Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Škoda Octavia III (2013) v 10 bodech

24 komentářů

Nerez
"Nechybí ani škrabka na led ve víčku nádrže, oboustranný koberec v zavazadelníku nebo držák reflexní vesty pod sedadlem řidiče. Jedná se o detaily, které se už proslavily v Rapidu."

Já padnu >😁
Rapid se teprve začíná prodávat, ale už se proslavil skvělými simply clever detaily. Co u Octavie, půjde ta škrabka ve víčku alespoň zamknout, nebo to i zde zůstane jen řešení simply stupid? >😒]
Ronault.
Jak jsem si přečetl, že tam škrabka bude, tak jsem byl hned klidný. Prostě bez léty ověřené a proslavené škrabky bych si to nikdy nekoupil a měl bych strach o budoucnost auta. Škoda opět válí! :yes: :yes: >😁
wladyk
Síťku v kufru má kde kdo a oboustranný koberec ukradli z BMW. To jsou mi teda objevy. >😁
Nerez
Ale škrabka je stejně nejslavnější a navíc unikátní, hned bych si to nechal patentovat být Škodovkou >😒]
pitrys
No pánové,vy se nechte hlavně rychle vyšetřit, a pokud si tohle auto budete kupovat tak si na přání nechte tu škrabku odstranit. Kolik je vám, 10?
Lázňa
Nechápu proč je pro vás ta škrabka takovej trn v oku. Škodovku nemám a ani ji nehodlám kupovat, ale tenhle detail se mi líbí z jednoho prostýho důvodu. Když si auto oškrabu tak mě štvě že mi sníh ze škrabky roztaje v kapse ve dveřích. Tady ji šoupnu do víčka nádrže a pohoda.
Futurista
No já nevím, ale v zimě přijdu do auta, nastartuju, zatopím, vezmu škrabku ze dveří a jdu škrábat auto. Když skončím, můžu rovnou vyjet. A kaluž ve dveřích jsem nikdy neměl... Takže simply clever s nulovým užitkem.
iudex
Presne, slová a preslávenej škrabke na ľad ma položili... >😁 Len neviem, či je v tom skrytá irónia, alebo tomu Lukáš sám verí. >😒]
.Rambousek.
Stále mě fascinuje, že se jedná o detaily, které se "proslavily" v Rapidu. Kapsy na vesty a oboustranný koberec má předpokládám lecjaké auto, každopádně Volva tohle mají dávno. Sláva marketingu, opravdu úžasné inovace.
_MT_
Spíš je zajímavé, že těch drobností je snad několik desítek, ale nikde jsem si nevšiml, že by je někdo pěkně sepsal. Nejčastěji je zmiňovaná škrabka, pak místo na vesty a nakonec jsem viděl párkrát zmíněné místo na ukotvení oka pásu, nebo jak to říct, na zadních sedadlech. Celkem mne to zajímá. Něco jsem už určitě viděl jinde a nechce se mi prolézat Rapid a študovat, co všechno mohli vymyslet.
twistedTSD
Ještě řekni, že se Rapid škrabkou neproslavil, když ji jistá skupina diskutérů zmiňuje v každé druhé diskusi. >😒]
Muron
Podle fotky spíš vypadá jako Jetta, kterou si nějaký číňan v garáži přebastlil na škodu MingRui, protože na něj nezbyla.
KANKUNEN
Všechny ty škodovky jsou si podobné jako Vietnamci na tržišti. Neznalost detailů bude znamenat, že je nepoznáš od sebe.
RS
Sám sis odpověděl. Neznalost vietnamců znamená, že nemáš rozlišovací schopnosti.
Ronault.
Jak je možné mít ve dvou větách takový krásný rozpor😒br />
"Design vozu pokračuje v současném trendu značky." a „Vizuálně nemá srovnání s ničím, co dosud Škoda vyrobila,“

Tak pane redaktore, co vlastní názor... ale zase s ne moc velkou mírou intuice, ať se vám to ne"zvawerkuje" >😁
Nerez
Taky dobrý :yes:
vrkuboy
:yes:
pargi
😄
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
xpaja
staci kouknout na autoforum, tam je unik od vyrobce svetel.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
KubikCv
Můj program ve třech bodech😒br /> plná zaměstnanost !
plná zaměstnanost !
plná zaměstnanost !

Louis i Škoda jsou mistry komediálního žánru >😁
Futurista
Tak to jsem se pobavil. Doufám,že tam bude clever výbava z rapida. To jsou doplňky.😄 Hlavně ta škrabka se dá v létě využít na seškrábání ptačích exkrementů...😁 A ten držák na vestu.. Jen mě zaráží, jak se redaktoři rozplývaj nad novým megarozvorem... No pokud vím, tak 2686 mm měl např. megane grandtour od roku 2002, a nová generace má něco přes 2700 mm... Takže ve škodovce se teda překonali...
XTad
To bylo zarucenych zprav ze vnitr, kterak superb konci a proti passatu se postavi nova octavka... A hle, ono je to tak, jak jsem od zacatku rikal. Octavia vyroste na uroven jetty, ktera se v evrope stejne moc neprodava a skoda ma opet krasny model nizsi stredni s presahem vyse.