda a jde na dračku. Tohle na tom obrázku je spíš nějakej tuzing OII.
Pro_man
Pouze otázka vkusu...
Vaidimar
No Škodovka to dělá velmi dobře se svým Rapidem plnila stránky novin během okurkové sezony a již před představením člověk skoro znal plnou specifikaci. Tady na tom videu, kde jen tak náhodou je to točeno z Octavie II(IIA) za tím jede zelená fábie... no je u nás velmi mnoho Škodovek ale tohle je zvláštní 😄 Ale jen tak dál Škodovko, bez umění se dostat lidem pod kůži by tě brzo korejci přejeli. Jen doufám, že to auto bylo ještě hodně maskované.... jestli ne tak je to běs
Kazimator
pro redakci :no: Hlavní pravidlo bulváru- zavádějící titulek který slibuje víc, než čtenář dostane. Check!
Přijde mi smutné, že pan Červenka sice umí napsat výborný text (jeho testy mi prostě dobré přijdou), ale pod jeho vedením musí periodikum vytvářet hromady takovéhohle hnoje!
Pro_man
Zdravím Vás, přikládám další možnou podobu nové Octy. Pouštěl jsem si to video pomalou a podle mě z pod maskování např kolem světel je tohle opradu možná podoba... [odkaz] Ten zbytek už tolik ne..
Choochoo
Ty svetla nevim, ale neprijde mi to jako neco extra. Te Rapidoidni vzhled me nejak nebere 😉 Doufam ze to bude lepsi nez uvedene odkaz 😉
Pro_man
Uvidíme no....myslím ale že nějaké takové světla (možná trochu jíné ale podobné) to asi bude mít...Alespoň se mi to zdá z toho videa, Zadní svítilny se tam rýsujou jako z rapida...možná budou gravírované tak jak na MisionL nebo na VisionD
Choochoo
To asi budou podobne, ale dle videa se mi zda ze budou vice natazena dozadu, coz by mohl pomoct udelat z krabicoudniho Rapida moderni auto 😉
Pro_man
Necháme se překvapit 😉
BeranK
A ty poznáš, co je moderní auto? To bych se dost divil.....
Choochoo
No rekneme ze moderni nerovna se konzervativni a myslim ze je vse jasne receno.
Pokud chce vydavat nekdo kastli OIII za moderni, tak nemame o cem diskutovat 😉
Osobne rikam, ze Rapid je na dnesni dobu slusna prasecinka, tradicni, konzervativni, levny, zpatecnicky design >😒]
jossalito
Zajímavé spíš je, že lidi nejsou nijak ochotní kupovat takové šílenosti, které zrovna ty sám považuješ za to pravé. :-! :no:
Choochoo
Ono je rozdil byt ochoten a mit na to 😉 Si nekupuju auto podle souseda nebo ze mam servis za barakem, tak jak se to tady dela. Az bude mozne koupit jen hitlerwageny tak snad radsi spachat sepuku >😒]
petr.senky
svetla budou tri verze 😄 tenhle obrazek je jen fantazie ,ale uz docela podoba 😄 to musel delat clovek ktery ji videl. >😒]
Jamie
Choochoo
Uprimne jsem na Sade docela zvedav a doufam, ze se udrzi pozici nej model vyrobce.
Ani snad nebude vadit kazdodenni info, teda pokud prijemne prekvapi a aby to nebylo porad to same info dokola >😒]
wondog
Facelift Octavie II sa nepodaril, kto tvrdi opak je uchyl >😁
Takze aj ked v globale bude nova okta velmi podobna sucasnej verzii, urcite bude vyzerat lepsie ako sucasna :-!
Choochoo
Pro asijsky trh, kam byl face OII asi tvoren se povedl. Byl to slusnej konkurent Daewoo 😉
fritz_
Myslím si, že je uplně jedno jak bude nová Oktávka vypadat, prodá se jí tak jako tak kvantum. Nikdo si přece nekoupil současnou kvůli tomu jak je "hezká", nebo snad jo ?

Nejdůležitější je cenová politika, ta má větší roli pro nejvýznamnější firemní klientelu.

Nehledě na to mi přijde, že se zadní světla neshodují s konceptem a jsou jako z 2 generace před faceliftem... Důležitější bude interiér !
:-!
rohYpnol
Já mám hlavně obavy, aby to zas nepohřbili úzkými a nepohodlnými předními sedadly 8-s
PeterLuk
Nechcem tu nádavať, ostatne ja ani nenadávam. ALE DAJÚ SA ĽUDIA, KTORÍ TU PÍŠU, ŽE TO VYZERÁ AKO OII PRED FL, ŽE NEVIDIA ZMENU, ŽE KAM SA PODEL KONCEPT VISION D A PODOBNE NAZVAŤ INAK AKO TUPCI?! Viem, nadpis je zavádzajúci a aj ja to veľakrát robím tak, že najprv napíšem až potom prečítam, ale veď každý kto rozmýšla vidí že je to mskované. Ostatne, aj v článku to je! :no:
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ado2
žiadne prevratné veci ani nečakám. Mal by sa živiť niečim iným.
kexxik
má pravdu! A co čekáš???
Tohle má být tolik očekáváná 3ková Octavia? Na videu je to spíš facelift tourky...zklámání.
Choochoo
Je treba verit, ty polepeny svetla hodne matou 😉 Ja porad verim, ze to bude aspon na urovni golfa 😉
Klaudius
Vidím, že upozorňovať redakciu Auto.cz na príliš bulvárne zameranie je zbytočné. Opäť a zas robia to isté - opakovane a spoľahlivo lezú na nervy tým najprimitívnejším spôsobom. Ľutujem redaktorov - a zároveň si o šéfstve myslím svoje. Auto.cz už nie je mojim obľúbeným serverom. A že teda bol, minimálne počet mojich príspevkov (počet návštev vidno nie je) to dokazuje. Dovidenia, staré dobbré Auto.cz, v dnešnej podobe ťa nepoznám a nechcem.
pario
:yes: :yes: :yes:
guze
Čus 😉
nebezpecnavosa
Kolik lidí v tomhle státě má rozum ?
peV
A to to má být motoristický novinář. Že se nestydí to tady vystavit :no: :no:
jarafara
Bude důstojný konkurent ve světě automobilů. Přidá i celkem zajímavou příplatkovou výbavu, která ji posune o kousek dál. Na videu vidíme lehce maskovaný vůz, ale chytře 😄 Nadšenci pro motor a čtyři kola sáhnou jinam, zbytek bude spokojený s velmi kvalitním vozem, to samé platí i pro el czech rapído >😁
milanSUV
Já v tom teda novou generaci nevidím. Tím chci říce že bych tohle nazval asi tak FACELIFTEM. Když se podívám třeba na novou Mazdu6 nebo Mondeo, tak prostě vidím nové auto, ale tohle, ač je to maskované, mě příjde jako že ve škodovce mírně jinak naohýbali plechy.

PS: Mě tak napadá, že by sem si někdy svoje auto mohl trochu polepit a udělat nějakým novinářům radost.
ZlatýVentil
Pochop, že nie každá automobilka má stratégiu, že každá jedna generácia modelu je úplne iná (dizajnovo). Niektoré firmy volia dizajnovú revolúciu, iné evolúciu.
V každom prípade 'revolúcia' v dizajne je "krok do neznáma".
Osobný príkla😜 Kia Ceed 1. generácie sa mi veľmi páčil - a teraz keď idem kupovať nové auto by som novú (2.) gen. neúpil - jenoducho sa mi nepáči!
Choochoo
Vcera jsem videl Ceed 2.gen v kombiku a muzu rici ze je to hodne povedny auto :yes: 1.gen byla takova lacina tuctovka, 2. je velky pokrok. Rekl bych snad, ze i hezci nez nova I30(nebavim se o interieru, tam je to opacne), ale prece musim podporit ten domaci prumysl, ne 😉
Hammunasakra
Mám DOTAZ, jestli jste se s tím někdo setkal (víte "o co jde") PROSÍM odpovězte..

Při posledních 2 cestách do ČR jsem se setkala s (VELMI) "podivnou" věcí - jedouc jemně NEpředpisově na tempomat mne dojel velmi rychle jedoucí vůz, předjel mne a DUPL na brzdu - a dál pokračoval NIŽŠí rychlostí než jakou jsem předtím jela já - stalo se mi to .... 6x? či kolikrát.
To je nějaká nová "hra", nebo mám "štěstí" na "šílence", nebo... stalo se to i někomu z vás...?
DÍKY za odpověď 😄
pumpkin
Sakra, už si to všimla...

No vieš, snažíme sa ťa zbaviť, ale zatiaľ sa nám to nedarí. 😄
Hammunasakra
Ach jo..
PS: Už jsem ŘEKLA že stačí (pouhopouhých) 10 "hlasů" a PŘESTANU vás "trápit" pravdou a fakty (které někteří TAK NE"radi" slyší 😉
kexxik
většinou stačí stáhnout okno a zamávat mu střelnou zbraní. On se pak uklidní...
Hammunasakra
No (jo), to ale zrovna NENí tak úplně "můj styl" 😐
Nicméně DÍKY za "názor" 😄
peV
Osobně nechci, abys odešla, ale hrozně bych si přál, abys začala psát velký písmena jen na záčátku věty a v osobních jménech a názvech, začala šetřit uvozovkami a nepoužívala slovo bubost. Tvoje názory pak víc vyniknou 😉
Hammunasakra
Děkuji 😄
Ok - "zvážím to" (safra ZASE ty uvozovky 8-s 😉
PS: Ale to "bubost" místo .... to asi používat BUDU 😄
peV
OK, nech si bubost a přestaň s těmi ostatními nesmysly prosím. Btw: četl jsem (už starší) test tvýho citrona na autoforu a málem jsem ti ho začal závidět 😄
white label
Tak tos vystihl naprosto přesně podstatu, smysl i účel toho textu... >😒]
Jen tady v diskusích se jí to zdaleka tolik nedaří, přesto, že na tom stále trpělivě a neúnavně pracuje. >😁
peV
Mě se líbila myšlenka, že ne každý musí nutně chtít "sportovní" naladění svého auta a že pak C5 muže být dobrou volbou. Obvyklé srovnání typu: Auto XY umožňuje projet zatáčku trochu rychleji než C5, a poroto je lepší mi přijde úplně mimo mísu.
Osobně nemám potřebu ani chuť jezdit v zatáčkách na limitu a kdybych tu chuť měl, koupím si na to druhé auto typu MX-5. Samozřejmě ideálem je auto, které je stejně komfortní jako C5 (dle testu, já s tím nejel) a zároveň sedí v zatáčce jako MX-5, ale to zase bude za jiný peníze, pokud vůbec.
Testy na autoforu mi obecně přijdou jako zajímavá alternativa k těm místním, kde obvykle není problém dopředu odhadnou nejen kdo vyhraje, ale i co se bude kritizovat a co vychvalovat. Nevylučuju ale, že je to tím, že Auto.cz čtu moře let a názory místních redaktorů (na auta) už asi celkem znám.

Edit: A jestli jsem tě špatně pochopil, tak dodávám, že ten test nepsala ona, ale nějaký Miro Mihálik 😉
Hammunasakra
:yes: 😄
Hammunasakra
😄
..a to jste (asi) ještě nečetl jeho big komplexní zhodnocení na 13ti stránkách časopisu OJETINY - to by možná bylo i bez toho málem.. 😉
peV
13?! To si radši přečtu Pohádky o mašinkách.
Hammunasakra
VAŠE chyba.. a já se pak divím že (tu) lidé NEdovedou (d)ocenit vyspělá technická řešení atd.. 😉
PS: V každém čísle byl jeden vůz takto nadoraz do detailu "rozebrán" včetně hodnocení jednotlivých motorů a podrobné analýzy "kde jak co" :yes: :yes: 😄
..nicméně lidé (prý) raději (1000násobně) kupovali "kVWalitní" info zvané Svět motorů - tak po čase magazín skončil... 😐
Ferdinand Este
Kromě přední masky mi to opravdu připadá, jak ten dětský kvíz "Najdi 5 rozdílů". Kromě změny linie střechy a C sloupku (hodně dlouho jsem přepínal mezi obrázkem staré a tímto videem, než jsem ji našel) to vzhledově vypadá spíš jako další facelift.
Na silnici bych si jí asi nevšiml. Ale vypadá to, že VW je s tímto přístupem úspěšný. Majitelé nového modelu se sice nebudou moci odlišit, ale majitelé předchozí mají jistotu, že jim to jejich auto 20 let nezestará.
šmoula nešika
Skoro jsem si říkal, jestli si z nás nedělají ve škodovce srandu a není to OII, ale našel jsem pár rozdílů, kterých si člověk všimne až z některých úhlů na videu...

1. Nejvýraznější změna - zrcátka.

2. Jiné zakončení zadních skel.

3. Pečlivě aplikované polepy sloupků a těsnění kolem nich.

4. Kliky dveří patrně Golf VI/Superb II

A teď to, čeho si řidiči za jízdy nemůžou všimnout.

5. Výraznější prolis v zadním nárazníku.

6. Jiný tvar zadních dveří.

7. Širší lemy blatníků.

Jinak má OIII z dvojkou společnou mohutnou záď, pomalu klesající střechu nebo dlouhé převisy karosérie.

Bez kamufláže a se sériovými zadními svítilnami a předkem bude dojem trochu jiný a doufám, že bude změn proti OII více než u Rapidu a Mision L, kde tvrdil šéfdesignér Jozef Kabaň, že je vůz téměř v sériové podobě a ta spočívala v černém interiéru, žárovkových světlech a klikách dveří.

Tak snad na závěr popřát oktávce plno medializace a dalších 8 let úspěchů.
Hammunasakra
..opravdu je třeba "přát" (si) tu MEDIALIZACI? 😄
PS: Že je to bude to nový NEJlepší vůz střední třídy - to bylo jasné už při "rozhodnutí" že Octavii budou definitivně VWydávat za plnohodnotný vůz STŘEDNí třídy (a její místo přeVWezme Toled👋Rapid 😉
avatas
Dnes se mi zdál sen o nové Octávii,už potřetí jsem se vzbudil a oklepal! Díky Bohu,byl to jen ošklivý sen. >😒]
tempe73
Stále to bude stejná hnusná vrana,jako ty předchozí generace. :no:
Hammunasakra
..jen teď už to NEbude "Golf s batohem" ale VŮZ STŘEDNÍ TRÍDY - prý 😄
white label
No, měla bys s tou C5 raději ještě nějakou dobu počkat, ať tě to pak nemrzí... 😲 :😉 >😒]
Hammunasakra
...pro já novou (přece) "rafinovaně" plánuji až PŘÍŠTí rok... 😉
..abych kdybych tak bych.. 😄
PS: No a nebo ten Range Rover - to je taková C5ka "nadoraz" (má vše to co se mi na C5 líbí a ještě "o fous lepší" - i když má o něco nižší maximálku = to by mi Ham. "VWysvětlil" že to je vlastně JASNĚ horší... 😉
Biest
..... neviem ako vy, ale ja túto octávku mám už doma. No dobre, tá moja má trochu iné predné svetlá ale inač by ste ich fakt nerozoznali 😄

a stavím sa, že aj motory máme rovnaké 😜
Biest
ozaj ešte som zabudol... Všetci, či česi, či slováci, tu na škodovku nadávajú ale drvivá väčšina ju má doma 😄 zaujímavé, že?
skodov-kar
Takze vsetko to zhrniem v jednom prispevu😒br />
1.Dobry den,
Mohli by ste mi prosim povedat co mal Leo na ranajky a ci nemal zazivacie problemy ako aj ...skusobny vodic minule?
[odkaz]

2.A ja chcem nove clanky o rapide!!! ci uz Rapid je out ?! >😁

3.Boze toto auto.cz zacina uz pekne letiet dole...
Nechce sa stara cast auto.cz oddelit a vytvorit si novu stranku????
RadekRRC
Přední světla by mohly dát z druhé generace, tyhle k tomu moc neseděj. ;-\
Xylo
Dnes asi v 8,05 jsem jí viděl na sjezdu z MB do Brandýsa. Otáčeli to zpátky do MB, asi aby je vidělo, co nejvíc lidí .... Zážitek jsem z toho žádný neměl, ale je pravda, že jsem si toho auta všiml 😉
Impares
dopoledne projížděli 2 octávie - černá a stříbrná skrz malou obec Košťálov na severovýchodě Čech... 😄 A nebylo to poprvé, kdy se v této oblasti objevil maskovaný vůz...
pitrys
Tak v tom autě sedí pepíci jak poleno....to je nějakííí divníííí.
chalan88
Kdybyste věděli jak její výroba je složitá.Nakopal bych zadek tomu kdo ji vymyslel.A od příštího měsíce ji začneme prý už plně vyrábět dokonce i mezi vánocemi ji budem vyrábět...Ale i tak je krásná 😉