Videa
Cejsi Mpower
0
Ach ta chápavost.. >😁
Přejít do diskuze
Možná jsem zpátečnickej, ale já bych to viděl na speciální kategorii dynamicko-šetřivých řidičů, ale že by nafta měla nahradit benzín v kategorii sportovních zábavných aut, do jaké patří právě 4C, si nemyslím, takže bych tam žádné ohrožení neviděl. Ale kdo ví, to samé říkali i o benzínu, když chtěl konkurovat koňskému povozu 😄
Ja nevydavam Octaviu za sportovni auto, len hovorim, ze jej sportova verzia - RS - je aj v nafte. V pripade Fabia 1 iba v nafte a takyto trend vidim aj u ostatnych aut. ProCeed 1 - iba 2.0crdi. Dalsi priklad naftoveho sportu: BMW M550d😒br />
[odkaz]
Ked v dobe w123 bol disel domenou setrivych dochodcov, dnes si ho kupuju dynamicky vodici, nazvyme ich tak.
Ked v dobe w123 bol disel domenou setrivych dochodcov, dnes si ho kupuju dynamicky vodici, nazvyme ich tak.
Je to sice dost subjektivní věc, ale Fabii ani Oktávii za sportovní auta rozhodně nepovažuju. Vzhledově ani jízdně se nejedná o nic sportovního, a ty barevný písmenka RS vzadu na kufru to nezmění. U Panamery už bych to tak jasně neviděl, ale furt se jedná o rychlou LIMUZÍNU, i když má automobilka sportovní pověst. Nic víc..
zatial nie v tejto kategorii, ale postupne sa to blizi - Panamera Diesel alebo rozne x-turbove nafty Audi a BMW, Fabia 1 RS alebo Octa RS TDI, ...
Proč by to tam jako měl mít??!?!?!?! To je jak kdyby jsi řekl, že pilot F1 ztratil kontrolu nad vozem, ale kdyby tam měl nafták s šíleným krouťákem a se vším ve předu tak se mu to nestane..... Určitě by to aj jezdilo lépe... >😁 >😁 >😁
Přesně tak, je to sabotáž. U Alfy by stačil jeden agent na každý autosalon - co přitáhli a zase nebudou vyrábět.
Tohle ale není běžný řidič, to je agent z Vlkohradu. Všimni si, že jede v Polu, v Itálii a v Polu, to je nápadný jak agent s teplou vodou a ten prostě jezdí kolem továrny Alfy dokola a filmuje pořád a průběžně posílá posílá hlášení na hrad.
Kdyby mel zaple esp nahon na predek a pod kapatou naftak s poradnym kroutakem, tak se mu to nestane :yes: :yes: :yes: :-!
..nie, je to Maserati Ghibli...dnes boli zverejnené špionážne fotky na www.autodezione.it, hneď za týmto videom..
Tak zkouší se to, nafta je prostě jedním z alternativ pro pohyb automobilů, ale shrnout to jako že symbolem sportovních aut je nafta?? >😁 Já bych neměl o prodej 4C obavy, pokud bude cena kolem milionu, tak si své fanoušky najde. Jinak přesně jak píše Makovnik nade mnou. :yes:
No to jo, ale on na ten kruhák přijel úplně odjinud.
Tak konec konspirací, byla to jistě náhoda. 😄
A já jsem na tom se 4C stejně.
EDIT: Jasně, už chápu jak to myslíš. 😉 To mně nenapadlo.
Tak konec konspirací, byla to jistě náhoda. 😄
A já jsem na tom se 4C stejně.
EDIT: Jasně, už chápu jak to myslíš. 😉 To mně nenapadlo.
Ono staci projet kolem, objet kruhak, zapnout mobil a vratit se.... Kvuli 4C bych tam i zastavil....!!!!
My nesmíme ani naznačovat. 😄
Jen mi to přišlo zvláštní, že ten řidič drží telefon i ve chvíli, kdy nic zajímavýho nemůže čekat. Kdyby třeba to auto zahlédl z nějaké boční, objel by jen kruhák dokola a pak pokračoval zpět. Ale mohlo to být kdovíjak.
Ale je to takový typický, ve škarpě je teď 4C, Alfa i její budoucnost. 😄
Jen mi to přišlo zvláštní, že ten řidič drží telefon i ve chvíli, kdy nic zajímavýho nemůže čekat. Kdyby třeba to auto zahlédl z nějaké boční, objel by jen kruhák dokola a pak pokračoval zpět. Ale mohlo to být kdovíjak.
Ale je to takový typický, ve škarpě je teď 4C, Alfa i její budoucnost. 😄
Ak naznačuješ nahraný virálny marketing, asi moc pozeráš špionážne filmy. Ktorá automobilka by chcela upozorniť na svoju novinku tým, že ju ukáže nepojazdnú v jarku pri ceste? To by bola nahrávka na smeč všetkým, ktorí si berú do úst (ne)kvalitu Alfy a Talianov všeobecne. 😉
.... a vlastně celé automobilce popřát, aby se z toho bláta pokud možno rychle vyhrabala.... 😉
Vytvorit naftovy sportak je podobne, ako natriet si chlieb rastlinnym bakelitovym "maslom" namiesto ozajstneho. Da sa to aj tak, ale je to hnusne.