Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 1 M sedan s 2,0 Turbo zacílí na Audi S3 sedan a Mercedes CLA 45 AMG

12 komentářů

nastran
Pokud jde o fyziku, tak zadny. Pokud jde o pouzite materialy, tak obrovsky. V automobilovem prumyslu se hledi na cenu hodne je sakra rozdil v tom, kdyz se dela pro X6M nebo pro 320d.
figurka
Jaký je rozdíl v přeplňování "malého" a "velkého" motoru, že u "malého" motoru přeplňování nevěříš ?
Ham.
Pochybuji, že pro čtyřválec zvolí název 1M. Stará 1M coupé podle mě dostane nástupce aby konkuroval nové RS3 a těžko tedy bude mít nižší výkon a jenom čtyřválec.
šmoula nešika
Souhra motoru a výfuku je u současného 1 M skvělá. A cena, ta je také supr. Ale tím víceméně součet výhod končí. M 1 není na okruh a s dvoulitrem nebude mít ani pěkný zvuk a nejspíš i cenu. Zde je tedy downsizing úplně na ho***. 1 M nikdy nebude jako M1 a tohle to jen potvrzuje.
Arese
Pokud ten nový sedan bude mít pohon zadních kol, mohl by navázat na ikonickou E30 😉 😉 :yes: :yes: Jestli to ale udělají s pohonem předních kol, fandové BMW jim asi nakopají pr... Doufejme, že mají v Mnichově všech pět pohromadě, vždyť odvodit od již vyráběného hatchbacku řady 1 verzi se stupňovitou zádí by nebyl žádný problém a ani by to nemuselo stát majlant!
Kneblis
Pokud jde stále o rozumnou kubaturu motoru, který je plněn turbem, či kompresorem proč ne? Ale sekačky na trávu od VW, Fordu a dalších automobilek o obsahu 1.2 a další takové směšné kubatuře, která pohání jak malé vozy ale např. i Ford Mondeo 1.0 nebo superb 1.4, tak takové vozidlo by mi nesmělo do garáže, protože za prvé totmuto přeplnování v takových kravských vozech nevěřím a za druhé abych si koupil limuzínu s cenovkou okolo 700 000 tis. se soc motorem tak to ne e. 😄
Ozzman
Já v to doufám, ale je více aut co se nabízejí jen v jedné verzi.. >😁 Snad ho nebudou brát jako levný sedan pro východní trhy😁
Xawier
No euro ne,ale korun asi jo 😄
JDM
nemyslím si že by vývoj karoserie sedanu jedničky měl být v miliardách ...ale taky si nemyslím že by je vyvinuli jen pro eMko 😄
Xawier
Myslíš jako, že by za x miliard vyvinuli karoserii sedan pro řadu 1 a pak ji nabízeli jen ve vrzi M? To by byla ekonomická sebevražda 😄
Ozzman
Stejně si to nekoupíš😁 Jakožto většina populace.. 😄 Za mě palec nahoru :yes: . Ne k motorum, ale k těm sedanum.. Vždy se mi karoserie sedan líbila, jen sem nepochopil z článku, zdali ty malé sedany budou jen ve verzích M, nebo budou dělat i normální motorizace? V případě, že cena BMW 1 sedan bude pod cenou BMW 3 sedan , by to už mohlo být zajímavé i pro širší veřejnost 😄 Stejně tak Audi nebo Mercedes..
karfiol
Mistři nad mistry v konstrukcích a výrobě atomsférických motorů,budou už dělat vážně jenom ty poje... turbomotory...